Nebunie occidentală – de ce sunt expulzaţi din şcoli copiii !


Un băieţel de 8 ani din Taunton UK, a fost suspendat din şcoală şi obligat să se supună unei evaluări psihologice, după ce L-a desenat pe Iisus Hristos, răstignit pe cruce.

Tatăl băiatului a primit un telefon de la şcoală, informandu-l că fiul său, aflat în clasa a II-a, a produs un „desen violent”.

„În ceea ce mă priveşte, şcoala violează religia fiului meu”, a spus tatăl obfuscat, cerând ca numele lor să nu fie publicate.

Interesant este faptul că desenul a fost făcut ca urmare a temei date copiilor, de a crea „ceva ce le aminteşte de Crăciun”.

sursa The Patriot Ledger

Nu-i aşa că au înnebunit demult în occident ? Asta tocmai într-o ţară cara până în ziua de azi, îl are pe Sfântul Gheorghe ca şi protector, arătat astfel şi pe monedele lor de aur!

Se vede că Hristos pe Cruce este un simbol „violent” în occidentul post-creştin, în care numai cadourile de sub brad şi „moşul Coca-Cola”, mai sunt permise ca simboluri ale Crăciunului.

Asta arată adâncimea negurii în care se ajunge, dacă societatea nu îşi apără valorile Creştine pe care s-a întemeiat. Ce vom face data viitoare când ateii, umaniştii, GDS-istii si onanistii din România, pretind ca Sfintele icoane să fie eliminate din spaţiile publice, iar religia să fie aruncată afară din şcoli şi grădiniţe?

Sta-v-om cu mâinile încrucişate ascultând „părerea experţilor”, sau îl vom chema degrab’ pe Sfântul Gheorghe să facă cu iudele astea contemporane ce a făcut şi cu balaurul?

Iar dacă el va zăbovi să vină-n ajutor din pricina păcatelor noastre, se vor găsi Românii adevăraţi care să pălmuiască gura păcătoşilor, sfinţindu-şi astfel mâna, după cum îndeamnă  întemeietorul Sfintei Liturghii, nimeni altul decât Sfântul Ioan Gură de Aur ?

Fie că Naşterea Domnului să vă aducă pace, lumină de sus şi sănătate! Crăciun fericit tuturor!


16 răspunsuri

 1. Indoctrinarea religioasa a copiilor sa si-o faca fiecare acasa la el sau la biserica daca vrea. In loc sa-i invete ca exista sus un nene care urmareste tot ceea ce faci si te pedepseste amarnic daca o dai in bara, mai bine i-ar invata principiul Actiune-Reactiune.

  • Da, intr-un fel inadvertent, ai dreptate. Principiul actiune-reactiune functioneaza de fiecare data:

   -neam bine-credincios, biserici pline: binecuvantarile Lui Dumnezeu peste el.

   -neam bezmetic, ratacit si materialist: viata grea, asuprire straina, imprastiati pe fata pamantului.

   Alegerea pare clara. Ce spui, ne uram Craciun fericit numai asa de flori de mar, sau chiar s-a nascut Hristos?
   Daca s-a nascut cu adevarat si fireste ca asa e, de ce sa permitem unora si altora sa-L interzica in mijlocul cetatii? Nu ar fi semn de prostie din partea noastra? Si mai departe, cei care ne vor despartiti de Cel care ne defineste pe noi romanii ca neam, ne sunt prieteni sau dusmani?

 2. Ce s-ar fi intamplat daca desenul ar fi fost inspirat din unele jocuri pe calculator(recomandate minorilor), unde violenta se cantareste in tone/cm2.!?

 3. Fie ca Nasterea Domnului sa va aduca o raza de lumina intr-o lume tot mai mult acaparata de intuneric si fie ca harul Craciunului sa ne daruiasca puterea de a percepe raza de lumina care tocmai se naste pentru ca si noi sa devenim, la randul nostru raze de lumina pentru cei din jur. Craciun fericit!

 4. Sa-mi fie cu iertare Eufrosin dar s-a strecurat o greseala: individul cu coif si spada NU este Sfintul Ierarh Nicolae. Nu al nostru in orice caz. Un individ gol si cu coif roman pe cap? Poate Hercule ori vreo zeitate pagina romana sau greaca, in nici un caz Arhiepiscopul Mirelor Lichiei.
  Bunul Dumnezeu sa ne lumineze si sa ne binecuvinteze cu purtarea sa de grija!

  • Sfantul Gheorghe este protectorul Angliei, nu Sfantul Nicolae. Acum, sunt de acord, ca reprezentarea Sfantului Gheorghe de pe moneda British Sovereign, nu ii face cinste deloc, nu este ortodoxa si nici macar decenta. Vroiam doar sa subliniez o idee.

   • Da, iarta-ma, am vrut sa spun Sf. Gheorghe, nu stiu cum de-am scris Sf. Nicolae. Oricum, sfinti reprezentati dezbracati nu am vazut in zilele noastre decit la postmodernisti, vorba lui Savatie Bastovoi. Cea mai sigura metoda de a huli un sfint este a-i face o reprezentare nepotrivita, vezi Capela Sixtina et Co.

 5. Foarte inspirata intrebarea lui Alex.

  Sarbatori fericite!

 6. Scuze ca ma bag in seama, dar vreau sa stiu care e colinda dvs. preferata? uite aici: http://claudiunitisor.wordpress.com/2009/12/24/care-e-colinda-ta-preferata/

 7. Va doresc tuturor un Craciun Fericit si La Multi Ani!

  ps:anu’ ce vine se anunta foarte „fierbinte” si asta nu-i de la incalzirea „globala”.Eufrosine arunca un ochi si pe la site’ul lui Gerald Celente(omu’ care mi-a prevazut caderea din septembrie 2008 cu un an inainte) si cind ai timp posteaza-l pe site ! TREBUIE ASCULTAT !

 8. A venit si-aici Craciunul
  Să ne mangaie surghiunul.
  Cade alba nea
  Peste viata mea.
  Peste suflet ninge.
  Cade alba nea
  Peste viata mea
  Care-aici se stinge.

  Tremura albastre stele
  Peste lacrimile mele.
  Dumnezeu de sus
  In inimi ne-a pus
  Numai lacrimi grele.
  Dumnezeu de sus
  In inimi ne-a pus
  Palpairi de stele…

  Numai casa mea posaca
  A’mpietrit sub promoroaca.
  Stam în bezna grea,
  Pentru noi nu-i stea,
  Cerul nu s-aprinde.
  Pentru sgribuliti
  Ingerii grabiti
  Nu aduc colinde.

  O Iisuse imparate,
  Iarta greseli si pacate.
  Vin de-nchizi usor
  Ranile ce dor,
  Visul ni-l descuie.
  Noi Te-om astepta ,
  Căci pe crucea Ta
  Stam batuti în cuie.

  Maica Domnului Curata,
  Ad’o veste minunata,
  Infloreasca-n prag
  Zambetul Tau drag
  Ca o zi cu soare.
  Zambetul Tau drag
  L-asteptam în prag,
  Noi, din inchisoare.

  Peste fericiri apuse,
  Tinde mila Ta Iisuse.
  Cei din inchisori
  Te asteapta-n zori,
  Pieptul lor suspina.
  Cei din inchisori
  Te asteapta-n zori
  Să le-aduci lumina.

  Colind de Radu Gyr

  Craciun fericit tuturor romanilor oriunde s-ar afla!

 9. Sunt vremuri neo-pagane ! Ce putem face sa nu se intample si la noi ? Trebuie sa intram in politica si sa militam pentru crestinismul-ortodox.

  • Trebuie sa facem fapte crestinesti si sa fim cat mai multi in aceasta lucrare. Lumina alunga intunericul de la sine, fara nici un fel de dificultate cu conditia sa fie lumina adevarata. E atat de simplu. Nici nu-i nevoie de sabie sau de alta arma.
   Prin urmare: „SA SE FACA LUMINA!”

 10. la multi ani si un an nou plin de satisfactii.

 11. […] Nebunie occidentală – de ce sunt expulzaţi din şcoli copiii ! […]

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: