Incredibil: Rabin israelian publica ghidul uciderii ne-evreilor


Cartea „Tora regelui” proaspat iesita la tipar, scrisa de rabinul Yitzhak Shapira, ofera argumente teologice in sprijinul uciderii ne-evreilor perceputi ca incalcand poruncile evreiesti sau ca fiind o amenintare fata de statul evreu, de catre evrei.  „Tora regelui”, bazata pe interpretarea rabinului Shapira asupra unor pasaje din Vechiul Testament, este un ghid minutios al situatiilor in care evreii pot sa omoare ne-evrei.

Rabinul Shapira argumenteaza ca legea evreiasca permite uciderea ne-evreilor care cer pamant pentru ei insisi, a celor apartinand natiunilor care ajuta „un ucigas al evreilor”, a celor care raspandesc „blasfemii ostile” si a acelora care „prin discurs, ne slabesc suveranitatea”.

„Orice caz in care viata unui civil este un pericol pentru Israel, este permisa omorarea gentilului”.

„Permisiunea se aplica si atunci cand persecutorul ameninta sa omoare indirect, mai degraba decat direct”, scrie in carte. „Daca un civil ajuta un luptator, este permis sa il omori.. Oricare cetatean care sprijina lupta, sau luptatorii, sau care exprima satisfactie cu faptele lor – uciderea este permisa”.

Cartea rabinului Shapira argumenteaza ca razbunarea este o necesitate in legea evreiasca.

„Pentru a-l infrange pe cel rau, trebuie sa fim razbunatori, ochi pentru ochi. Razbunarea e o necesitate..si uneori comiterea de salbaticii menite sa creeze o adevarata balanta a terorii”.

Cartea exprima mai departe ca evreilor li se permite sa omoare copii „daca este clar ca ei vor creste si ne vor face rau”.
„Daca prin ranirea (tortura) copiilor unui lider rau (ostil noua – nb), il putem determina sa-si inceteze actiunile malitioase” scrie Shapira, „atunci le putem face rau”.

Cartea mentioneaza legile privitoare la asemenea omoruri in termeni teologici, fara sa specifice palestinieni, arabi, sau soldati israelieni. Ea a fost publicata la cateva saptamani de la arestarea lui Yaakov Teitel, un israelian-american care a admis omorarea mai multor palestinieni, precum si atacarea evreilor moderati.

Rabinul Shapira, este capul unei scoli religioase pentru baieti, Od Yosef Chai Yeshiva, aflata in teritoriul expropriat de cater evrei Yitzhar, la doar cateva mile de orasul palestinian Nablus. Aderentii rabinului Shapira, adera la o forma radicala a nationalismului religios evreiesc si indeamna formarea unei teocratii bazata pe Tora, pentru a inlocui statul Israel, perceput de ei ca un abandonator al principiilor de baza evreiesti.

Scoala e cunoscuta pentru fostul ei conducator, rabinul nascut in America Yitzhak Ginzburg, vazut ca urmasul spiritual a rabinului decedat Meir Kahane, fondatorul Americano-Israelian a partidului politic ultra-evreiesc Kach, clasificat atat in America, cat si in Israel ca fiind o organizatie terorista.
Rabinul Ginzburg il laudase intr-un articol pe Baruch Goldstein, un medic Israeliano-American, care in 1994, a deschis foc automat intr-o moschee din Hebron, ucigand zeci de inchinatori musulmani si ranind 150.

Atat rabinul Ginzburg, cat si rabinul Ya’akov Yosef, un alt lider proeminent al miscarii nationaliste religioase evreiesti, au avut cuvinte de lauda pentru cartea rabinului Shapira, data publicului luna aceasta, la un memorial dedicat rabinului Kahane, din Ierusalim.

Rabinul moderat David Hartman, avertizeaza ca ignorarea acestei carti, nu inseamna ca ea nu va avea influenta asupra elevilor si a studentilor. „Ai grija cu ceea ce ignori, ceea ce este numai un fenomen cultural astazi, ar putea deveni acceptabil marilor ganditori evrei de maine”.

sursa allheadlinenews.com

Ma tem ca gandirea aceasta se afla demult in mainstreamul israelian. Daca nu ar fi fost astfel, infioratoarele masacre comise de statul evreu impotriva palestinienilor, (atentie, imagini socante) nu ar fi avut loc niciodata. Ori acte de terorism soldate cu mii de morti, de la aruncarea in aer a hotelului „Regele David” din Ierusalim in 1946 din partea bandelor teroriste evreiesti Irgun, Stern si  Haganah, la atacurile cu bombe, mortare si arme automate din pietele din Ierusalim, Jaffa si Lida unde se aflau arabi, la atacurile cu bomba impotriva ambasadei britanice din Roma (Irgun, Oct.1946), la scufundarea vasului SS Patria, in care 267 de refugiati evrei au fost omorati de catre fratii lor evrei din Haganah pentru a influenta politica de emigratie a britanicilor fata de Palestina, la infioratoarele masacre de la Sabra si Shatila (1982), unde mii de refugiati Palestinieni si Libanezi au fost ucisi, la recentele abominatii din Gaza, in fine, lista crimelor e prea lunga pentru a fi enumerate aici…

Ce m-a izbit in mod deosebit, este acceptarea torturii si uciderii copiilor oponentilor si a criticilor, pentru a-i reduce la tacere si a-i umili. Asemenea josnicie este ne-demna de insasi calitatea de om.
Nu putine sunt marturiile palestinienilor ai caror copii au fost torturati, violati, mutilati si ucisi in fata parintilor, in propriile lor case. Imi ramane in minte baietelul de 11 ani castrat cu foarfecele de catre soldatii IDF, in fata tatalui lui.. In timpurile noastre, toate astea… pentru cei care au chef sa citeasca marturiile unor soldati IDF carora le-a revenit constiinta, o pot face aici.

Rabinul Shapira a facut doar greseala sa recunoasca in fata intregii lumi ca la baza politicii evreiesti, se afla percepte talmudice care spun clar ca un goym (caine, sau ne-evreu), poate fi omorat pentru aproape orice insulta sau neajuns cauzat unui evreu. Vechiul Testament, sau Tora, nu ofera pretexte pentru asemena crime, decat unor minti gata otravite de talmud. Talmudul nu este o carte sfanta, ci una a oamenilor, in care blasfemii ingrozitoare sunt proferate impotriva Mantuitorului Hristos si a Maiicii Sale Preacurate.

Acolo se re-gaseste de fapt baza teologica a teoriilor rabinului Schapira, caci in Talmud sunt descrise in amanunt situatiile in care un evreu are voie sa omoare ne-evrei, ba chiar si o prescriptie care spune ca evreul nu va fi niciodata judecat de catre „goym” pentru crima comisa. V-ati intrebat vreodata de ce odata fugiti in Israel, criminali evrei de drept comun nu sunt niciodata extradati in tarile lor de origine pentru a fi judecati. Chiar daca nu au cetatenia israeliana, li se acorda repede.

Nu s-a auzit insa un preot ortodox care sa propovaduiasca uciderea ne-crestinilor si nici nu se va auzi vreodata. Vechiul Testament sau Tora, cum ii spun evreii, nu este decat legea cea veche,  inlocuita de Legea noua continuta in Noul Testament si data de Mantuitorul Hristos noua, neamurilor, dupa ce poporul initial ales, L-a tradat si ucis pe Cel care venise sa ii mantuiasca.

Ura unora fata de Domnul si fata de noi, oamenii Lui, este evidenta. Sa ne rugam ca darul Sfantului Duh, sa ii aduca si pe ei sa imparta cu noi cinstea de popor ales!

Rabinul sef al sectei Arad si invataceii sai, hartuind femei israelience de credinta crestina. Observati ca acest comportament are loc in prezenta politiei. Daca politia lipseste, crestinii sunt scuipati si chiar asaltati in public in Israelul de astazi.

Un incident inregistrat de o echipa de filmare britanica in 2006.  Dati atentie la ceea ce tanarul evreu spune despre Mantuitorul Hristos. Ostilitatea era initial indreptata impotriva unei familii de arabi crestini si doar intamplarea a facut ca echipa de filmare sa se afle acolo, suprinzand ceea ce dealtfel, familia respectiva este nevoita sa indure zilnic. Daca se face asa ceva in prezenta camerelor de luat vederi, imaginati-va cu cat mai rau este in lipsa lor.

Cititi si :

Book about killing gentile children becomes bestseller in Israel

West Bank rabbi: Jews can kill Gentiles who threaten Israel

New poll: 53% of Israelis think ethnic cleansing is the solution

Update: Dupa publicarea acestei recenzii de carte, am primit amenintari cu moartea din partea unui cetatean israelian.

19 răspunsuri

 1. Eu stiu ca nu de mult ofeream palestinienilor training, arme si logistica, pt a lupta impotriva evreilor, in conditiile in care Securitatea era plina de evrei ! …Si nu la mare distanta de momentul intemeierii statului Israel, cand aceeasi Securitatea oferea noului stat oameni pregatiti, de-a gata, in domeniul informatiilor, armatei ,etc. Mai imi aduc aminte de momentul vizitei prezidentiale a lui Iliescu in Israel, cand a luat „apararea” statului german, acuzand Israelul de indecenta pt mentinerea datoriei istorice datorata holocaustului. Consecinta ? La scurt timp am fost alaturati cu de-a sila plutonului de state acuzate de holocaust.
  Nu-i nevoie sa mai subliniez faptul ca statul , in prezent, are la varf o buna parte din progeniturile celor veniti pe tancuriel sovietice.
  Acest nou imperiu comercial si informativ nu face abstractie de cateva legi mistice, de care este bine sa tinem si noi seama. Este loc pt toata lumea sub cer .Si mai bine decat lupta cu ei, este lupta cu noi insine, mergand la biserica care inca ne mai ofera Duh Sfant, caci alta cale nu-i..Si singura noastra sansa!

  • Sub cerul Palestinei evident, nu-i loc decat pentru evrei. E pacat ca unii dintre ei au inteles atat de putin din suferinta prin care au trecut cei dinaintea lor. Cei 40 de ani petrecuti in desert si mai recenta lor prigoana, trebuiau sa inmoaie inimi pentru generatii, dar nu a fost sa fie..

 2. […] Incredibil: Rabin israelian publica ghidul uciderii ne-evreilor […]

 3. […] publicat recent scurta recenzie a unei carti scrise de rabinul israelian Yitzhak Shapira, in care el justifica uciderea criticilor si a opozantilor politicii teroriste dusa de statul […]

  • Cred ca iar vor ajunge sa sufere cum au suferit in lagarele naziste si se va intanpla pentru felul cum gandesc. Se cred rasa superioara si popor ales dar nu este adevarat. Vor sa conduca lumea cum a facut Hitler care a fost tot evreu. Am simpatizat si conpatimit cat de mult au suferit dar acum nu mai vreau sa aud de evrei.

 4. […] publicat recent scurta recenzie a unei carti scrise de rabinul israelian Yitzhak Shapira, in care el justifica uciderea criticilor si a opozantilor politicii teroriste dusa de statul […]

 5. Cetăţene ai râbdare să ne informăm mai bine şi noi românii.

  Tocmai asta a facut recenzia mea de carte – a informat pe romani.

 6. […] fără o justificare teologică care stă la baza politicii statului evreu. Am publicat de curand recenzia incredibilei cărţi scoasă la tipar în Noiembrie, intitulată “Tora regelui”, unde sunt explicate cu argumente teologice  condiţiile […]

 7. Sunt israelian şi nu-ți răspund cu vată în nări! Respir şi nu cer voie pentru acest fapt! Exagerați. Nu o spun ca să ascund un rabin dintre noi……..care probabil are sechele de pe urma atacurilor palestiniene. Sau poate este sărit de pe fix. Fiecare popor are uscături şi lichele. Voi românii pe care vă apărăm de britanici.Adică despre voi este vorba! Voi ați avut lichele pe Horia Sima ,Ion Antonescu,Moța şi Zelea Codreanu. Şi Jandarmeria Română care ne-a ucis în bugurile din Basarabia şi la Granița cu Ardealul de Nord ,inclusiv în Pogromul de la Iaşi. Am zis noi :”că voi toţi românii sunteți răi și-ai Dracului?”
  Nici un popor nu este rău în întregime ,nici măcar poporul persan (iranian) de unde Biblia Ebraică spune că vine Anticristul! Şi acolo există o minoritate care ar dori să schimbe destinul Iranului. Aşa este şi cu România. Sincer nu cunosc pseudo-opera Rainlui Shapira.
  Dar da, Thora adică Legea lui Moise şi Yahweh Adonai ne conferă DREPTUL JURIDIC de a executa evrei şi ne-evrei din ate naţii pentru patru culpe majore,capitale.
  1Hula şi ostilitate contra lui Yahweh Adonai Elohim.
  2. Hulă şi ostilitate contra Duhului Sfânt şi contra Bibliei
  3 Hulă şi Ostilitatea contra lui Mesia
  4 Ură şi Ostilitatea extremă dusă contra Poporului Ales. De tipul exterminarea totală a evreilor.

  Dumnezeul lui Iisus ca să știți ce fel de Dumnezeu. Dumnezeul lui Moise ne conferă dreptul la CRIMĂ LEGALĂ ,CRIMĂ JURIDICĂ, adică Pedeapsă,execuție,exterminare ca ACT JURIDIC DIVIN-ISRAELIAN.
  Exemplu : a ucide pe Adolf Hitler. Nu acum ,ci atunci cât era viu.A ucide pe Mussolini, a ucide pe Franco,a ucide pe Stalin……..a ucide pe Ion Antonescu şi pe Horia Sima. A ucide monștrii istoriei umane care sunt capabili să distrugă Poporul Ales,Israel şi o mare parte din specia umană. Fiecare națiune are o asemenea pedeapsă în CODUL PENAL şi Constituție ………….iar voi ceilalți oameni nu sunteți evrei. Chiar şi Legea pământului ,nescrisă vă îndeamnă să ucideți OAMENI MALEFICI care devin COȘMARUL RASEI UMANE şi UN PERICOL PENTRU OMENIRE!

  • Asta da mostra de tupeu: pe langa ca ii numesti pe marii eroi si sfinti ai neamului nostru „criminali numai buni de ucis”, va mai si credeti „boboru’ ales” !

   Am niscai’ noutati pentru tine: „Bucura-te Nicolae, noul Israel!” – extras din Acatistul Sfantului Ierarh Nicolae. Voua v-a dat Dumnezeu demult cinstea si in loc sa o pretuiti, v-ati ucis proorocii, pe toti cei care il propovaduiau pe adevaratul Messia, Domnul nostru Iisus Hristos!

   Precum scria proorocul si marele David in Psaltire „Omul asemananadu-se dobitoacelor, a cazut din cinste”. Iar prin David a vorbit cu adevarat Duhul Sfant, parte a Sfintei Treimi si nu facatura la care te referi. Prin urmare, vechilor si adevaratilor evrei, li s-a luat cinstea de popor ales, care s-a dat neamurilor care L-au primit cu inima deschisa pe Hristos adevaratul Mantuitor si fiu al Lui Dumnezeu Tatal. Ce au facut evreii de atunci cu El, o stii si dumneata.

   De ce fac distictia intre vechii evrei si „cei care spun ca sunt evrei si nu sunt” ? D-ta te-ai cautat la genealogie – stii de unde vii? Ai ceva genetic in comun cu vechii sefarzi? Ma indoiesc…Cel mai probabil esti urmasul unui neam turcic hazar, al carui imperiu asiatic (aflat intre Volga si Don) a adoptat iudaismul pe la intrarea in cel de-al II-lea mileniu. Ai citit cartea hazarului Artur Koestler, „Al 13-lea trib” ? Ar trebui.

   Atatea alte gauri are argumentul dumitale in favoare uciderii gentililor, incat face o roata de svaitzer de rusine. Acum trebuie sa plec undeva si nu am vreme sa-ti raspund cum trebuie, dar sunt sigur ca nu vei ramane fara de raspuns, OBedeya Dorin David Aurel Ben Aharon Cohen.

  • Eufrosine,
   Ce zice scurtatul asta de puta si de minte, sunt doar cuvintele cele nebune ale vrasmasului,in degetele cu care individul apasa tastatura…
   Cine seamana vant, culege furtuna !
   Cine instiga la ura de clasa sociala, neam sau culoare a pielii,daca nu ucigasul de oameni?
   Neamului lor, ucigas de profeti si respingator de Dumnezeu, le-a luat vrasmasul mintile; mai cu seama celor care se pretind elitele neamului lor si prin extensie-a intregii lumi.
   Ura, de care li s-a umplut inima, se revarsa ca un uragan peste intreaga omenire…*cand va veni steaua cu 6 colturi (dedicata altui cornorat, la fel ca si cea cu 5 colturi-n.m.), atunci va fi vai de omenire !*
   Vor provoca al treilea mare macel mondial, tintind ca si in primele doua, Europa si tot neamul alb la piele.Europa si neamurile europene sunt tinta predilecta a urii lor.
   Dumnezeu ingaduie dominatia lor asupra europei pentru apostazia aproape generala a europenilor,pentru ticalosiile noastre.
   Ei se vad un fel de Bici al lui Dumnezeu pentru noi, dar nu sunt decat victime ale inselarii vrasmasului.

 8. „o minoritate care ar dori sa schimbe destinul I ranului”
  Probabil minoritatea asta de aici:
  http://danamarca70.wordpress.com/2013/12/18/48875763

 9. […] publicat recent scurta recenzie a unei carti scrise de rabinul israelian Yitzhak Shapira, in care el justifica uciderea criticilor si a opozantilor politicii teroriste dusa de statul […]

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: