Cine mai calcă prin Lumea după Eufrosin


Aruncand din intamplare o privire pe Sitemeter, am remarcat ca astazi 11 Ianuarie, am fost vizitat de trei ori de catre serviciile secrete romane, in mod oficial (sub egida proprie). Serviciul de Telecomunicatii Speciale sunt cei care au acces la tot ce se vorbeste, transmite si sopteste in tara aceasta si chiar si inafara ei. Reteaua lor de sateliti Monsat este capabila de adevarate mici vrajitorii, pentru omul neavizat.

Ca unul care sunt totdeauna bucuros de oaspeti, le urez traditionalul „Bine-ati venit!”. Ma bucur ca materialele mele sunt suficient de interesante incat sa va atraga. Trag nadejde ca informatiile va vor ajuta sa castigati o vedere de ansamblu asupra lumii in care traim, prin coroborare cu cele atat de strict compartimentalizate pe care le detineti.

Remarc ca cei din Giurgiu se semneaza in limba romana, pe cand Bucurestenii mai cosmopoliti, au dat-o pe engleza. Tot ei sunt cei care au petrecut 13 minute bune afland cum sa nu dezvolte neuro-blastome din cauza telefoanelor mobile pe care sunt obligati sa le foloseasca in cadrul serviciului. O sugestie – cereti sefilor sa va doteze cu casti cu tub cu aer, iar daca acestia refuza, faceti o mica cheltuiala pentru a va proteja. Inteleg ca nu puteti folosi difuzorul in public, ar fi si culmea!

Apoi, faceti efortul de a produce proprii algoritmi de criptare, in loc de-ai folosi pe cei oferiti atat de generos de catre serviciile farului democratiei: munca-i a voastra si nu e treaba lor sa stie tot ce faceti ( de fapt este, dar nu inseamna ca voi nu sunteti niste profesionisti adevarati, care stiu cum sa isi pazeasca teritoriul ). Pana si echipamentele lor specializate de monitorizare erau echipate cu „backdoors”, prin care tehnicienii de intretinere al unui tert stat care le vanduse guvernului SUA, extrageau absolut totul, inainte ca agentia americana sa foloseasca datele (scandal faimos, ar trebui sa stiti si voi despre ce este vorba – pot oferi materialul la cerere).
Stiti cum e, daca vrei sa-ti fie bine, cu unii pur si simplu nu faci afaceri.

In fine, la buna revedere si „stay tuned”: promit ca nu veti fi dezamagiti!

Domain Name stsisp.ro ? (Romania)
IP Address 85.120.255.# (Serviciul de Telecomunicatii Speciale)
ISP RNC
Location
Continent : Europe
Country : Romania (Facts)
State/Region : Giurgiu
City : Nucet
Lat/Long : 44.7833, 25.55 (Map)
Domain Name stsisp.ro ? (Romania)
IP Address 193.151.30.# (Special Telecommunications Service)
ISP Special Telecommunications Service
Location
Continent : Europe
Country : Romania (Facts)
State/Region : Bucuresti
City : Bucharest
Lat/Long : 44.4333, 26.1 (Map)
Javascript disabled
Time of Visit Jan 11 2010 2:53:05 pm
Last Page View Jan 11 2010 3:06:12 pm
Visit Length 13 minutes 7 seconds
Domain Name stsisp.ro ? (Romania)
IP Address 193.151.31.# (Special Telecommunications Service)
ISP Special Telecommunications Service
Location
Continent : Europe
Country : Romania (Facts)
State/Region : Bucuresti
City : Bucharest
Lat/Long : 44.4333, 26.1 (Map)

13 răspunsuri

 1. e bine sa se informeze si ei! poate afla si alte informatii si le vine mintea la cap. poate imi spui si mie cum se poate vedea acel sitemeter. multumesc si spor la treaba! Doamne-ajuta!

 2. Ce sa zic Eufrosin, la mai mare. Eu am la mine pe blog statistica de http://www.WTA.ro dar nu vad, sau poate nu m-am uitat cu atentie. Cred ca toti ortodocsii blogeri avem asemenea vizite. Dar vorba ta, sa mai treaca pe la noi ca au numai lucruri bune de invatat.
  Doamne ajuta!

 3. Felicitari voua tuturor care aveti astfel de bloguri sau site-uri!!!
  EUFROSIN si daca trece o zi fara sa citesc ceea ce scrii , ziua urmatoare iti citesc toate articolele postate! Tine-o tot asa!
  E foarte importanta munca ta si a voastra pentru noi toti.Asa devenim mai puternici si pregatiti pentru zilele negre care vin.
  Doamne Ajuta!

 4. Categoric nu faci degeaba ceea ce faci,ai niste articole foarte interesante din care multi pot invata multe!
  Multumim si suntem cu ochii pe tine 🙂

  • Multumesc mult – ar ajuta daca fiecare cititor ar da mai departe si altora informatia. Nu-i vorba de traficul blogului, desi e satisfacator sa stii ca vin peste 1,000 de oameni/zi, cat de faptul ca ar fi pacat sa petrec timpul si sa fac efortul, numai pentru acelasi cerc de oameni care deja inteleg ce se intampla. Chiar ma bucura sa vad cate-unul nou, care-i total impotriva – macar a citit, iar odata cand va da cu capul de sus, isi va re-aminti „hei, mi-a mai spus cineva asta!”.

 5. Incerc sa dau mai departe.Eu si familia inca suntem in sua dar pe la vara intentionam sa ne intoarcem si noi.
  Ne-am saturat de sistemul asta controlat si de mancarea care nu are nimic natural in ea 😦

 6. […] } Obisnuit fiind de-acum cu vizitele regulate ale Serviciului de Telecomunicatii Speciale si ale altor servicii secrete deghizate in spatele unor servere anonime, e nevoie de ceva […]

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: