Propaganda pro-vaccin HPV – un pârţ răsuflat


Astăzi soţia mea a fugit la şcoala unde studiază fetiţă noastră, pentru a lua parte la şedinţa mediatizată prin pliante frumos colorate şi neapărat scumpe, propagandă iniţiată de guvern, în scopul acceptării vaccinului HPV pe care până si creatorii sai il repudiază, de către părinţi, pentru fetiţele lor de la 12 ani în sus. Observ cu satisfacţie că jigodiile care ţin să ne înţepe copiii, au ridicat vârsta  limită de la 9, la 12 ani, după ce părinţi furioşi le-au sugerat în termeni cât se poate de categorici, ca fetele de vârsta asta se joacă cu păpuşi şi îşi pun panglici în păr, în locul activităţilor pe care perverşii ăştia şi le imaginează.

Cu şi mai mare satisfacţie am primit noutatea că doar o mână de părinţi au fost la şedinţa de propagandă dată pentru întreaga şcoală de sute de elevi, iar dintre ei, mulţi întrebau revoltaţi „cum vă permiteţi să ne sugeraţi ca un vaccin care-a făcut deja atâtea victime, să fie inoculat în odraslele noastre?  Clujenii nu dorm şi sper din suflet că la fel e şi în restul ţării.

A fost prezentat un filmuleţ atât de plictisitor şi de prost realizat, încât până şi eu, un amator în media aş putea face mai bine. Nu a convins pe nimeni. Se pare că până şi doctoriţa a cărei misiune era să îi convingă pe părinţi, avea dubii serioase în privinţa siguranţei şi a necesităţii acestui vaccin.

Pro_vaccin _HPV

Minciuni frumos ambalate

Dacă bloggerii şi-au făcut datoria şi şi-au făcut-o din plin, expunând vaccinurile ca simple unelte de depopulare şi imbolnăvire a noastră şi de consolidare a puterii, precum şi de îmbogăţire a şerpilor globalişti care le promovează prin slugile lor plătite, înseamnă că şi această încercare a unui guvern aflat în slujba altora, va eşua. Să dea Dumnezeu!

Oricum, nu va culcati pe lauri.  Cei care ştim, avem datoria morală faţă de cei care încă n-au aflat. Tipăriţi câteva zeci de pliante din banii Dvs. si dati-le altora prin biserici, parcuri si scoli. Lipiţi-le pe stâlpi fără frică!  Dacă penibila propagandă electorală îşi găseşte loc pe stâlpii din domeniul public, de ce nu şi ceva făcut pentru binele copiilor României ?

6 răspunsuri

 1. intrati online shi faceti politica activa pe acest site. este singura noastra shansa sa mai salvam ce se mai poate salva din tzarishoara noastra.

 2. Felicitari Eufrosin pentru campania antivaccin, ai si tu un rol important cu blogul tau. E frumos si imbucurator sa vezi ca nu te-ai zbatut in zadar, dar asa cum ai zis si tu, sa nu ne bucuram prea tare inca.
  Doamne ajuta.

 3. De ce nu se face o informare preventiva a populatiei privitoare la faptul ca HPV se gaseste in secretia urat mirositoare din preputul barbatului care se indeparteaza prin spalare cu apa si sapun inainte de contactul sexual? Numai mirosul respingator (ca de hoit) ar trebui sa fie suficient pentru un barbat cu bun simt ca sa se spele cel putin inainte de contact ? Dovada consta in faptul ca la popoarele semitice (evreii si arabii) care practica circumcizia rituala (indepartarea chirurgicala a preputului si in acest fel si a producerii acelei secretii), rata de cancer de col uterin este extrem de mica, aproape inexistenta.

  • O fi neplacut mirositoare secretia respectiva, dar ca si orice alta parte a trupului, preputul face parte din inzestrarea daruita de Dumnezeu barbatului. A-l taia precum fac semitii, e mutilare sinonima cu circumcizia clitorisului practicata inca in Africa. E urat, e pacat si foarte dureros pentru copil..
   Un barbat care se respecta, oricum se spala zilnic.
   Tot mai multi doctori, chiar si evrei, au luat pozitie impotriva circumciziei, ca fiind un act barbar, care duce la cancere ale penisului si insatisfactie sexuala. La noi nu e o problema, dar in SUA de ex., daca vrei ca noul nascut sa nu fie „decupat”, trebuie ca parinte, sa specifici asta la spital, preferabil in scris. Altfel, te poti trezi cu un baietel mutilat – cunosc un caz concret.
   Cancerul de col este rezultatul promiscuitatii sexuale, sau al igienei deficitare. cand 70% din infectiile HPV se rezolva intr-un an, iar 90% in doi, nu este cazul sa vaccinam si nici sa taiem ceea ce ne apartine in mod firesc.

 4. Superrrrrrrrrr! Jidovilor nu le place apa sa se spele. Circumcizia duce la nebunie si violenta. Ei au distrus popoare intregi strecurand fraze sforaitoare in coran si biblie spunanad ca este un legamant cu dumnezeul lor. Hahamii sinagogilor criminale , dupa ce mutileaza copii, mananca preputiul. UFFFFFFF! DEMENTA SI SADISM!.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: