Baxter, prinşi cu viruşi străini în vaccin!


In ciuda planurilor secrete de contaminare a vaccinurilor, cand angajati constiinciosi isi fac datoria, marsaviile sunt expuse. Firma farmaceutica americana Baxter International (locul 219 in Fortune 500, topul celor mai mari si influente corporatii) a fost prinsa cu ..virusul in solutie!  Ea a furnizat 72 kg de materie prima folosita la prepararea vaccinurilor anti-gripale (de parca boala inseamna o deficienta de vaccin), gata-contaminat cu virusul gripei aviare, companiilor producatoare de vaccin europene.

Magaria..aaa..greseala, a fost descoperita intr-un laborator ceh, unde un cercetator si-a asumat in mod serios atributiile sale de servici.   Scandalul a erupt, iar firma Baxter nici macar nu a stat de vorba cu jurnalistii, emitand doar o afirmatie scrisa cum ca totul a fost o greseala.

Se stie ca pentru a crea virusi noi necunoscuti, e necesar ca doi sau mai multi virusi sa fie adusi impreuna, in aceeasi solutie. Ei se vor re-combina, dand nastere unor specii noi, ale caror efecte sunt necunoscute de catre medicina alopata, dar studiate indelung in laboratoarele secrete ale armatei americane, de unde provin aceste amestecuri letale, prin intermediul firmelor private ca si Baxter.

Astfel se declanseaza adevaratele epidemii a caror violenta si letalitate depaseste cu mult pe cea a unei simple gripe sezonale. Cum altfel sa apara secventele genetice ale virusilor aviari si porcini in populatie, din senin ?  Se mai stie ca in comisia consultativa a OMS (Organizatia Mondiala a sanatatii, he, he..), se afla reprezentantii tuturor marilor companii farmaceutice si ca Agentia Medicala Europeana (bratul medical al UE), a acceptat vaccinuri ne-testate ca si vaccinul AH1N1 Pandemrix ca fiind numai bune pentru noi si ca 2/3 din finantarea AME vine din partea marilor concerne farmaceutice.

Un alt lucru remarcabil este ca pandemia H1N1 a fost anuntata in 11 Iunie 2009, iar a doua zi, companiile farmaceutice au anuntat ca au vaccinuri pregatite impotriva ei – asta da viteza !

In fine, iata un scurt rezumat filmat in jurul acestui imens scandal. In el apare si Jane Burgermeister, jurnalista austriaca care a dat in judecata OMS – cinste ei!  Se vede ca si ea intelege pe deplin scopul adevarat al acestor campanii de vaccinare.

PS Institutul Cantacuzino de unde credeti ca a primit tulpinile virale  pentru vaccinul H1N1? OMS fireste!  Dati o privire si peste lista medicilor care lucreaza acolo si se dau de ceasul mortii ca sa ne pazeasca de boala. 10 bile albe cui va intelege..

4 răspunsuri

  1. […] aflu ca mai multi virusi deloc prietenosi, s-au decis sa faca alianta intr-un virus nou, mai puternic si sa-si testeze pe […]

  2. nu va vaccinati!asta este tot.

  3. […] Ei platesc miliarde pentru a studia in laboratoare cum sa faca Virusul Gripei Aviare cit mai letal; iata ca ce s-a intimplat anul trecut in Cehia. […]

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: