Cum să rupi cercul vicios


Candidatul la Preşedinţie, Crin Antonescu, aflat în turneu prin ţinutul secuiesc a spus:

“Mi-ar plăcea să credem cu adevărat că suntem în situaţia în care, teoretic, România poate să aibă şi un preşedinte de etnie maghiară, ţigan sau ce vreţi dumneavoastră“, însă a mărturisit că acest lucru nu va fi posibil prea curând.

Ce mi-e unul, ce mi-e altul ? Toţi ăştia care vin din partea patidelor mari sunt nişte trepăduşi care ar vinde-o şi pe mama lor pentru o bătaie pe spate din partea stăpânului şi-un cont in Elvetia.. Nu are treabă cu România unul care s-a căsătorit recent tocmai la Bruxelles! Ăştia vor să îşi dovedească „Ueropenismul”, „americanismul”, „natoismul”, „masonismul”, „evreismul”, „tigănismul” în fine, orice, numai Românismul nu.

Poate că dacă nu ar mai funcţiona tembelizoarele în România, ne-am trezi şi noi din stupoare.
Hmmm…ce idee, ce idee..

Un răspuns

  1. Poate fi premier un cetatean santajabil prin propriul lui trecut?
    Despre Klauss Johannis s-au făcut dezvăluiri la Antena 1 şi Realitatea TV privind implicarea lui în anul 2000 în traficul de copii prin adopţii dubioase peste graniţă şi de comportament abuziv faţă de rudele copiilor, care l-au tras ulterior la răspundere . Despre soarta celor 4 copii „adoptaţi” nu se mai ştie azi nimic, dar tocmai de aceea se bănuie că au folosiţi pentru transplanturi de organe. Dacă acest lucru se confirmă, el ar deveni un prim ministru uşor şantajabil de cei care ar obţine noi informaţii în acest caz. Johannis ar trebui mai întâi să clarifice această situaţie şi să demonteze eventual toate acuzaţiile, şi abia după aceea să aspire la o funcţie în stat.


    http://justitiarul.ro/dosar-justitiarul/136.html#josc124

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: