Un evreu oferă 17 sfaturi pentru a stopa anti-semitismul


Materialul acesta se afla in circulatie pe internetul anglofon. Acum si la noi. Ne place sau nu, el exprima niste idei pe care multa lume le gandeste, dar prefera sa nu le vorbeasca.  Departe de a genera acuze de anti-semitism, el ar trebui sa dea de gandit si mai ales sa puna un zambet pe fata tuturor celor care sunt in stare sa ierte si sa uite:

Un evreu ofera fratilor sai evrei, 17 idei pentru a stopa anti-semitismul:

Buna  frati evrei, astazi vom discuta despre cea mai serioasa amenintare impotriva neamului nostru:
anti-semitismul si cum putem lupta impotriva lui. Am cercetat mult pentru a-i intelege cauzele si am produs urmatorul plan:

Nr. 1  Nu mintiti

In primul rand, va tebui sa incetam a mai minti. Stiu cat de greu ne vine noua ca oamenii extraordinari ce suntem…scuze, uite, deja trageam o minciuna, deci haideti sa nu mai mintim.
Ne-am ajuns prin comert, iar evolutia favorizeaza mincinosii, nu-i vina noastra, deci sa ne oprim.

Nr. 2  Nu dominati pe altii

In Japonia oamenii se uita la guvernul si mass-media lor si vad japonezi, in China, vad chinezi, in India, vad indieni, in tarile arabe vad arabi, ei vad oameni ca si ei, poate ca arabii si japonezii din guvernele respective au mai multi bani si putere, dar totusi, ei sunt arabi si japonezi, nimic altceva.
In America, Canada si intreaga Europa, inclusiv Rusia si Australia, oamenii isi vad guvernele si mass-media dominate de noi si chiar nu le placem din cauza ca ii dominam, trebuie sa ne oprim de la a mai domina.

Nr. 3   Acceptati critica

Multi oameni se simt inchisi intr-o inchisoare a mintii, deoarece daca ei indraznesc sa nu fie de acord cu noi, de regula ii atacam; e necesar sa primim mai usor criticile si sa fim mai putin sensibili si agresivi.

Nr. 4   Sa incetam sa mai promovam egalitarianismul

Noi ii vedem pe albi ca pe niste oprimatori, pe negri ca pe victime, barbatii ca oprimatori si femeile ca victime, heterosexualii ca oprimatori, iar homosexualii ca victime; acum un secol ii vedeam pe proprietarii de afaceri ca oprimatori si pe muncitori ca victime, am incercat sa fim oameni buni aducand egalitatea ceea ce a cauzat comunismul care a distrus jumate’ din Europa si a cauzat zeci de milioane de morti, egalitatea rasiala si multiculturalismul care ruineaza cealalta jumatate,  America, Canada, Australia, Africa de Sud si deasemena feminismul care distruge familia traditionala cauzand mizerie in societate, spun unii ca facem acestea pentru a domina natiunile, iar noi stim ca-i adevarat, caci homosexualii nu ar avea nici o putere fara ca noi sa-i promovam, facand intreaga lume sa ne urasca, asta-i natura noastra, sa incetam deci sa mai promovam egalitarianismul, spunandu-le inchipuitelor victime ce oameni buni suntem noi.

Nr. 5 Iarta si uita

In ultimii 2000 de ani, au fost sute de raboaie si 50 de expulzari ale evreilor in Europa, dupa toate razboaiele, ei s-au iertat unii pe altii si au uitat, traind acum in pace, dar noi suntem atat de inteligenti, incat nu iertam niciodata si nici nu uitam, invatandu-ne copiii ca Europenii au fost dintotdeauna anti-semiti, dupa 50 de conflicte intre ei si noi ei au iertat si uitat, nu si noi, ei se bucura de pace, pe cand noi vrem intotdeauna  conflict, trebuie sa iertam si uitam, pentru a trai in pace.

Nr. 6  Sa nu mai fim atat de paranoici

Ne credem alesii, oricine nu e de acord e impotriva noastra si ne-ar putea distruge, deci trebuie sa ii distrugem noi intai, avem nevoie sa ne calmam putin.

Nr. 7   Sa ne oprim de la a mai provoca razboaie mondiale

Incercam sa cauzam al III-lea razboi mondial pentru a face orientul mijlociu sigur pentru Israel, dar oamenii s-au constientizat ca noi l-am cauzat pe I-ul, pentru a crea democratiile in Europa ca sa le putem domina si pentru ca Marea Britanie ne promisese Palestina si deasemena, am cauzat comunismul, omorand zeci de milioane de Rusi, Ucraienieni si alte nationalitati care au refuzat sa ni se supuna, iar atunci cand am incercat asta asupra intregii Europe, tipul acela, Hitler, a incercat sa ne opreasca, deci am dat vina pe el pentru goy-ii pe care i-am omorat, asigurandu-ne deasemenea ca nici o tara nu-i va primi pe evrei, astfel incat ei vor fi nevoiti sa emigreze in Palestina, iar noi vom avea astfel primul nostru stat.

Acum ca am demolat World Trade Center in toiul zile, cand puteam foarte bine sa o facem noaptea, intreaga lume stie ca noi am facut-o si deja o multime de oameni au murit in Afganistan si Irak, iar daca bombardam Iranul cu arme nucleare, atunci toate astea vor iesi la iveala. Sa nu mai mintim punand vorba in gura lui Ahmadinejhad, despre stergerea de pa harta a Israelului, cauzand astfel al III-lea razboi mondial.

Nr. 8  Sa dam Rusia inapoi

Cand a picat comunismul, am impartit economia Rusiei intre noi, ar trebui sa le dam averea inapoi, returnand tot ceea ce-am castigat fara munca.

Nr. 9  Taxa cusher

Trebuie incetata.

Nr. 10  Rezerva Federala (Fed-ul american)

Sa-l desfintam, incetand a mai minti despre necesitatea inflatiei si-a deflatiei, cauzand crize globale. Sa lasam guvernul SUA sa-si emita proprii bani, bazati pe aur. Atunci nu va mai fi inflatie.

Nr. 11  Sa incetam a mai promova decadenta

Cele 100 de filme care ne-au imbogatit viata…aaa.., vreau sa spun, pe noi, nu erau pline de curvasarie, dar cu toate astea, noi promovam decadenta non-stop. Aproape toti producatorii de pornografie sunt evrei, trebuie sa incetam asta.

Nr. 12  Sa nu mai mintim despre Holocaust(TM)

Am mintit atat de mult despre asta, incat am inceput sa bagam Europenii in inchisori daca nu sunt de acord, micutele camere pentru dezinfectarea hainelor au fost proiectate perfect, cu supape si toate cele, in timp ca camerele uriase pe care noi le prezentam ca fiind „camere de gazare”, sunt absolut ridicole, in 10 ani nimeni nu va ma crede vraja asta,  poate ca ar trebui sa ne cerem scuze pentru ca i-am mintit atat de mult.

Nr 13   Despagubiri

Ar trebui sa incetam a mai primi despagubiri de la Germania si alte natii crestine, ar fi cu mult mai ieftin decat sa incepem sa platim despagubiri Rusiei, pentru comunism.

Nr. 14  Sa nu ne mai vaicarim

Gata cu vaicaritul, e foarte deranjant.

Nr. 15  Sa incetam genocidul rasei albe

Ne folosim de mass-media noastra pentru a amesteca toate rasele albe intr-o supa maro, incercam sa facem America, Canada, Europa, Rusia, Australia si toate natiile albe, ca si India sau Pakistanul, sau Portugalia, promovand amestecarea rasiala, in timp ce le reducem natalitatea cu feminismul si homosexualitatea – e genocid curat, incercam sa le distrugem genele cu minciuni precum „rasa nu conteaza” in vreme ce noi mentinem Israelul strict pentru evrei. Albii au fost pana acum foarte draguti cu noi, in special cei Americani, poate ar trebui sa incetam a mai incerca sa ii distrugem.

Nr. 16  Respectul

Ceea ce vor alti oameni, e mai important decat ceea ce le dorim noi.

Oamenilor le place sa fie respectati, sa nu li se spuna cum sa gandeasca, dar natura noastra este sa le spunem tuturor cum sa gandeasca si sa incercam sa controlam totul, trebuie sa incepem sa-i respectam pe ceilalti. Sa incetam a mai gandi in termenii „ce e bine pentru evrei”.

Nr. 17  Sa fim placuti

Asta e cheia. Asa-zisii „anti-semiti” nu ne plac daca noi ii atacam, atunci si mai multor oameni le vom displace, pentru ca ii fortam sa ne placa, iar lor nu le place cand ii fortam se ne placa, o strategie mai buna de a scapa de cei care nu ne plac, ar fi sa devenim mai usor de placut, asta e cheia pentru stoparea „anti-semitismului” pentru todeauna, ar trebui sa fim mai usor de placut.

autor necunoscut

Un răspuns

  1. Un sfant spunea(reproducere aproximativa): „Daca iti vine un necaz prin cineva, nu te intreba de ce ti-a venit printr-acela. Intreaba-te unde ai gresit, pt ca fie printr-acela, fie printr-altul, necazul tot ti-ar fi venit”
    Haide-ti la biserica fratilor si toate cele rele vor disparea !

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: