Şi-o veste bună!


COMUNICAT    Din partea Grupului Pro Patria de sprijin a candidaturii dlui ION  COJA la preșidenția României:
„Site-ul www.ioncoja.ro a fost suspendat în împrejurări încă neelucidate. Din fericire, acest site a avut o pereche la care vă rugăm să apelați: www.ioncoja.org Sperăm ca funcționarea acestui site să aibă altă soartă.

http://www.ioncoja.org/, deci..

Vă încurajez să îl vizitaţi. A alege între relele constituite de Băsescu, Geoană, Crinulet, Oprescu şi alţi trepăduşi de teapa lor, nu-i o alegere adevărată. Până acum ne-am tot lăsat speriaţi de bau-baul naţionalist, de parcă ar fi putut cineva să mitralieze politicieni pe stadion în Europa secolului XXI.

Azi însă, tot mai multora ideea începe să le surâdă…

Până ce românii nu îşi dau seama că răul mai mic, tot rău este, nu se va schimba nimic.

Alegerea ar trebui să fie una radical diferită şi chiar şi-atunci există temerea că rezultatele vor fi alterate. La noi se fură voturile, exact ca şi în anii ’90, doar că acum totul se face printr-o simplă apăsare pe buton (deh, aparatura americana) , în locul aşteptării lungi în toiul nopţii şi a înlocuirii febrile a buletinelor de vot..

E timpul să îi dăm naţionalismului o şansă.

4 răspunsuri

  1. Ii dam nationalismului o sansa, dar dom` profesor a strans semnaturile necesare candidaturii ?! Nu de alta dar mai sunt doar cateva zile. Pana pe 20 mi se pare.

  2. Am ajuns, oare, o adunatura de strutzi, care n-au curajul sa vada (si sa infrunte!) adevarul? Umorile personale prevaleaza in fata interesului general? Daca-i asa, atunci ne meritam soarta! Ne plac hotii, duplicitarii, ‘desteptii’ – boborul va avea CE MERITA!

  3. Fratilor, votati-l pe Marian Bataiosu, el poate fi solutia!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: