Un înger ridicând la cer sufletul unui om – VIDEO


Aşa ceva merită abaterea de la linia blogului: e înspăimântător pentru cei slabi, dar cât se poate de încurajator pentru cei care cunosc scopul vieţii lor pe pământ.

În scurtul clip filmat de un amator care nici el nu ştia ce vede pe moment, apare un înger luminos, care intră într-unul din apartamentele blocului de vis-a-vis prin acoperiş (observaţi cum numai o mică parte luminoasă apare totuşi în cele câteva secunde în care îngerul a coborât), apoi se ridică la ceruri, cu sufletul celui tocmai răposat.

Nu e întâia oară când apariţiile îngereşti au fost descrise de către preoţi, călugări şi mireni deopotrivă, ca fiind întocmai cu cea surprinsă acum cu camera video. În fond, dacă îngerii au fost văzuţi cu ochiul liber, de ce s-ar ascunde de lentila unui aparat ?

Credincioşilor, bucuraţi-vă: nu cred că-i un trucaj, cu toţii cunoaştem mărturisirile acestor apariţii îngereşti dătătoare de pace şi veselie.

Restul, temeţi-vă, dar nu de sfântul înger care vi s-a dat la botez spre apărarea de cel rău,  ci de cei care au reuşit să vă facă să credeţi că vieţile voastre sunt numai pentru mâncat, băut şi petrecut.

Sufletul este  parte integrantă a omului, cea mai importantă, după cum mărturiseşte biserica. Tot ea ne spune, că el nu moare niciodată, ci este trimis fie în rai, fie în iad, după faptele şi credinţa fiecăruia, cât timp s-a aflat în viaţă.
Tot mai mulţi oameni trăiesc azi, ca şi cum ar avea doar trup, nu şi suflet. Ce va fi cu sufletele lor, după moartea fizică? Acest film ar trebui să le dea speranţă necredincioşilor şi îmbărbătare celor care deja cred şi ştiu.

 

 

 Cu multumiri lui "artist2007" pentru semnalare!

20 răspunsuri

 1. Esti atit de sigur ca e ‘the real deal’? Eu am gasit acest video acum vreo sase luni la capitolul HAARP si laser projections. Mai degraba as sugera oamenilor sa fie mai circumspecti in ce priveste manifestarile supranaturale care se petrec sub ochii nostrii. Din cer va veni inselarea.

  • HAARP nu exista decat de cateva zeci de ani. Cu aparitiile ingeresti luminoase descrise clar, intocmai cu prezenta, cu mult inainte, cum ramane?

 2. Aparitiile ingeresti sint vizibile celor despatimiti si sfintilor. Cele vizibile pentru popor au fost in marea lor majoritate ispite dracesti (vezi ‘aparitiile’ de la catolici: Medjugorie, Fatima, Lourdes etc.). Si lui Mahomed i-au aparut ingeri … si a inventat o noua religie.
  Dar pe noi Duhul Sfânt ne avertizează că „Satana se preface în înger de lumină” 2 Corintheni 11:14
  In Pateric se povesteste de sfinti care au cazut vazind astfel de aparitii si crezind in ele. Dar mai ales acum, la vremea inselarii, sintem sfatuiti sa nu credem nimic din ceea ce ne arata simturile noastre, mai ales vazul. Pentru ca Dumnezeu ne va ierta daca nu credem unui inger adevarat, dar a crede unui fals inger poate sa ne duca la moartea vesnica…

  • Dar daca in dragostea Lui fata de oameni, Dumnezeu ne-a aratat totusi un mic semn al adevarului, pentru a-i intoarce pe cei nehotarati?
   Nu putine au fost semnele facute in public mai demult, semne pe care toata lumea le vedea si inca le vede: cand apele Iordanului se intorc de Boboteaza, o fac pentru toti cei prezenti, nu-i asa?
   Idem lumina sfanta de la Ierusalim, se aprinde pentru toti cei prezenti in biseica, chiar daca ea se aprinde numai in lumanarile ortodocsilor la inceput, nu se va ascunde doar pentru ca un catolic sau anglican s-a strecurat acolo.
   Cred ca discernamantul e o conditie absolut necesara in ziua de azi, dar cred deasemena ca nici minunile Lui Dumnezeu nu au incetat.
   Aparitiile demonice sunt de regula descrise ca avand o lumina rosie, ceea ce n-a fost cazul aici. Se poate imita asa ceva cu tehnologia de azi? Sigur ca da! Si totusi cred ca Dumnezeu nu a taiat sirul minunilor Lui vazute, inca.

   • Cuvintele cheie in raspunsul tau sint ‘mai demult’. Minunile care s-au facut mai demult, sau se fac si astazi de multa vreme, de cind lumea avea credinta tare, si carora sfintii le-au fost martori si au marturisit pentru ele, sint minuni in care putem crede fara teama de a ne insela. Dar ar insemna sa-l micsorezi pe Dumnezeu sa crezi ca, pe de-o parte ne avertizeza de inselarea de la sfirsitul timpului, si pe de alta amesteca minuni adevarate printre ele, incit sa ne zapacim si mai tare. Aceasta problema, adica necesitatea ca noi sa nu ne lasam inselati de astfel de ‘minuni’ este dezbatuta pe larg de multi parinti in multe lucrari. Numai eu am citit despre asta in sase sau sapte locuri.
    In afara de asta minunile lui Dumnezeu nu se fac la intimplare, ci din iconomie Divina, pentru a mintui o multime de oameni. Dar ‘minunile’ fara rost, facute pentru a fi filmate si puse pe youtube, adica pentru spectacol, nu sint minuni. Ca sa deosebesti o minune reala de una falsa trebuie sa te intrebi intodeauna cu ce scop a fost facuta. Pentru ca pomul dupa roade se cunoaste. Eu nu vad nici un scop divin in aceasta lucrare in afara de goana dupa senzational.
    Ai grija, daca te lasi pacalit acum, ce-ai sa te faci cind diavolului i se va ingadui sa faca si lucruri bune pentru a insela cit mai multi? Va vindeca, va alunga draci, va invia morti, etc.

    • Ma bucur sincer ca dezbati cele relatate aici cu argumente atat de valide si bine prezentate. Sper ca toata discutia sa fie intru folosul celor care o urmaresc.
     Voi reveni cu argumente vizuale intr-un post ulterior – nu vreau sa deturnez chiar eu de tot acum, scopul blogului.

 3. In momentul in care o bagati pe asta ….,v-ati cacat (scuzati-mi expresia) pe ea stiinta si pe tot ce a facut si demonstrat pana in ziua de azi.
  Va intoarceti in evul mediu,dar se pare ca va place.Luati litera de lege si adevarul absolut,cele din biblie si alte carti scrise…
  O sa citesc doar articolele care nu fac referire la ce am enuntat mai sus.

  • Dar ce-i stiinta, intreb eu – sa fie ca albina care a inconjurat stupul de cateva ori si crede c-a ajuns in cosmos ? Stiinta doar descopera legile si principiile Lui Dumnezeu. Nu de putine ori oameni de stiinta au confirmat aceasta si ma refer la experti de varf in domeniile lor. Ziceau aprox. ca savantul ateu nu mai e savant, ci un pacalici care se joaca de-a stiinta. Ti-am „tuns” mesajul un picut, pe unde huleai cele sfinte. Intr-o zi are sa-ti para bine am facut-o.

  • Stiinta e doar camasa ignorantei ca sa nu fie complet goala sau scuza preferata a semidoctilor, adevarul a fost, este si va fi dincolo de stiinta. Aceasta l-a urmat pe bajbaite ci nu l-a precedat si-n nici un caz nu-l poate explica decat intr-o proportie nesemnificativa si cu enorm de multe erori.

 4. Fals sau adevarat nu poate nimeni spune.Cert e ca pe cei credinciosi materialul video ii va intari mai mult,iar pe ceilalti ii va tulbura,razvrati sau incuraja(cum spui tu).
  Pr.Dr. Simaciu Ion de la UPG Ploiesti,profesor de fizica, ne’a prezentat intr’un curs faptul ca stiinta nu face decat sa se foloseasca de instrumente mult mai laborioase pentru ajunge la aceleasi realitati ca si cele oferite noua de Dumnezeu,la crearea omului.Adica posibilitatea comunicarii(din toate perspectivele )cu universul.Deci noi suntem asemenea unui cimpanzeu ce foloseste un bat pentru a se hrani,pe cand Adam nu avea nevoie de nimic.El era stapan,iar noi sclavi,robi.Altfel spus,stiinta se da peste cap sa inventeze tot felul de metode pentru ”Sa traiti bine”,in timp ce Hristos ne ofera vesnicia prin Sfintele Taine,prin Biserica.
  Interesant :prefesorul ne’a marturisit ca pana sa ajunga la un anumit stadiu in cunoasterea fizicii,nu dadea 2 bani pe religie,pentru ca nu o intelegea.Acum e doctor .
  Gregg Braden,Directorul Tehnic Operational al companiei Cisco Systems,declara ca:”Intotdeauna am crezut ca nu exista o diferenta intre stiinta si spiritualitate, ca atunci cand studiem chimia sau fizica, invatam despre modul in care Dumnezeu creeaza lumea.”

 5. Daca va uitati bine se vede cum cel care filmeaza il asteapta pe inger ,ca si cum ingerul l-a anuntat ca vine.

 6. eu de ce nu vad videoul?

 7. defapt eu nu vad deloc unde apare pe pagina, m-am uitat si peste toata pagina si nu observ nimic

 8. eu am vazut ceva de genul intr-o seara cu tata si fratiorul dak eram singura zike-am k sunt nebuna dar am martori kre au vazut si ei nu stiu ce sa cred sunt sincer ingrozita de atunci

  • E bine sa respingi viziunile si sa ii spui duhovnicului tau despre experienta – sper ca ai unul. In ziua de azi, tehnologia poate juca multe farse omului, de-aceea e mai bine sa nu te increzi in vise, aratari etc. Daca sunt de la Dumnezeu intr-adevar, el va aprecia modestia ta: „Doamne, nu sunt vrednica sa mi te arati”, iar mai tarziu vei avea un sentiment de usuratate. Din moment ce te-a tulburat, sanse sunt ca era o manifestare demonica. Daca se mai repeta, nu ezita sa folosesti rugaciunea inimii:”Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ma!”, spusa cu fiecare respiratie. Daca-i ceva rau, se va duce. Unde ati vazut aratarea?

 9. nu cred cai adevarat daca era ala bun cameraman filma tot timpul lumina nu filmezi in stanga si dreapta

  • da ai dreptate, si mai e un lucru, de ce filma ala, de unde stia el ca urmeaza sa se intample, ca nu era niciun peisaj fenomenal pe care il filma si a filmat din intamplare, hai sa fim seriosi, pe bune

 10. 2009, ce vremuri!!!
  Habar nu aveam de fenomen. Noroc cu interventia aceasta, oarecum tardiva..
  Are cineva adresa precisa a beneficiarului prezentelor Ceresti?
  Dupa tipul de arhitectura, parca-parca ne-am afla intr-un cartier marginas al unui oras muncitoresc.
  Cred ca filmarea in sine, nu este dovada automata a unei puneri in scena, puerile.
  Batzaiala camerei de filmat poate fi datorata oboselii persoanei ce astepta manifestarile iesite din comun, observate si in alte ocazii…
  Daca este sa luam in serios ce vedem, ne putem intreba pentru care motiv doua entitati angelice s-au deplasat, in echipa, in locul respectiv si mai ales, de ce natura erau celelalte doua entitati ( ca lebede nu pareau a fi) intunecate, ce survolau zona.
  Dupa modul de deplasare, rapid si tapan ( cf relatarilor detaliate de Enoch insusi) uraisele forme luminoase par, cu adevarat Ingeri si inca unii importanti ierarhic.
  Nu este cazul a ne hazarda in presupuneri legate de ratiunea trecerii Ingerilor in planul vizibil al creatiei terestre si nici in identificarea nominala a acestora.
  Evreii s-au specializat in repertorierea lor cf; atributiunilor profitabile etniei (http://fr.scribd.com/doc/33818083/Dic%C5%A3ionarul-ingerilor-de-Gustav-Davidson) si asta ne este de ajuns pentru a avea justificate retineri in abordarea cazului.
  Noi, crestinii, o avem ca aparatoare si mijlocitoare in rugaciuni pe Maica Domnului, Cea mai respectata, laudata, puternica si iubita decat Serafimii si Heruvimii, asa incat, putem ramane calmi si increzatori in lucrarea inteleapta a Sfintei Treimi.
  Este recomandabil, desigur, a ne ruga si Ingeruiui Pazitor, investit cu dificila misiune de a ne calauzi printre primejdii si ispite de tot felul, cum este si aceasta venita via You Tube.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: