Vaccinul care va fi importat, a omorât deja


Vaccinul AH1N1 Pandemrix, prevăzut a fi importat în România ca urmare a presiunilor extraordinare la care a fost supus Preşedintele Băsescu, a făcut şase victime în Suedia. Alţi 350 de nefericiţi care-au crezut în propaganda deşănţată a mass-media, suferă efecte adverse.  Ce mai bunăciune se pregătesc ai noştri să cumpere de la Glaxo-Smith Kline, aşa, ca la jumătate de milion de doze…

Pandemrix

În ţara vecină Finlanda, fostul ministru al sănătăţii Rauni Kilde, acuză că vaccinul e folosit de liderii mondiali pentru a provoca scăderea populaţiei globului: „”Nu gripa de tip AH1N1 este periculoasă, ci vaccinul. Este foarte toxic şi făcut să aducă miliarde şi miliarde în buzunarele celor care produc vaccinul”.

Mai către noi, Premierul polonez Donald Tusk, refuză să importe acest vaccin, din cauza  faptului ca Glaxo-Smith nu acceptă consecinţele adverse ale vaccinării. Ei vor  să le plaseze  prin contract,  în cârca guvernelor ale căror oficiali sunt suficient de vânduţi, încât să le cumpere otrava.

La noi, numai Preşedintele Băsescu spre cinstea lui, s-a opus importului de 1 milion de doze pe care masonul-medic (sau medicul-mason, cum vreţi) Streinu-Cercel, anunţase că le va cumpăra.  Acum streinul e iarăşi în funcţie, iar guvernul va cheltui din banii noştri, pentru vaccinul folosit ca să ne mai rărească puţintel.

Fireste, UE nu vede nimic gresit cu el..

Iată cum se naşte un nou slogan: masoneria distruge Romania! Cu cât repetaţi mai mult, cu atât vă vine mai uşor – încercaţi :

masoneria distruge Romania, masoneria distruge Romania, masoneria distruge Romania…

copil_vaccinat_plange

Mai putini si mai bolnavi

Un răspuns

  1. […] Vaccinul care va fi importat, a omorât deja […]

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: