Următoarea pandemie – AVERTISMENT


Am primit acest avertisment prin e-mail si nu stiu daca origineaza de la serviciile secrete, de la un angajat nemultumit al OMS, sau de la vre-un medic cu constiinta – in orice caz, aflati ce ne ameninta. Nu e de gluma cu urmatoarea pandemie!

„Conform experţilor OMS, în viitorul apropiat lumea va fi cuprinsa de o pandemie de guturai elefantin african, de diaree şi gonoreea furnico-ariciasca din Rusia. Ingrijoratoare pentru epidemiologi este ameninţarea proliferarii a tulpinilor australiene de schizofrenie a ornitorincului şi de hemoroizi “mama Kangaroo”. Savantii cred ca virusul cel mai periculos este cel al impotenţei caprine, care, deşi nu e o boală mortală, în mod fatal ameninţă omenirea cu dispariţia. Ca urmare a gripei aviare, ne vom confrunta cu boli cumplite, cum ar fi pojarul gândacului de bucătărie, guturaiul pisicesc, scolioza canina şi diareea cetaceică. Amenintarea sifilisului de popândău este foarte puternică. In acest moment se cerceteaza care sunt necazurile pe care ni le poate aduce vulpea polară! ”

Personal cred ca e multa dezinformare in acest comunicat. Adevarata amenintare este gripa peştină! Iata ce sa nu  faceti sub nici un chip fara masca protectoare, pentru a preveni raspandirea ei:

Nu vă lăsaţi familia, prietenii şi cunoscuţii în umbră – împărtăşiţi veştile cu ei, căci nu se ştie niciodată din ce baltă, iaz sau rău, poate sări viitoarea ameninţare!

12 răspunsuri

  1. LOL..sa mai si ridem…auzi diareea balenelor!:)…doar nu crezi in infantilisme din astea.

    • Uf frate kosk! Doar am pus-o sub eticheta: „sa mai si radem de idioti” ! Mai mult de-atata nu puteam, fara a-mi compromite reputatia…

  2. sorry, am sarit eticheta si categoria:)

  3. Aceste pandemii au doua tinte: imbogatirea unor colosi farmaceutici si tetarea omenirii la amenintari fatise cu un asemenea caracter. Si pentru ca a tinut „figura”, o sa mai avem parte de pandemii. Ceea ce mi se pare suspect este faptul ca lumea civilizata este mult mai expusa la asemenea experimente decat lumea a treia – lumea generatoare de spor demografic, deci de suprapopulare.

  4. hai ca chiar ai reusit sa ma faci sa zambesc, ceea ce e f greu, in zilele pe care le traim!!! ai umor- o dovada in plus a inteligentei cu care te-a inzestrat Dumnezeu! felicitari pt articol!

  5. Cand va vi decretata pandemia [gripa -ham-ham] si asa va fi un mod de a scapa de caini vagabonzi ,chiar daca santem sanatosi trebuie sa creiem un virus un vaccin ,Acest virus este mai credibit tinand sema de caini fara stapan si care nu sant vaccinati contra gripei [HAM-HAM],

  6. Cu pestele nu trebuie sa te pupi decat in pauza de masa sau in timpul liber. Ce ne asteapta? Pandemia lui AH2NO2SO4. Cine stie, cunoaste.

  7. Acu’ la modul serios (chipurile), prin toamna, la inceputul farsei porcine in Romania, vorbea o desteapta pe la un radio despre o posibila „gripa cabalina”. Asa ca puneti-va pe lista de asteptare la Cantacuzino; „trei cu mercur, va rog”.

  8. De fapt nu-i vorba de nici un fel de pandemie, ca raceala sezoniera face mai multe victime decat orice ‘aviara’ sau alte alternative care s-au perindat pana acum.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: