Primul ministru al Turciei, refuză vaccinul!


Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a declarat ieri, in prezenta deputatilor din partidul sau ca nu isi va face vaccinul, amplificand retinerile a numerosi cetateni turci fata de eficienta vaccinului.

Cu toate acestea, inmultirea masurilor de prevenire – campanie de avertizare in presa, aeroporturi echipate cu camere termice, scoli inchise provizoriu pentru dezinfectare – intretin psihoza.

premierul Erdogan l-a mustrat public pe ministrul sanatatii, Recep Akdag, afirmand ca „nu-i impartaseste pozitia” privind efectele vaccinarii, iar oamenii nu pot fi „fortati” sa se imunizeze. Opozitia parlamentara a profitat de ocazie, acuzand Guvernul de incompetenta. „Insusi premierul spune ca nu va face vaccinul, atunci de ce sa fie imunizati cetatenii?”, s-a intrebat seful opozitiei, Deniz Baykal.

Factura Turciei? 335 de milioane de dolari.

sursa 9am.romaster_dees

Armele "soft" de distrugere in masa

„imunizati” pe naiba.. Poate otraviti si distrusi pe viata.  O alta stire spune ca profitul estimat al companiilor farmaceutice este de 18 miliarde de dolari. Cum am mai spus in articolul despre neutralizarea efectelor vaccinului, motivul primar nu sunt banii, ci depopularea globului si imbolnavirea cronica a natiunilor. Fara aceste doua deziderate, guvernul mondial nu va lua fiinta – opozitia e pur si simplu prea puternica.

Cand insa milioane de oameni se vor prapadi incet de cancere, boli cronice si auto-imune, cine va mai avea puterea sa le reziste ?

Politicienii nostri se dovedesc mici carpe murdare fata de premierul turc.  Acela vede interesele neamului lui si le sustine prin exemplu personal. Ai nostri insa, nu au curajul sa se vaccineze in mod public, cu un vaccin ales la intamplare dintre cele destinate romanilor. Am ajuns ca cei din fruntea noastra, sa fie mai prejos decat cei care-i conduc pe fostii nostri prigonitori. 

Cu astfel de conducatori, Romania nu ar fi existat.

6 răspunsuri

 1. felicitari pentru blog;
  am vazut ca mai postezi si pe blogul saccsiv;
  sper sa nu fii la fel de extremist ultraortodox ca si saccsiv;
  si pe el l-am felicitat la inceput, pt ca am apreciat multitudinea de informatii oferite pe blogul sau, insa s-a descalificat in momentul in care am realizat ca cenzureaza postarile cititorilor.

  • Multumesc. Unele postari, daca le-ai vedea ti s-ar intoarce stomacul pe dos. Nici nu le dau o sansa alora. Greu de inchipuit cat de gretosi pot fi unii oameni.

 2. S-ar putea sa se imbolnaveasca de deces domnul premier daca mai comenteaza mult in legatura cu vaccinul. Plus ca in ultima vreme au ceva de impartit si cu Israelul:)

  • Orice e posibil, dar sa nu uitam ca popularitatea lui a atins cote enorme in Turcia de cand le-a spus-o pe sleau politicienilor israelieni.
   Nici chiar armata kemalista nu va indrazni sa il atinga, de frica unei revolutiii islamice.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: