Homosexualii, părinţi ai copiilor noştri ?


O mamă a doi copii a fost urmărită acasă de un poliţist în civil care a spionat-o într-un supermarket din Marea Britanie.. „Crima” ei?  În timpul cumpărăturilor, ea a fost auzită spunându-le copiilor de 11, respectiv 4 ani,  că îi va atinge, dacă nu se potolesc. Aparent, micuţii făceau fiţe de isterie pentru nişte produse pe care le văzuseră în timpul reclamelor din pauza de la desene animate.

Acum mama are dosar penal şi va fi monitorizată de eficienta poliţie britanică timp de 14 ani, pentru a determina dacă copiii pot rămâne cu ea, sau dacă trebuiesc luaţi de către stat.

Ştiţi ce înseamnă teroarea de a ieşi în public cu un copil care şi-a julit genunchii căzând, sau are o vânătaie vizibilă, într-o societate occidentală ?

Greu de imaginat, dacă nu ai trăit-o.

Unui binevoitor i se năzăreşte să scoată mobilul şi să raporteze să suspectează „child abuse”, iar familia ta e gata..

Urmează zeci, poate chiar sute de mii de dolari cheltuiţi pentru a-ţi recupera copiii din „grija” cuplului de homosexuali, înregistraţi ca şi „părinţi adoptivi”, cu serviciile de protecţie a copilului. Şi totuşi, faţă de trauma înstrăinării copiilor, asta-i încă nimic..

"Parinti" adoptivi

"Parinti adoptivi"

În cazul bun, îţi re-dobândeşti copilul, sau copiii, în funcţie de vigilenţa lucrătorilor sociali, după un an sau doi, violat, dar măcar în viaţă. Alţii, au sfârşit-o însă mult mai rău. Îmi vine în minte cazul celor doi fraţi omorâţi de  câinii vicioşi, ai unor stăpâni şi mai vicioşi, homosexuali în grija cărora fuseseră daţi de către autorităţile statului Michigan (de ar fi fost ei singurii..)  Sau cel al băieţelului de 7 anişori, ucis în cel mai bestial mod de către alţi doi homosexuali, în timpul unei partide de sex anal:  ca să nu strige, îi înfundaseră căluşul prea adânc, până în laringe..

Când misiunea agenţilor statului este să saboteze educaţia corectă a copiilor prin mijloace şi atitudini clar duşmănoase familei, în acea ţară, alţii au câştigat.

Mare atenţie la tot ce se întâmplă în jurul nostru! Nu vă daţi libertăţile pe apa sâmbetei, de dragul propagandei căreia sunteţi supuşi.

Agenţilor statului: gândiţi-vă puţin la ceea ce vi se cere să faceţi, înainte de-a aplica legi asupritoare! Cei pe care-i asupriţi sunt concetăţenii voştri, nu nişte duşmani. Adevăraţii duşmani sunt cei care creează acest climat distructiv în ţară.

Nu tot ceea ce vine din occident trebuie neapărat urmat, doar pentru că şefii voştri vă sugerează.  Acolo unde o familie nu poate trăi în siguranţă, e clar că ţara nu mai e a neamului.  Să nu ajungem şi noi ca şi ei…

fag-wumbrella

3 răspunsuri

 1. Societatea care se prefigurează a se instaura, va fi alcătuită din roboţi homosexuali controlaţi prin cip-uri, sclavi ai corporaţiilor şi având ca singură autoritate statul poliţienesc global.

  Pentru aceasta a fost mai întâi distrus sentimentul naţional şi relaţiile fireşti de prietenie între oameni. În prezent se distrug religiile dominante ale lumii şi relaţiile fireşti între bărbat şi femeie, urmând ca în final să fie distrusă şi familia, ultima formă naturală de autoritate şi păstrare a tradiţiilor şi moralităţii.

 2. Sigur ai auzit vreodată de paranoia? Cam asta-i în capul tău. Mai bine ţi-ai numi blogul „Blogul lu Paranoia”

  • Si spune si noua, chiar te cheama Wolfowitz ? Au americanii o vorba buna – ai face bine s-o tii minte: „just because you’re paranoid, doesn’t mean that someone is not out to get you”.
   Eu tocmai am primit amenintari cu moartea Cu toate astea nu sunt paranoic, ci numai realist.

   Toate bune!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: