Americanul de rând, versus criza


Ca un neam ingenios ce sunt, americanii au găsit modalităţi de-a face faţă crizei economice lansată de către cei care-i conduc din umbră. Nu-i vorba de o grădină de zarzavaturi, încă… Nici de-o economie a trocului gen „eu îţi fac dinţii, tu îmi repari canalizarea”, ci de ceva care pe noi românii, ne-ar lasa cu gura căscata!  Iată mesajele unora tipici dintre cei pe care ii cunosc atât de bine:

„De fapt familia mea cumpără casete vizionate în prealabil, odată pe lună. Cumpărăm patru filme, pentru $20. Apoi vizionăm unul în fiecare „weekend” şi odată văzute toate, mergem şi cumpărăm alte patru. Asta este distracţia noastră pe o lună şi ne costă doar $20, pentru o familie de patru oameni.

Unul şi mai deştept:

Ce-ar fi să închiriaţi filme în loc de a le cumpăra??? De cele mai multe ori le vizionăm doar o singură dată !În plus, dacă nu-ţi place un film, ai cheltuit doar $3, în loc de $20, pentru un film pe care îl urăşti… economiile se adună! Zece filme cumpărate = $200, zece file închiriate = $30.

Şi dacă nu vrei să îţi faci griji ducându-le înapoi la magazin, au ei planuri şi mai grozave „on-line”, prin care ţi le trimit direct acasă!
tvdees

Se vede clar că pe unii nimic nu-i mai trezeşte, câtă vreme au un televizor în stare de funcţionare..  Să ne mire cumva idea unor guvernanţi de a distribui decodoare digitale gratuite tuturor celor care nu îşi vor permite să cumpere televizoarele capabile de a recepţiona semnalele digitale ce vor fi transmise exclusiv şi la noi, din 2011 ?

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: