Vaccin distrugător: caut amatori!


Prea multe vorbe nu îşi au rostul aici. Povestea e simplă: cei care nu învăţa din greşelile trecutului, sunt condamnaţi să le repete. Iată o femeie tânără care a crezut în propaganda sistemului şi a primit vaccinul „anti-gripal”.  Imaginile vorbesc singure:

3 răspunsuri

 1. Stiti cand se intampla asa ceva ? Cand vaccinul e facut de niste medici RETARZI care nu stiu ca perosna respectiva e ALERGICA la anumite componente ale vaccinului. Alergica sau are o intorabilitate scazuta, sau aproape NULA pt una din componentele vaccinului. Sansele de a se intampla asa ceva, asa cum se spune si in acel Videoclip, sunt de 1 la 1 milion ! De aia e bine sa iti faci un control inainte sa iti faci acest vaccin. De aia e bine sa iti faci un control INAINTE DE ORICE VACCIN ! asa cum e recomandat de medic ! Daca sunt medici PROST PREGATITI, sau 1 caz la 1 milion, asta nu inseamna ca intreaga INDUSTRIE e gresita !

  Si acum m aintreb eu, daca acest caz e atat de SERIOS, si GRAV, de ce doar eu sunt singurul care are un comment aici ?

  • Corect, numai niste retarzi ar introduce mercur, formaldehida, aluminiu, squalene si diversi virusi cancerigeni de provenienta simiana in vaccinuri. Oricat de bine ai sta cu sanatatea, asa ceva nu-ti face decat rau, iar ingredientele descrise sunt parte din fiece vaccin fabricat in zilele noastre, cu anumite inlocuiri si rotiri ale componentelor.

   Nu conteaza numarul comentariilor – cei care sunt de acord, tind sa nu comenteze, iar dintre cititori, de regula doar 3% comenteaza. Informatia a fost foarte bine receptata.

 2. Nu conteaza numarul comentariilor! Nu toti sunt cei ce comenteaza. Si asta din comoditate si din lipsa de actiune a romanului. Avem atatea pe cap incat nu ne mai intereseaza decat de oala noastra. Dar maine vine randul nostru iar cei din jurul nostru se vor uita nepasatori.

  Se pare ca interesele financiare depasesc orice critica sau semnal de alarma. Si noi nu actionam deloc ci ne supunem ca niste oi blande. Si cate or sa se m-ai intample, iar noi prea putine o sa auzim, sau le auzim distorsionat, cum ca ar fi „intolerabilitate scazuta”, sau ar fi fost alergica.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: