O carte extraordinară, pentru voi.


Pentru a înţelege ce ni se întâmplă nouă azi, e necesar să aflăm ce s-a petrecut în trecutul cel puţin apropiat, celor dinaintea noastră.  Istoria se repetă – nu este un clişeu. Ea se repetă numai pentru că noi nu vrem s-o înţelegem. Dacă am face-o, toată teroarea, trucurile murdare, minciunile, propaganda şi sclavia impusă, s-ar spăla peste noi, precum apa pe gâscă.

Nu demult sărbătoream căderea regimului comunist, pentru a-i instala apoi în fruntea ţării pe comuniştii din eşalonul al II-lea. Astăzi, suntem la numai câteva zile depărtare, de la instalarea fiilor şi a nepoţilor lor, la cârma ţării.

În stilul asta, cum să îi fie romanului viaţa în ţara lui, prielnică în fine ?

Nu vă invit doar să o descărcaţi pentru ca apoi să o uitaţi. Petreceţi doar 10-15 minute zilnic, pentru a afla ce-a fost până nu demult. Lucruri adevărate, pline de suspans şi de trăire, care se citesc aidoma unui roman de acţiune, numai adevărat.  Apoi, vă cer să o daţi si altora – vă vor mulţumi – promit!

Intoarcerea-la-Hristos-de-Ioan-Ianolide

5 răspunsuri

  1. In esenta este vorba despre pierderea credintei. Neamu si-a pierdut credinta , iar progeniturile s-au smintit. Staniloaie spunea ca dupa al doilea razboi mondial sau catre sfarsitul sau, la Sfanta Liturghie abia de avea pe masa prinoase , iar in biserica o mana de oameni…Imaginati-va ca se intampla dupa cel mai cutremurator eveniment , premergator comunismului: razboiul si piererea a 600 de barbati…! Unde erau vaduvele si mamele lor? Nici indoliate, inlacrimate si smerite de suferinte nu veneau la biserica! Deci avem ceea ce meritam, iar neamul , cei de azi, cere in continuare suferinta. Cersesc demonic prin patimi, viclenie si ura antidotul: razboi, foamete, cataclisme, etc…Nu mai conteaza cine-ti devine calau !

  2. scuze in text: „600 de mii de barbati”

  3. Vreau sa citesc aceasta carte, tocmai am terminat de citit Sfantul Inchisorilor, o carte sfanta pot sa zic. Este vorba mai ales despre viata lui Valeriu Gafencu, dar si multi altii care au suferit in prigoana bolsevica din tara noastra. O recomand tuturor.

  4. […] O carte extraordinară, pentru voi. […]

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: