Avertisment oficial despre H1N1.


De curând autorităţile au dat publicităţii ceva extrem de important pentru siguranţa publicului: semnalmentele tipice ale pacientului infectat cu gripa porcină. Pentru evitarea unei pandemii sunteţi rugaţi să vă examinaţi atent în oglindă dimineaţa. Urmăriţi în special asemănările cu imaginea prezentată. Acestea, ochii roşii şi o poftă nestăvilită de Coca-Cola, indică dacă aveţi nevoie de tratament special. În cazul în care le descoperiţi, sunteţi rugaţi să rămâneţi acasă şi să apelaţi serviciile de urgenţă dând consemnul
porcus nord-americanus vaccinatus„. În nici un caz să nu vă prezentaţi la servici, şcoală sau în public! Iată şi imaginea etalon:

gripa_porcina

Celor care s-au asteptat la ceva serios, scuze..  N-am rezistat sa nu rad putin pe seama idioteniei asteia – sper ca a extras cel putin un zambet!

2 răspunsuri

  1. ma tem ca nu prea e nimic de ras legat de ‘isteria porcina’ care a cuprins lumea…

    http://munteanuk.blogspot.com/2009/09/en-grave-and-unpleasant-readings-ro.html

    …dar nadajduiesc ca depinde in mare masura de Dumnezeu cat se va raspandi virusul si cata va fi mortalitatea, ca doar n-or putea acesti dusmani ai omenirii sa ‘programeze’ chiar tot!

  2. Pai in buna traditie romaneasca, dupa ce am facut tot ce s-a putut pentru a trezi lumea, acum facem si noi putin haz de necaz..

    E bine sa mai si radem de idioteniile astea, ca altfel murim de inima rea.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: