Crima din Ft. Hood – manipulare mentală ?


Vrem nu vrem, am aflat cu totii ca in cea mai mare baza militara din SUA, Ft. Hood, TX, au avul loc impuscaturi, in urma carora exista 43 de victime (13 morti, 30 de raniti). Cel care le-a declansat, maiorul medic psihiatru Nidal Hasan, a supravietuit dupa ce-a fost impuscat de catre politia ajunsa la fata locului aproape instantaneu.

Se pare ca maiorul Hasan, a folosit doua arme de mana, prima fiind un pistol semi-automat de productie belgiana  FN five-seveN, proiectat sa foloseasca munitie penetranta a vestelor anti-glont, calibrul 5.7x28mm SS190, al carei glont cu varf de otel si miez de aluminiu, ce cantareste 2.02 grame (31 grains – english units), iasa pe teava cu remarcabila viteza de 650 metri/sec. Practic, e un cartus de pistol-mitraliera, adaptat pentru o arma de mana.

fn-five7

FN five-seveN

A doua arma era un revolver de calibrul .357 Magnum, ales pentru posibilitatea ca semi-automatul s-ar bloca. Asta e o alegere absolut remarcabila, la care un ne-profesionist nici nu s-ar fi gandit. FN five-seveN e maidegraba o arma de asasin profesionist, vanduta in SUA numai fortelor armate si de ordine, nu si civililor. Alegerea ei de catre traficantii de droguri mexicani a produs ingrijorare in randurile politiei federale din acea tara.

De-aici rezulta si dilema noastra: maiorul Hasan evident cadru militar, este totusi un medic intai de toate, nu insa un membru al vre-unui grup specializat in asasinate si diversiuni, ca si Delta force, sau Navy seals. De unde proficienta sa cu armele in asa masura, exprimata prin numarul mare al victimelor, cat si prin alegerea armamentului ? Sa ii fi fost inculcate aceste calitati in mod subtil de-a lungul timpului ?

A doua chestie, este si mai uimitoare: se stie ca la Ft. Hood exista cea mai mare operatiune de control mental din Statele Unite, aflata sub controlul armatei americane. Scopul ei este sa produca asasini controlabili, ale caror actiuni sunt declansate de cuvinte-cheie. Nu degeaba au rulat faimoasele filme „Telefon” si „The Manchurian Candidate”, in care modul de selectionare, antrenare si manipulare a acestor indivizi era uimitor de bine descris, inca de peste 30 de ani.

Personalitatea acestor oameni este efectiv rupta in personalitati multiple, de tip schizoid, ca urmare a torturilor incredibile carora ei sunt supusi, precum si a substantelor psihotrope aplicate. Acestia vor functiona ca membri aparent normali in societate, pana la primirea stimulului (de regula un cuvant transmis in conversatie directa, telefonica, sau V2K – voci in cap)
De regula ei sunt programati sa se sinucida dupa executarea actului criminal, dar aceasta nu are intotdeauna loc, datorita circumstantelor neprevazute (interventia rapida a politiei, in cazul de fata).

Manchurian_cand

Interesant faptul ca Dr. Hasan urmase cursuri universitare la Virginia Tech, un alt centru major de control mental unde 33 de studenti au fost ucisi in mod similar de un student asiatic, acum doi ani.

Remarcabil si faptul ca in Kileen Texas in 1991, George Hennard si-a condus camioneta direct in vitrina unui restaurant, dupa care a coborat din ea si a deschis focul in mod metodic, ucigand 23 de oameni, inainte de a-si pune un pistol la tampla pentru a finaliza instructiunile primite. Modul de operare a fost similar, cu exceptia camionetei, caci victimele erau deja in proximitate. In rest, totul absolut identic..

Inca alte curiozitati: in numeroase reportaje media, vecinii, superiorii, colegii, prietenii, varul – pana si proprietarul restaurantului de unde Maiorul Hasan isi cumpara micul dejun zilnic, nu au avut decat cuvinte bune de spus despre temperamentul lui. Marti dimineata s-a oprit ca de-obicei pentru o placinta de cartofi. Nu indica nici un fel de semne de stress, griji, sau agitatie, a spus Jeannie Strickland managerul restaurantului. „A venit ca de-obicei. Nimic ciudat, nimic notabil”.

Intrebari grele au inceput sa apara in media alternativa din SUA, alaturi de marturii imposibil de maturat sub covor, a mii de oameni care sustin ca sunt torturati de la distanta, cu arme cu energie directionata, in libertate. Dintre acestia, numai unii sunt selectati pentru a comite crime care sa duca mai departe agenda globalista de razboi perpetuu, depopulare si ingradire a libertatilor celor ramasi. Inainte de asta, Pres. Obama anuntase ca va retrage trupele din Afganistan. Va mai putea el oare sa se tina de cuvant, in fata extraordinarei presiuni si a sentimentului anti-musulman declansat in America si nu numai, de catre aceasta tragedie?

E foarte posibil ca sub masca acestui incident, cu totul altceva sa fi avut loc in Ft. Hood. Sau pur si simplu, experimentul de control mental a fost dus la concluzie.

Vizionati deasemenea si filmul „Control factor”, usor de gasit cu utorrent. Ce veti vedea acolo nu e SF, ci realitatea deplansa de mii de cetateni americani – un scurt clip:

3 răspunsuri

 1. A fost un act terorist, nicidecum urmarile unor torturi, daca nu tinem cont ca diavolul l-a torturat.

 2. Acest eveniment cred ca aduce din nou in prim plan o problema veche dar care va fi actuala mult timp de acum incoace.
  http://patrascudan.wordpress.com/2009/11/10/islamul-si-viitorul-europei/

  • Colonizarea Europei de catre musulmani nu e de ne-evitat. Neamurile care vor sa-si pastreze tara, n-au decat sa nu-si aleaga conducatori care sa ii scoata din monstrul numit UE, apoi sa faca ce vor ei in casa lor.
   La americani era si mai simplu, dar politiceni evrei ca si Javits-Lautenberg-Celler & Co., s-au asigurat prin 1965 Immigration Act,precum si prin politici adoptate ulterior, ca 90% din emigranti provin din tari ne-Europene.
   Javits tragea tare inca din 1951 cand a scris infamul articol “Let’s Open Our Gates”. Acum America este o amestecatura de gloate care trag fiecare intr-o directie diferita, de regula in detrimentul populatiei albe inca majoritare.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: