O mişcare inteligentă


Premiul Nobel pentru Pace i-a fost atribuit lui Barack Obama.  Chiar dacă nu îl merita,  acordarea lui a fost o mişcare inteligentă, survenită la o zi după ce armata SUA anuntase ca dezvolta cea mai mare bombă a sa, una capabilă de a penetra 60 m sub pământ, înainte de a-şi exploda cele 2,5 tone de încărcătură, special pentru Iran.
Obama se găseşte astfel într-o poziţie mult mai dificilă faţă de planurile de a ataca Iranul, la cererea statului evreu.
Fireşte, armele americane vor ajunge ca de-obicei în mâinile Israelului, dar măcar sprijinul va trebui acordat în secret. Destul a fost că au distrus Irakul şi Afganistanul după ce au minţit cu neobrăzare în privinţa lor.

bomba_Iran

Iată că diplomaţia valorează mult mai mult decât bombele, după cum orice om rezonabil ştie.  Nu pot să nu mă întreb ce fel de psihopaţi au pus labele pe guvernele SUA şi Israel, transformându-le din ţări cu care întreaga lume simpatiza, în cel mai mare pericol la adresa păcii mondiale?

12 răspunsuri

 1. si care e ideea?

 2. cand vad tot ce se intampla in tara si in lume, incep sa regret faptul ca nazistii au pierdut razboiul

  • Stii vorba „Rau a fost cu Der, Die, Das, da’ mai rau cu davai ceas!”
   Din cate mi s-a povestit, nemtii cumparau cinstit animalele oamenilor si erau amabili cu copiii, le dadeau ciocolata..
   Oameni civilizati. Nu violau femei, fete si batrane si nici nu comiteau barbarii de nespus, precum au facut bolsevicii rosii.
   Mi-au spus tarani simpli ca alta era soarta Europei daca Germania ar fi castigat.

  • Eh, asa am crezut si eu o vreme… Intre timp am aflat ca nemtii tot instaurarea noii ordini mondiale urmareau… Ca ar fi fost nemteste sau americaneste, pentru noi tot rau era. Rusii au fost un rau necesar, o pauza ca sa ne tragem sufletul inainte de inrobirea totala…

 3. Ia uitati ce zice aici: Obama a fost nominalizat la 12 ZILE dupa ce a intrat la Casa Alba!!!

  http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1219201/Barack-Obama-awarded-Nobel-Peace-Prize.html#ixzz0TU3BkHHl

 4. doamne ajuta,
  Sa nu ne mai mire nimic!Am citit ieri pe blogu’ lui Saccsiv despre profetia unui calugar rus despre al 3’lea razbel !…..Vorba orbului:..”..we’ll see…”!
  ps:cautati pe youtube „senator Tarzan” si celelate clipuri aferente !…have fun !!

 5. Acest premiu a primit pentru ce va face in viitor si pentru rolul bine jucat in fata lumi de aparator al paci ,ELITELE se folosesc de oameni ca sa-si atinga scopul de a inrobi lumea si sa instaleze NOUA ORDINE MONDIALA chiar daca va incepe un razboi nimicitor ,

 6. …si Ki$$inger l-a luat cu ceva ani in urma!.Acest criminal odios ar fi meritat streangul ptr. ce afacut in America de Sud si in alte parti..etc

  • Evident – acum insa pare sa fi fost dat intr-un scop bun, cel al evitarii unui nou razboi. Daca SUA intra totusi impotriva Iranului pe fata, ma voi fi inselat in privinta onoarei la care orice barbat cat-de cat, ar fi obligat in urma primirii Nobelului pentru pace.

 7. Cui nu le convine?

  Ce-am spus ca unora tare nu le va conveni acest Nobel acordat lui Obama?

  „Reuven Rivlin, si-a exprimat ingrijorarea ca presedintele american va incerca sa impuna pacea Israelului.
  „Pentru a fi durabila, pacea nu poate fi impusa cu forta”, a precizat presedintele Knessetului in declaratia facuta pentru Vocea Israelului.”

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: