Semnele premergătoare instaurării guvernului mondial şi ce să facem


Când te pregăteşti de o excursie pe munte, ai nevoie de cel puţin trei lucruri: o hartă bună, starea vremii şi haine groase. Cu lumea în care trăim aflată în plină tranziţie către un guvern mondial, avem aşijderea nevoie de harta semnelor, o viziune clară asupra stării actuale de lucruri, şi de măsuri pregătitoare, pentru a supravieţui cu bine.

Analistul argentinian Adrian Salbuchi a organizat aceste semnale şi prognoze, într-un scurt documentar care identifică semnele, clarifică problemele şi trasează câteva soluţii generale.
Pe scurt, idea e că am trecut de faza globalizării, aflându-ne la începutul consolidării unui guvern mondial, total rigid şi ne-democratic. Libertăţile cu care ne-am obişnuit până acum, vor fi gradual restrânse, până la dispariţia lor totală.

Întreaga societate este înregimentată într-un sistem global de supraveghere şi control electronic, efectuate cu ajutorul cardurilor bancare, a documentelor cipate, a ubicuelor camere de luat vederi şi a mult mai ascunselor şi sinistre sisteme cu vedere prin pereţi (nici o grija, „teroristii” suntem noi, cei care am deschis ochii), bazate pe unde milimetrice şi prezente în absolut toate oraşele, inclusiv ale României.

Astfel, factorii declanşatori ai tranziţiei către guvernul unic sunt o serie de crize, absolut toate provocate şi controlate de la centru. Să le luăm pe rând:

1. Criza financiară

2. Colapsul economic aferent

3. Nelinişte socială, ieşiri în stradă

4. Sperietoarea pandemiilor ( şi vaccinarea populaţiei pentru reducerea ei -nb)

5. Sperietoarea încălzirii globale

6. Mega-atacuri teroriste

7. Război major în Orientul Mijlociu

8. Accident nuclear

9. Asasinarea unui lider mondial cheie ( Obama ?)

10. Distrugerea statelor care se opun

11. Evenimente religioase majore aranjate

12. Regizarea unei aterizări extraterestre

Cred că nu toate acestea se vor întâmpla, decât în măsura în care e nevoie pentru atingerea scopurilor clicii satanice care îşi va instaura regele antihrist tocmai la Ierusalim, oraşul sfânt.

Dl. Salbuchi nu intră în detalii, dar după toate semnele, ceea ce spune este corect. Războiul profeţit de sfinţii ortodocşi ca fiind premergător instaurării guvernului mondial, este între Grecia şi Turcia, culmea, ambele ţări NATO. Fireşte, faptul că aparţinem şi noi în această mega-organizaţie teroristă, nu ne conferă nici un fel de protecţie, căci la o adică, „prietenii” noştri americani o vor tuli, răsplătindu-ne naivitatea cu încă o a treia trădare, după Ialta şi Malta – veţi vedea.

În partea a III-a a prezentării sale (cea de 3 minute), îl aud menţionând Sfânta Scriptură, ca mijloc de întărire sufletească. E bine, dar nu şi îndeajuns.

Nouă, ortodocşilor ni se impune mai mult, deoarece la noi şi harul este mai mult, aflându-ne în posesia Sfintelor Taine ale bisericii, (Sf. Botez. Mirungerea, Sf. Spovedanie, Sf. Împărtăşanie, Preoţia, Căsătoria şi Sf. Maslu, singura taină de care putem beneficia săptămânal). Am atins aici catre sfarsit ce trebuie să facem din punct de vedere practic, pentru a supravieţui cu bine acestei încercări.

Fie ca Bunul Dumnezeu să ne ajute şi să ne lumineze pe cât mai mulţi dintre noi românii,  să facem toate cele de trebuinţă ca fii Lui aleşi!

Partile II si III ale acestei prezentari le gasiti aici:  http://www.youtube.com/watch?v=1r6sy8q79uA&feature=related

40 răspunsuri

 1. O mica corectie:
  Conform profetiilor ortodoxe (in special parintele Paisie Aghioritul) razboiul nu va fi intre Turcia si Grecia.
  Ci intre rusi pe de o parte, si alte tari (probabil SUA si cateva tari vest-europene+Turcia) pe de alta parte si se va da pe teritoriul Turciei. Vor castiga rusii. Grecii vor sta neutri dar vor primi de la rusi cea mai mare parte a Turciei. Restul (partea de est) va fi data o bucata Armeniei iar o bucata (zona cu multi kurzi) impreuna cu nordul Irakului va forma statul Kurdistan.
  Dar nu acesta este al treilea razboi mondial.
  Acela va fi imediat dupa acesta si se va da in zona Orientului Mijlociu.

 2. excelenta disertatia acestui analist!
  felicitari si tie pt ca ai gasit acest video!

 3. Bravo Eufrosine!
  Excelenta postare.Daca ai timp si placere ar trebui sa iei legatura cu cei de pe site’ul care l-am mentionat de citeva ori: „noisuntemmartorii.com”(in lb. engleza)..etc.Sa afle si ei ca noi romanii nu suntem adormiti si sa spuna la lume de ce s-a intimplat in Romania dupa razboi..etc

 4. Corect. Trebuie adaugat, tot parintele Paisie precizeaza, ca razboiul (nu cel mondial) va incepe primavara si se va declansa in Balcani, cel mai probabil in fosta Yugoslavie. (Kosovo reloaded?)

 5. Va trebui sa luptam pentru pastrarea a tuturor acestor taine, dar mai ales a Sfintei Liturghii, Prin 65 s-au strans episcopii catolici si au hotarat schimbari majore in sfintele taine si in scurtarea Sfintei Liturghii..Le-au modifica , le-au scurtat si, brusc, s-au golit bisericile de oameni…SA NU PATIM LA FEL !
  Referitorla scenariu razboiului, reproduc urmatoarea profetie : Distrugerea Turciei. Ciocnirea neamurilor apusene si a rusilor. Este o profetie crestin-ortodoxa si priveste viitorul nu prea indepartat.Adica acel viitor pe care-l vom prinde si noi.“Constantin a inceput, Constantin va pierde imperiul Bizantului” Agatanghel
  Pornind de la corelatia si paralelismul profetiilor precedente, dar si de la multe alte profetii ale Vechiului si Noului Testament, pe care nu le putem cuprinde pe toate in aceasta lucrare, apare fara fortare concluzia ca se asteapta:
  a) distrugerea Turciei
  b) ciocnirile armate intre Rusia si armatele occidentale pe teritoriul Turciei, in preajma Constantinopolului,
  c) ciocnire ampla pe teritoriul Palestinei,
  d) distrugerea rusilor si mari distrugeri multor state. Turcia sprijinindu-se pe statele din Occident crede ca este un semn mare, dupa cum prevestesc si profetiile.
  “Un semn mare pentru agareni” (profetia unui anonim). Aceasta va provoca cea mai mare neliniste. Ura care exista de secole contra grecilor, ocuparea cu nemaivazute grozavii pentru vremurile noastre, indiferenta pentru hotararile organismelor internationale, probleme la granita cu Rusia, aversiuni crescande fata de Grecia.
  Asadar candva va iesi din granitele ei, cand isi va da pe fata cruzimile si salbaticiile care au fost comise pana astazi impotriva tuturor popoarelor, dar mai ales impotriva poporului grec ortodox. Rusia care isi va reglementa problemele interne si externe, va merge impotriva turcilor, dupa cum ne informeaza multe din profetii, si-i va obliga pe turci la o retragere precipitata. Vezi profetia unui anonim, cea de pe mormantul Sf. Constantin cel Mare, a lui Leon cel Intelept, Agatanghel, Cosma al Etoliei. “Inving popoarele ortodoxe si distrugerea totala a agarenilor (turcilor) de catre ortodocsi” (Profetia unui anonim). “Urmeaza distrugerea Turciei si apoi triumful Bisericii Apostolice” (Profetia lui Agatanghel). “Iara neamul cel plavit cu celelalte puteri intr-o unire pe Ismael va zdrobi desavarsit” (Profetia de pe mormantul Sf. Constantin cel Mare).
  Dupa distrugerea Turciei de catre rusi, armatele rusesti controland marea Egee si stramtoarea Bosfor se vor indrepta spre Siria si Palestina, dupa cum ne spun alte profetii din Vechiul Testament, inaintand prin aer si pe mare.
  Atunci coalitia Occidentala nu va ramane indiferenta fata de aceasta amenintare a Rusiei. Occidentul va incerca cu ajutorul celor sase state ca sa ocupe Constantinopolul si sa distruga flota ruseasca. Vor invinge rusii, dupa cum fara greseala s-a profetit de multe veacuri. “Batalia a sapte state in Constantinopol. Biruinta celui mai mare stat contra celor sase state” (Profetia unui anonim la 1054 d.Hr.).

  Un timp se mijloceste refacerea si pregatirea puterilor occidentale si incercarea de a rezolva pasnic problema ocuparii Dardanelelor si a Constantinopolului. “Vor incerca ca cel ce rezolva cu condeiul, dar nu vor putea, de 99 de ori cu razboi si o data cu condeiul” (Profetia Sf. Cosma al Etoliei). Si continua Sf.Cosma: “Daca problema se va rezolva cu razboi vor patimi multe distrugeri”. Mai mult, dupa cum profeteste Metodie, vor hotari pentru problema orasului trei “imputerniciti”, asadar trei comisari ai marilor puteri. Pentru aceasta si Sf.Cosma al Etoliei zice: “Daca vor cadea de acord cele trei puteri nimic nu va patimi”.
  Cu toate acestea, rusii, dupa ce vor stapani 5 sau 6 luni Constantinopolul nu vor accepta sa-l predea si, dupa cum profeteste Sf. Metodie, va pune in miscare multe state din Europa Occidentala si vor invada Asia Mica. Iar multe armate vor fi conduse in mijlocul teritoriului Greciei. In sfarsit 18 state se vor ciocni in Constantinopol. Caci va veni de la Apus Filip cel Mare cu 18 limbi si se vor bate atat de mult si cumplit incat va curge sangele ca paraiele si apa Bosforului va fi ca sangele de rosie.
  Atunci rusii se vor retrage spre Palestina, unde dupa aceea organizandu-se popoarele dimprejur va incepe razboiul distrugandu-se unele pe altele; ca sa se adevereasca, dupa cum s-a scris, profetiile Vechiului Testament, precum vom arata in continuare.
  Ciocnire ampla in Palestina. Distrugerea Rusiei
  Suntem datori sa lamurim ca distrugerea Rusiei si ciocnirea armata din Palestina nu este aceeasi cu lupta de la Armaghedon, a conflagratiei mondiale de la sfarsit, cand va fi desfiintat statul lui Antihrist si va urma triumful credinciosilor.
  Iezechiel profeteste ca puterile care se vor ciocni in Palestina, vor veni din “hotarele de la miazanoapte” (Iez.38, 6), iar cele de la Armaghedon din “lumea intreaga” (Apoc.16, 14), asadar din toate partile lumii. “Si i-a strans la locul ce se cheama in evreieste Armaghedon” (Apoc.16, 16). Vrednic de insemnat ca Armaghedonul va fi in Palestina, in muntele Carmel si consuma cu a saptea plaga din Apocalipsa.
  Ce se profeteste aici este un conflict care are in frunte pe rusi, si constituie urmarea luptei din Constantinopol. El se alatura celui de-al treilea razboi mondial, care va premerge in orice caz lui Antihrist. Cu aceasta sunt de acord toate profetiile, si ale Sf. Parinti si ale Vechiului si Noului Testament. Astfel, inaintemergatorii lui Antihrist contribuie intr-un mod inimaginabil la provocarea celui de-al treilea razboi mondial, precum si a luptei de la Armaghedon, fiindca astfel vor crede lui Antihrist mult mai usor decat lui Dumnezeu.
  Vom relata profetia lui Iezechiel, aici existand in paralel profetiile lui Isaia si ale Apocalipsei. Toate acestea petrecandu-se dupa adunarea evreilor din toate partile lumii in Palestina. Dupa cum este cunoscut de la anul 70 d.Hr. abia in 1948 s-a constituit statul evreu in Palestina. “Asa zice Domnul: Iata, Eu sunt impotriva ta, God, printul lui Ros… si in anii de pe urma vei veni in tara izbavita de sabie, ai carei locuitori au fost adunati dintr-o multime de popoare, in muntii lui Israel” (Iez.38, . Profetia vorbeste clar pentru repatrierea evreilor in pamantul stramosesc. Si profetia continua. (Evenimentele acestea au fost scrise amanuntit la Iezechiel capitolele 31 si 39). “Si tu te vei ridica cum se ridica furtuna, si te vei duce ca norii, ca sa acoperi tara, tu si toata oastea ta si multe popoare impreuna cu tine… Si vei pleca de la locul tau, din hotarele de la miazanoapte, tu si multe popoare impreuna cu tine, toti calari pe cai, tabara mare si ostire nenumarata, si te vei impotrivi poporului Meu, impotriva lui Israel, ca un nor care acopera pamantul” (Iez. 38, 9, 15-16). Descrierea este amanuntita, o armata foarte puternica, arme rapide ca norii, in mod evident avioanele si rachetele, iar provenienta din armata de la miazanoapte. “Si in ziua aceea cand God va veni impotriva tarii lui Israel, zice Domnul Dumnezeu, mania Mea se va aprinde pe fata Mea… in ziua aceea va fi un mare cutremur in tara lui Israel. Atunci vor tremura inaintea Mea pestii marilor…” (Iez. 38, 18-20). Asadar se vor cutremura pestii marilor, pasarile cerului, animalele si toate taratoarele si oamenii, iar stancile se vor darama si toate casele: “si se vor prabusi muntii, stancile se vor darama si toate zidurile vor cadea la pamant”. (Eventual occidentalii vor ataca pe rusi cu arme nucleare in care vor pieri si aceia evident.) “Si voi chema impotriva lui toata frica, zice Domnul; sabia fiecarui om va fi impotriva fratelui sau. Si-l voi pedepsi cu moarte si varsare de sange; voi varsa asupra lui si taberelor lui si asupra multor popoare care sunt cu el, ploaie potopitoare si grindina de piatra, foc si pucioasa…” (Iez.38, 21-22).
  Rusii vor infrunta acolo multe popoare carora le va produce multa frica. Pana la urma va fi distrusa de o ploaie de foc si de grindina de piatra. Asadar bombele nucleare care vor veni dinspre Occident sau alte feluri de arme. Mai mult, capitolul 39 de la Iezechiel descrie si curatirea pamantului Palestinei de nenumaratele cadavre ale rusilor si a celor dimpreuna cu ei. In rezumat (Iez.39, 11-16) avem: In ziua aceea voi da lui Gog loc de mormant, in Israel, in valea trecatorilor (Abarim), la rasarit de Marea Moarta, acolo voi ingropa pe Gog si toata tabara lui si voi numi locul acela “valea taberei lui Gog”. Sapte luni ii va ingropa Israel ca sa curate tara, tot poporul ii va ingropa…
  Aceasta este in acord cu profetia pentru sfarsitul rusilor si al treilea razboi mondial cu efecte distrugatoare in toate tarile lumii: America, Rusia, Europa, fiindca in acord cu alte profetii “orasele vor ajunge pustii” (profetia Sf. Cosma al Etoliei) si profetia lui Isaia. Oamenii vor fugi in munti unde mai usor se vor putea mantui.
  “Si a ars din pamant a treia parte, si a ars din copaci a treia parte, iar iarba verde a ars de tot” (Apoc.8.7)

 6. imi plac postarile tale. sunt incisive si la obiect. astept cu nerabdare sa iti citesc articolele. bravo! felicitari! sa iti ajute Dumnezeu sa scrii cat mai mult!

 7. Pana una alta observam ,,o ciudata intetire ” de cutremure.Sa fie coincidenta oare?Pana azi nu credeam ….

 8. salut,
  Criza din Grecia nu este imtimplatoare.Prinsi in menghina de catre pedofilii din „Bru-sell” grecii ar putea sa faca niste concesiuni PERICULOASE cum ar fi schimbarea status-quo’ului pe care-l are Sf.Munte si sa permita intrarea femeilor acolo! Stiti ce inseamna asta?
  ps:raspunsul in postarea viitoare!

  • Salutare neamule,
   ..deci sa continui mesajul precedent:..Daca li se va permite femeilor intrarea pe Sf.Munte atunci calugarii de acolo vor pleca .Astea au fost profetite si un alt semn ar fi „DISPARITIA” icoanei Maicii Domnului (Portarita) cea care protejeaza Sf.Munte.Atunci VA INCETA RUGACIUNEA CONTINUA PTR. LUME SI „fiul pierzarii” ISI VA FACE APARITIA ! „Incornorarea” lui se va face dupa „lepadarea de credinta”,posibil dupa ce ecumenistii isi vor realiza visul..etc..
   PS:VOM INTRA IAR IN CATACOMBE (NOI ASTIA INCOMOZI CE SCRIEM PE FORUMUL ASTA SI ALTELE ASEMANATOARE) CU TOATE CA BISERICILE VOR FI POLEITE CU AUR…

 9. Pentru Mercurie: Filip ce Mare? Eu am auzit de Filip al VI -lea si mult timp m-am intrebat cine ar putea fi, cautind gresit pe linie bizantina. Dar iata ca fiul regelui Juan Carlos al Spaniei se numeste Filip. Si este exact al saselea in neamul sau. De cind am inteles aceasta, am capatat mai multa stima pentru poporul spaniol.

 10. rusia tara cu cel mai mare numar de crestini ortodocsi este Gog…si Dumnezeu va incepe distrugerea ei, cu ajutorul apostatitor din apus in Iudeea ?! Asta se intelege din interpretarea lui mercurie facuta profetiilor Sfintilor Parinti si a Vechiului Testament. Miazanoapte inseamna Nord si nu numai rusii sunt in nord . Armata de la miazanoapte care isi va gasii sfirsitui in Israel poate fi alta decit ruseasca deci implicit a crestinilor ortodocsi. De altfel pseudo profetii ale ereticilor neoprotestanti spun exact la fel referitor la ortodocsi in vremurile de pe urma, prin urmare sa nu cadem in rataciri.

 11. Daca Mercurie ar citi talcuirile la Apocalipsa ale Sfintilor Parinti,
  Daca Mercurie ar renunta la interpretarea literara a Bibliei,
  Daca Mercurie nu ar avea un „stil” hermeneutic extrem de asemanator cu cel al unui eretic notoriu, dr.Cristian Negureanu,
  Daca Mercurie ar avea smerenia sa nu talcuiasca Scriptura dupa cum il taie capul,
  in sfarsit, daca Mercurie si-ar vedea de mantuire si nu ar mai cauta si posta „profetii” (tot Mercurie a postat pe acest blog o chestie dubioasa cu Romania Super-Ierusalimul sfarsitului de veac)
  atunci nu as mai zice: Mercurie esti mai degraba gnostic si nu ortodox.
  PS= cred ca pe blogurile neoprotestanta ai avea mai mult succes ca si aia sunt fiii aceluiasi duh ca cel care a zamislit „profetiile” postate aici

 12. Cu toate acestea, o parte din ceea ce scrie Mercurie este adevarat si isi are originea in profetiile sfintilor ortodocsi. Nu neaparat in ordinea si cu intorsaturile ametitoare pe care le descrie el, insa este adevarat, si aproape toate profetiile crestine ne confirma acest lucru, ca Rusia, dupa ce va trece printr-o perioada (unii zic de opt ani, altii de cincisprezece) atit de infloritoare a ortodoxiei incit vor veni oameni din toata lumea sa se boteze la ei, va fi in cele din urma infrinta de antihrist. Chiar daca aceast victorie nu va dura mult, pentru ca Dumnezeu Insusi va veni si il va pierde cu ‘rasuflarea gurii lui’, mai inainte de aceasta A Doua Venire, prin razboaie, inselaciuni si alte abominatii, antihristul va fi reusit sa subjuge toata lumea.

  • E importanta distinctia pe care ai facut-o, draga Witness: nu Dumnezeu ii va bate pe rusi, ci antihristul si numai cu puterile lui limitate. Asta face toata diferenta.

 13. ce credeti despre „taina de la Diveevo”? este o profetie autentica a Sf Serafim de Sarov?

 14. Ah, ok, nu mi-am dat seama ca a sugerat una ca asta.

 15. cititi profetiile Sf Lavrentie de Cernigov.acolo se spune despre trecerea ramasitei evreilor care nu si-au plecat genunchii in fata lui baal, la ortodoxie, in vremurile antihristului si despre singele varsat de crestinii ortodocsi in apararea dreptei credinte.

 16. Ceea ce am postat nu-s profetite de mine si nici interpretate…Cum le-am cules, pentru a realiza o compilatie de profetii crestine, asa le-am si postat…Sunt crestin ortodox….

 17. „Turcii ne vor lovi dar Grecia nu va suferi prea mult. Nu va trece mult timp dupã atacul turcilor si rusii îi vor lovi pe turci si îi vor cãsãpi. Asa cum rupi o coalã de hârtie tot asa va fi sfâsiatã Turcia. O treime din turci vor fi ucisi, o treime se vor încrestina, si o treime va merge în adâncurile Asiei. Folosirea apelor Eufratului de cãtre turci pentru irigatii va fi o preînstiintare ca a început pregãtirea marelui rãzboi care va urma. Dupã destrãmarea Turciei, Rusia, va continua rãzboiul pânã va ajunge în Golful Persic si îsi va opri trupele lângã Ierusalim. Atunci puterile occidentale îi vor soma pe rusi si le vor da 6 luni. Rusia însã nu-si va retrage trupele si atunci puterile occidentale vor începe sã aducã trupe pentru ai ataca pe rusi.
  Rãzboiul care va izbucni va fi mondial si in cele din urmã vor pierde rusii. Se va vãrsa mult sânge. Marile orase vor deveni ruine. Dar noi, grecii, nu vom participa la acest rãzboi. Toti cei din jurul nostru se vor sfâsia unii pe altii, însã noi vom sta de-o parte.”
  (din cartea „Cuviosul Paisie Aghioritul – Mărturii ale închinătorilor”, Nicolae Zurnazoglu)

 18. Doamne Ajuta! Daca va ganditi toti la grozaviile si marea teama privind sfarsitul lumii…lasati asta in seama lui DUMNEZEU TATAL CERESC!….Ganditi-va la mantuirea sufletelor voastre si dati ajutor cei care santeti in masura pt cei pierduti!….Profeti, profetii si semne au fost si vor mai fii si sant demne de luat in seama de cei cu frica de IMPARATIA CEREASCA! Dar de ce ne temem atat de mult ca o sa ne prinda nepregatiti numai DUMNEZEU TATAL cunoaste! Sq aveti un Craciun fericit si smerit ! Doamne ajuta!
  p.s!…”caci nu vei fii judecat pentru ce ai citit ci pentru cum ai trait!”.. (nu sant cuvintele mele)

 19. si e unde ai dedus ca Rusia este Gog ?
  Ai scris asta mercurie: „Iez 39: in ziua aceea voi da lui Gog loc de mormant in Izrael” si apoi „tot Iez 39 descrie si curatirea pamantului Palestinei de nenumaratele cadavre de rusi si a celor dimpreuna cu ei”
  pe urma profetia Cuv Paisie din care ai citat nu pomeneste de cine ar fii Gog, tu @mercurie ai interpretat singur. Rusii nu sunt reala armata din hotarele de la miazanoapte pentru simplul motiv ca sunt in dreapta credinţă si nu apostaţi ca apusenii (veniti cu multe popoare din hotarele de la miazanoapte, mai citeste si Daniel cap 11..) cel putin pana la venirea antihristului si chiar in timpul marii prigoane majoritatea isi vor pastra dreapta credinta pana la capat. Deci frate mercurie, citeste toate profetiile si talcuirile Sf Parinti si mai ales atentie la detalii.

 20. Iar eu ma repet: cum le-am cules, asa le-am si postat.
  Rusii pot devni Gog, asa cum au fost si sovietici, cat se dadeau ei de ortodocsi..

 21. …deci pana la urma POTdevenii…sau ALTII?!…cine poate sti decit Domnul? fratia-ta mercurie, uneori nu este bine să te avanti cu imaginatia in unele taine care vor ramane pecetluite pana la vremea cuvenită. Talcuirile Sf Parinti sunt adevarate, dar nu luam din ele numai ce ne convine pentru a demonstra ceva.
  Dumnezeu sa ne ajute.

 22. In partea de profetie postata de mine, care coincide si cele facute de rusi, fratii nostri ortodocsi rusii par sa isi insuseasca acest rol, alaturi de chinezi…Din profetie nu reiese ca aceasta conflagratie ar coincide cu Amaghedonul…Luati profetiile asa cum sunt si le interpretati dupa pofta inimii, insa va rog sa nu-mi atribuiti absolut nici un cuvant din continutul profetiei..

 23. Mercurie, profetiile de care zici sa stii ca mi le zicea si mie bunicul meu cand eram copil si de atunci inca ma mai marcheaza. Mi se pare ca totul decurge exact asa „cum scrie la carte”. In ceea ce priveste profetiile din vechiul testament de la Iezechel, trebuie avuta multa grija la interpretare. Din cate inteleg interpretarile nu sunt ale tale, insa par sa coincida cu ce am auzit prin sferele baptiste cu care nu prea sunt de acord.
  In vechiul testament se vehiculeaza des cuvintele Israel si Sion cu referire atat la evenimente ce au avut loc inainte de venirea lui Hristos cat si dupa venirea lui Hristos. Sensurile lor nu sunt 100% ad literam, caci dupa venirea lui Hristos, evreii si-au pierdut titulatura de Israel. Noul Israel este biserica credinciosilor Lui Hristos.
  De asemenea exista multe referiri la Sion. Acesta nu este templul Lui Dumnezeu pe pamant, ci este Ierusalimul cel ceresc, imparatia Lui Dumnezeu care este dezideratul tuturor.

 24. […] Semnele premergătoare instaurării guvernului mondial şi ce să facem […]

 25. Fratilor cred ca mai bine mai mergeti pe la un psiholog aninte sa va duceti la biserica.Sau macar facei un dus rece.Dar nu la cap ca deja aveti creierele spalate destul.Imi este mila de voi serios dar daca ati ales sa fiti sclavi niciodata nu va veti gasii izbavirea.

  • Bine, bine, dar caror „frati” te adresezi, ca nu cumva sa ne asumam cu totii critica atat de larg formulata ?

 26. ba fratilor da pe unguri nu-i extermina nimeni prin profetiile astea ale voastre?popii astia grecotei ai vostri au inteles filetismul antiturcesc dar de dusmanii nostri ai romanilor de ce nu profetiti nici unu?

  • Hat nem tudom Szeppty szivem! Vezi dumneata, nu doar parintii greci au profetit despre distrugerea Turciei, cat si rusii, romanii etc. Despre Ungaria nu stim decat ca e aliata Rusiei, datorita politicii tembele de aservire farului democratiei, dusa de catre guvernul Romaniei. Cand trebuia sa fim aliatii americanilor, am fost la cheremul rusilor, acum invers. Barem atunci nu aveam de ales.

 27. parca aud propaganda ungureasca(in Basarabia e la fel doar ca vine de la fratii pravoslavnici) a elitismului unguresc asupra prostiei valahe(aproposito prin vlah alti frati iubiti grecii inteleg prost,fara minte) iar tu te integrezi perfect in turma care-si autoflageleaza natiunea pana chiar ajunge sa se considere de rang inferior.legat de deciziile politice te rog sa te uiti pe harta ungariei din 1901 si apoi din 1999 si acelasi lucru sa-l faci cu harta noastra.uitandu-te la ele poate te vei ruga pt sufletul masonului Al.Vaida-Voevod… si a altora care ne-au facut asa mult rau…

  • Nu inteleg mesajul dumitale convolut, dar ma gandesc ca niscai’ argumente nu ar strica in locul pre-judecatilor bazate pe …nimic.
   Ce spuneti fratilor, ma ajuta cineva sa-i deslusesc sensul ?

   • Stiu ca in 1020, din cauza p.-ministru, Al. Vaida-Voievod, regele Ferdinand a spus: „Cat voi domni eu, nu va mai fi un prim-mistru din Ardeal!”, dar nu stiu exact pt. ce, istoria ne e ascunsa pana astazi. Stie cineva mai multe? Chestia cu hartile nu e clar formulata in comentariu. Poate revii.

 28. ma minunez cate ineptii vad pe acest site…

 29. Da dece sa ne uitam doar pe harta 1901 si 1999, a Ungariei si a noastra (banuiesc ca vrei a spune, a Romaniei) cind ma pot uita pina inapoi un mileniu, si ce vad ? Pe la anul 900 si ceva e.n., pe Transilvania de azi, dela S-V la N-E, scria ghici ce? DACIA !
  Sa mai spunem ca pe la 1000 e.n. veneau hunii calare dinspre estul mongol ( limba ungara e apropiata de limba finica= a finlandezilor), spre E-Europei, si ( nu putura sari Carpatii drept peste) prin Nord strapunsera Carpatii dinspre Ucraina-acum, si se asezata pe campia la Vest de Tisa botezata ‘pusta ungara’. Deci, pe cind ei veneau…deja dinainte pe Transilvania romanilor scriau hartile DACIA!
  Astfel, cum sa fi fost ea, DACIA apoi Tran-Sylvania (peste Padure, pentru unguri), vreodata a Ungariei, doar ca ne spala ei teasta cu idea?…dar mai ales asa isi educa ei tinerii sa creasca asa-gindind. Cind ea, Dacia (apoi Tran-Sylvania) a fost „doar administrata” si „doar vreo 50 de ani”, de ‘catre Ungaria…dupa ce ea-Dacia cucerita de Imperiul Austriac [nu de Ungaria…. si ea cucerita de Austria dar ….precum udmr la putere mereu zic ei „cu dreapta” deci Basescu = dreapta ca are mana dreapta poate…Doar Cucerita Ungarie reusi la masa cu austriecii cuceritori deci reusi batut palma casele regale .. deci .imperiu austro-ungar din imperiu austriac– insa niciodata acel dublu-imperiu nu a avut cele 2 coroane EGALE (asta nu ne spun ungurii dar… ne spun cartile de World History-deci nu de Istoria Romaniei… sa nu zica ei ca noi am scris asa ca sa ii dezinformam). Si…precum udmr la guvernare pentru interese proprii nu nationale ba dimpotriva…si cucerita Ungarie i-a zis atunci cuceritoarei Austrii ca…. ‘ar fi bine ea Ungaria sa administreze pe Dacia cea cucerita de Austria, ca „ea are deja GROFI pe acolo”…..adica avea ‘administratori deveniti stapinitori de paminturi dacice punind apoi pe daci la munca pe ele.
  Si asa a ajuns atunci, sec 19 sfirsit, Ungaria „sa aiba Transilvania” …repet, de administrat nu de tot, cum se lauda ca ‘a fost a lor si le-a fost luata’ de Tratatul dela Trianon (1918, sfirsit Razboi Mondial I) care Pace de fapt rezolva o nedreptate= dadea inapoi Romaniei administrarea Transilvaniei sale!
  De unde stiu? Banuiesc ca nu sperati ca (stiu) dela lectia de istorie comunista primita in scoala ( si facuta mai putina istorie, la liceu-sectie real (stiinte). Stiu tot din World History, carte cumparata pentru scop – aveau sau n-aveau dreptate ungurii dezinformatori de peste ocean?! Nu aveau, deci nu au nici cei de acasa, sau de pe net !
  Ba, pe net, daca noi cautam, gasim o harta de Ungarie Mare, rotunjita bine cu toate locurile din jurul ei, prin care dealungul Istoriei de 1000 de ani pe aici, si-a tot risipit etnici (fara vreun scop ascuns::@)).
  Propagandistii lor etnici le vor inapoi, lor, pe toate acele locuri ‘inainte administrate’ …ca Transilvania, Voivodina, etc…care sint parti din tarile vecine Ungariei. De aceea , ca sa-i combatem, trebuie sa studiem ISTORIA LUMII = istoria scrisa de alti ! Ca astfel ei nu ne pot contrazice !

 30. Well, daca nu-l aprobi, inseamna ca nu vrei adevar, si atunci, nu vad dece ai patrunde pe la ziare, facind trimitere la tine. Eu asa am ajuns la… http://wp.me/pAmVJ-q4 …si aici am citit tot…intre care si trimis la harti sec. 20.
  Eu doar am completat cu harti-sec. 19.

  Am o completare si despre…guvern mondial, etc.
  Vreo 10 ani in urma, incercind sa pricep si eu problemele din locurile sfinte (de fapt un ziar bun local unde atunci eram , m-a incitat – arata orasele palestiniene in 3 cercuri-3 culori, doar cel din centru deci centrul locurilor le apartinea ca administratie, politie, etc = nu era ocupat !),
  Am dat de un site ca o chemare la lupta cea mare, care, marturisesc m-a marcat pina azi, de atunci nu mai vad istoria locurilor doar cum o arata stirle.
  Pe scurt, autorul site-ului suna adunarea = chema diaspora inapoi (uite, zicea el, a inceput procesul revenirii acasa, el continua din ’48 inceput) dar nu numai fizic ci si istoric=ca ei sa-si continue istoria intrerupta brusc acum 2000 ani, propaganda el…. un fel de reinnodare a istoriei exact de unde frinta violent, gindea el daca scria dar destinata poporului ales sa o duca la bun sfirsit, incheia el, evident ..cu omenirea care..trebuie sa fie condusa…unde trebuie… bla, bla.
  Astfel ca, de atunci, pe mine nu ma mai mira nimic, nici ca cele citeva banci care tin finantele globului in palma, sint ale lor dar cu sucursale pe tot locul. Cit despre binele FMI nu pot uita stirile despre ‘tigrii asiatici’ rapusi de FMI prin anii’ 90….cu program cam cum aplicat acum Romaniei– adica, putini bani in investitii= repornirea economiei, multi bani in bulversarea= called reformarea statului….dar stagnarea economiei…deci stopare progres. Atunci, pentru prima data FMI, dur criticata public (in stiri) si dadea semne ca ‘s-a schimbat’. Nu mi se pare !

  • vezi ca pe la anu 1000 nu mai era picior de hun prin Europa astia au venit cu vreo 700 de ani mai devreme iar ungurii cand au venit au venit din zona Volgai .ca sa fi roman intai pune mana si invata-ti istoria natiunii tale si apoi daca nu o sa mai cadeti pe spate in fata rusilor si a grecilor poate veti fi din nou DACI

 31. Mai dar ce scenarii! Trebuie sa fim realisti. Scenariile acestea sunt scrise de evrei si nu mai tin. Se screm sa instaureze un guvern mondial dar NU SE POATE si o sa vedeti ca am dreptate. Ei se pregatesc sa urgenteze decimarea populatiei, tinta fiind Romanii. NU SE POATE NICI ASTA si o sa vedeti cu ochii vostrii. Stiti de ce vor decimarea? Pentru ca toate energiile magnetice cat si undele emise de creierele lolr bolnave (magia neagra si hipnoza) NU VOR MAI FUNCTIONA. Ei au DOMINAT PRIN MAGIA NEAGRA. Tineti minte. Va fi mai mult decat o reinviere a spiritualitatii in lume, unde ei nu-si mai au rostul. Pentru ca cei initiati vor rosti cuvintele magice care-i vor demasca in fata lumii.
  Toth. Toth. Toth. Toth.
  Evreii si ateii nu vor avea iertare! Tineti minte. Romania este locasul unde stau cantaretii lui Dumnezeu si este gradina Maicii Maria.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: