Americanii – torţionari şi torturaţi.


Am auzit cu totii despre infamele inchisori extra-judiciare ale CIA, unde nefericitii prinsi in apararea tarilor lor, precum si oameni care nici macar nu luptasera ca si tanarul sofer de taxi afgan Dilawar, sunt inchisi si torturati in mod abominabil. Dilawar, ca si multi altii, nu a mai trait ca sa ne povesteasca, in schimb articolul NY Times oferit, o face in mod admirabil, bazat pe marturiile tortionarilor. Din nefericire si noi avem „distinctia” de a gazdui astfel de centre de tortura in Romania. Inca altele exista in Cehia si Polonia, pe langa vasta retea a CIA din jurul globului.

Dilawar_torture_sketch

Aceste inchisori extra-judiciare, spulbera orice pretentie de procedura juridica desfasurata in corectitudine si transparenta, principii pe care Statele Unite le flutura pana nu demult in fata lumii si care caracterizeaza o natiune civilizata.

Practic, suspectul devine automat vinovat, iar vinovatul automat acuzat si condamnat. Avocati care-au intervenit in numele unora astfel inchisi in Guantanamo Bay, au sfarsit-o rau de tot in timpul administratiei Bush.

Nu e nevoie insa ca sa porti turban si un AKM pentru ca farul democratiei sa te puna pe lista indezirabililor.

Pentru proprii cetateni, guvernul SUA are alte metode: inchisoare virtuala, in relativa libertate. Suna ciudat si totusi e o realitate, din anii ’80 incoace. Zeci de mii de americani sunt torturati in mod infiorator, de la distanta cu arme cu energie directionata. Ei sunt urmariti minut cu minut, oriunde ar merge, iar mutarea in alt stat nu le va aduce linistea. Vietile lor sunt scurte si ingrozitor de chinuite – sa nu creada cineva ca America nu are martirii ei.

De ce li se face asta? Simplu: s-au opus intr-un fel sau altul, politicii criminale a guvernului american ocupat de sionisti. Altora, pur si simplu, pentru antrenamentul tinerilor derbedei racolati in bandele de hartuire civile.

Bandele care se ocupa cu asta, sunt compuse din scursurile societatii, potentialii recruti fiind analizati psihologic in detaliu de catre NSA (National Security Agency – agentia de securitate quasi-militara nr. 1 din SUA, bugetul ei este secret), pentru a se asigura ca acestia vor executa orice ordine – hartuire, tortura si asasinat – fara probleme de constiinta.

Nu strica sa auziti astea chiar din gura unora care sunt astfel torturati. Multi ar vrea sa renunte la cetatenia SUA si sa devina apatrizi, altundeva pe pamant, dar si asta e o problema, caci cancerul s-a extins. America e la putere. Sa-i vedem:

Ce a facut SUA unor tari intregi in a II-lea razboi mondial, este acum aplicat individual, iubitorilor de libertate din intreaga lume.

Cand inveti din istorie pentru a nu mai repeta greselile, esti destinat maririi.
Cand din greselile facute inveti numai cum sa la re-aplici mai crud si eficient din nou, esti sortit pieirii.

Exceptionalul blog Miscarea de Rezistenta, analizeaza mai in profunzime fenomenul torturii in libertate. Din nefericire, a ajuns si la noi. Acolo veti vedea infractori romani in actiune.

5 răspunsuri

 1. Astea toate si inca pe deasupra.Hai sa mai mentionez una traita pe pielea mea:
  utilizarea armelor electronice are ca efect secundar
  scaderea in greutate. Pentru a combate astfel de efecte vizibile si a inlatura eventuale suspicini ale membrilor publicului larg se administreaza steroizi se administreaza (pe ascuns si fara cunostinta victimei) pentru contracararea unui astfel de simptom. „Obiectivul”
  isi mentine astfel greutatea si conformatia fizica
  relativ nealterata,si astfel nimic nu tradeaza eventuala cauza medicala ocultata ce il afecteaza.Cat despre dezechilibrele hormonale induse, alea sunt greu de detectat iar odata detectate se pot pune usor pe seama lui cu aluzii si minciuni de genul „era obsedat de sport, abuza de substante interzise, si-a facut-o cu mana lui”
  Cat despre astea din urma, stim ca sunt usor de raspandit de propagandistii raspanditi uniform in
  mediul social

 2. […] Prin reteaua globala numita Echelon, NSA intercepteaza orice transmisiuni de pe pamant, care mai apoi sunt analizate de catre supercomputerele sale pentru a detecta cuvinte cheie, sau alte lucruri de interes. Odata detectate, informatia este inaintata unui analist uman pentru actiuni ulterioare. Actiunile lor ulterioare pot fi extrem de scarboase si de neplacute, dupa cum sustin mii de cetateni ai SUA . […]

 3. De aceasta plaga numita SUA nu vom scapa pana cand statul respectiv nu va fi dezmembrat astfel incat sa nu mai aiba puterea economica sa finanteze astfel de experimente criminale. Este o plaga la fel de mare ca si regimurile staliniste, Guantanamo este noul Gulag!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: