Toaleta, terorismul şi americanii


Preşedintele american Barack Obama a promis din nou, că va lupta pretutindeni împotriva reţelei teroriste Al-Qaeda. He, he.. Numai un imbecil fără speranţe mai crede astăzi într-o grupare terorista al cărei nume înseamnă în limba arabă in context: „”ana raicha Al Qaeda”, adică „mă duc la WC”. În vernacularul limbii arabe, Al-Qaeda înseamnă toaleta sau WC-ul. Numele se trage de la verbul „Qa’ada” , care înseamnă „a şedea”, anume, pe toaletă.         În majoritatea caselor arabe, se găsesc două feluri de toalete: „Al-Qaeda” deasemenea numită „hamam Franji”, adică „toaleta străină” şi „hamam Arabi”, sau „toaletă Arabă”, care este o gaură în pământ cu două tălpi, după cum ştim cei care am satisfăcut stagiul militar.

Oliţa copiilor se numeşte „ma Qa’adia” sau „mica Qaeda”.

Totuşi, Obama insistă că Al-Qaeda reprezintă „principală ameninţare pentru americani” şi că „graţie unei „presiuni neîntrerupte” împotrivă-i,  ea a suferit „pierderi majore”.

Aş spune eu că graţie unor „presiuni neîntrerupte„, Al-Quaeda departe de a suferi pierderi majore, s-ar umple şi ar da pe dinafară..

Dacă tot trebuie să vorbim despre terorişti, nu a strica să privim mutrele de şobolani aflate în stânga soldatului Palestinian. Aceşti aşa-zişi membri Al-Qaeda, agenţi Mossad, până la unul, au fost prinşi în timp ce plantau bombe „palestiniene”, în ţara ocupată de către statul sionist.

fake_alqaeda

Americanilor adevăraţi, un sfat pertinent: Mai bine aţi găsi  adevăraţii terorişti ascunşi în chiar sânul guvernului vostru, cei pentru care America nu e decât o vacă de muls şi un bou numai bun de trimis să moară pentru ei.  Ticăloşii care vă duc la pierzanie, au nevoie permanentă de un duşman care să va distragă atenţia şi atragă pasiunile.  În lipsa unuia adevărat, un altul fals, va fi inventat.  De fapt, cam asta e toată istoria voastră..

În loc de a vă ralia în „cele două minute de ură” programată, mai bine aţi căuta capul şarpelui aciuiat în chiar sânul vostru, apoi cu o străfulgerare a lamei, să-l despărţiţi de trup. După câteva zvârcoliri, totul va fi din nou bine, atăt pentru voi, căt mai ales pentru întreaga lume.

sharon_dees

Unele informatii prin curtoazia WRH

Date noi si senzationale, despre adevarata Al-Qaeda, au fost publicate aici – nu le ratati!

7 răspunsuri

 1. Sa nu uitam ca Al Qaeda este numele dat unei baze de date ce continea (vb la trecut pt ca nu mai stiu acum daca e de actualitate) numele tuturor mujaheinilor din Afganistan,antrenati de americani (CIA).

  Interesanta limba araba si acest cuvant Al`Qaeda.

  Keep up the good work.

  • Ai dreptate – e numele dat acelei baze de date. Richard Clarke care a participat la acea sedinta chiar dupa 11 Sept., in calitatea sa de sef al biroului antiterorist de la Casa Alba, a spus clar ca atunci au ales un nume care sa prinda la public, practic si-au creat si botezat dusmanul.
   Nu exista in lume o retea Al-Queda propriu-zisa, cu ierarhie, agenti, filiale, logistica etc.
   Multumesc pt. compliment!

 2. […] spune, dar inseamna ceva absolut trivial si ridicol, iar salbaticii jihadisti, sunt de fapt…nu scapati mutrele, ar fi pacat! Iar noua ni se spune sa ne fie […]

 3. Doamne Sfinte, uite unde duce ura musulmanilor fata de noi crestinii! Daca lumea musulmana ar avea puterea Americii, nu ar mai ramane piatra de piatra din lumea crestina. Multumesc lui Dumnezeu ca a facut ca America sa fie ocrotitoarea crestinatatii.

 4. al-qaida inseamna „regula” 🙂 القاعدة

 5. nu e numai ițic sunt și arăbeții amestecați în mod real în mizeria asta! chiar mai mult saudiții se prefac sincer îngrijorați vizavi de iranieni și cer arme tot mai multe și mai scumpe de la americani … la fel pakistanul prin ce minune tot mai sunt prieteni cu sua după ce l-au prins pe ben-laden cazat în mijlocul armatei pakistaneze numai ei știu!

  sua joacă în mod conștient o carte murdară și periculoasă pe care nu au cum să o câștige! sunt în eroare completă de pe timpul lui reagan care pe aceeași formulă a înfrânt urss-ul!

  deoarece metoda le-a adus o victorie majoră au considerat că metoda au considerat că e ok și au continuat pe aceeași direcție/stil de lucru … nu va dura mult timp și o să își dea seama de eroare, cei care încă mai cred în minunata americă … criza e doar un început, practic dumnezeu o să îi înfrângă cu propriile arme o să îi încurce și spânzure în propriile combinații …

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: