Vinovaţi din oficiu


Aţi auzit că  politicienii „noştri” ne pun cenuşă în cap în mod oficial, declarându-ne vinovaţi de anumite evenimente, a căror discuţie poate aduce închisoarea celor ce au alte date decât cele promulgate prin ţeava pustii statului ?

Ministrul Afacerilor Externe, Cristian Diaconescu, s-a intalnit vineri, la New York, cu reprezentanţii principalelor organizaţii evreieşti americane: American Jewish Congress, Anti-Defamation League, B’nai Brith, Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations, NCSJ, World Jewish Congress, anunţă MAE. „Reprezentanţii comunităţii evreieşti au exprimat aprecierile lor pentru măsurile luate de Romania in ceea ce priveşte Holocaustul in ultimii ani, arătand că ţara noastră a demonstrat un ‘leadership care trebuie recunoscut'”. „Romania a făcut un progres real in ceea ce priveşte Holocaustul, iar tot ce am reuşit nu ar fi fost posibil fără sprijinul dvs. ..societatea romanească a reuşit să ajungă la o deschidere şi la un nivel de educaţie care sunt un adevărat exemplu pentru alte ţări din regiune. Desigur, mai sunt lucruri de făcut, dar mergem in direcţia cea bună, iar noi ne dorim să grăbim acest proces”, a arătat ministrul Diaconescu. Ministrul Diaconescu a precizat că „inaugurarea lucrărilor la monumentul Holocaustului pe 8 octombrie, la Bucureşti, nu numai că este o dovadă autentică a acestor progrese, ci are şi o valoare simbolică foarte mare pentru intreaga regiune”

jew_hoax

Nici nu are rost să mai comentez. Voi da însă cuvântul altora, care au avut de spus ceva la subiect,  fiecare după măsura în care şi-a  asumat critica tovărăşească pe care cercurile evreieşti ne-au adus-o:

MirceaS:Romania a făcut un progres real in ceea ce priveşte Holocaustul”

Doamne fereste, doar nu am apucat-o pe urma national-socialistilor si vrem sa-i depasim în „holocaust”. Ca altfel despre ce progres este vorba ?

Lucian Cosbuc: Hmmmm

De mirare lucru, zau, daca ai in vedere faptul ca evreii reprezinta numeric ceva peste 1% din populatia SUA…….

Sa fie atunci oare totusi adevarate zvonurile „conspirationiste” ca nici paserea nu zboara in SUA, (da nici altundeva pe mapamond) nici dolarul nu intra in criza, nici un turn nu se prabuseste si nici un Othelo n-ajunge Presedinte fara voia acestui mai putin de 1%?
Altfel cum?
Ca de-ar fi altfel, un ministru de externe al unei tari suverane si membre a NATO şi a UE s-ar prezenta ca un scoler natarau in fata unor asemenea organizatii minoritare???”

Sobru: trist

Cand vine vorba de „holocaust” ma apuca cacarea, nu stiu de ce. Cred ca sint foarte indurerat.

arwil: ministrul roman de externe

n-ati facut absolut nimic!!! vreti sa va puneti bine cu lobyul evreiesc din america sa intervina la congres sa va dea niste bani, ca abia aveti ce sa mancati, legionarilor!!!!! mereu ati fost cu mai multe fetze, si v-ati folosit de evrei cum s-a folosit si ceausescu de rabinul Rosen sa va aranjeze niscaiva dolari din America!!! voi ati uitat ca tatii si unchii vostri au fost in garda de fier si au ucis jidani!!! asa ca lasati-o mai moale cu teatrul asta tragico-comic pe care-l jucati!!!”

Lucian Cosbuc: Re: ministrul roman de externe

Taci arwile, taica ca nu inteleseshi nica! Diaconescu nu s-o dus sa primeasca dolari – s-o dus sa mai dea ceva dolari la cinstitele fetze din organizatiile respective! Ca doara din cauza nemernicilor comunisti, Romania n-o contribuit timp de 50 de ani, in rand cu celelte popoare drepte! Se poate, frate?!!!”

Virgil Ciuca: Nici-o noutate

s-au intalnit cei care comploteaza pentru distrugerea Romaniei , comunistii autohtoni- imbecilizati si reprezentantii marii finante care se pare ca nu au citit „industria Holocaustului” dar nici nu le pasa!

Iata de ce a venit la New York ministru de externe Diaconescu , impus Guvernului de fostii si actualii securisti care au practicat si practica teroarea si crima politica sub obladuirea PSD-ului cureaua de transmisie a directivelor Marii Finante pe pamant romanesc.

arwil: Re: Plecaciuni la inalta poarta Iudaica

La 2009-09-25 22:25:27, Morphius a scris:

> Capul ce se pleaca sabia nu taie
>
asa e prostovane, dar pe al tau ca e de roman labagiu si antisemit ar trebui sa-l taie, microbule!!

Morphius: Re: Plecaciuni la inalta poarta Iudaica

Mai bine taiat decat plecat smintitule scuze, semitule

Evreu-rus: Romania va face un progres real din momentul in care va admite ca nu a existat Holocaustului

..pe teritoriul ei. Declaratiile unor personalitati a lumii evreiesti interbelice ce-ar trebui introduse in ecuatie ptr a prezenta adevarul, altfel ramane o minciuna:

Alexandru Safran, rabin sef al Genevei si fost mare rabin al Romaniei in perioada 1939-1945 a declarat sub semnatura in 1995, cand a vizitat Romania, referitor la George Alexianu, guvernatorul Transnistriei intre 1941-1944, adica guvernatorul (numit de Antonescu) regiunii in care se presupune ca a avut loc un genocid antievreesc: „In intreaga lui viata si activitate profesionala, si mai ales in perioada neagra a razboiului, George Alexianu a facut din inima si total dezinteresat atat de mult pentru comunitatea evreiasca din Romania.
A platit la comanda comunista cumplit si total nedrept. Intreaga-i suferinta sa-i fie izbavita.”

Daca rabinul Alexandru Safran ar mai trai, ar trebui bagat la inchisoare ptr contestarea holocaustului, conform OUG 31/2002.

Moshe Carmilly Weinberger, rabin sef al Clujului in anii razboiului : „Ramane un lucru care nu se poate nega: faptul ca atunci cand lumea a privit insensibila spectacolul nimicirii evreilor europeni, Romania a fost dispusa sa primeasca refugiatii evrei. Veneau evreii din Varsovia strivita de bombardamente, din Austria, din Cehoslovacia, veneau si evreii din Ungaria.
Ungaria a asasinat 80% din evreii sa in timp ce Romania a vrut sa salveze ceea ce se mai putea salva si a aruncat colacul de salvare celor ce se aflau in pericolul de a se ineca.
Poporul roman s-a straduit in schimb sa-si salveze credinta in omenie.
Iar noi evreii ii suntem recunoscatori pentru asta”

Nicolae Minei Grunberg, istoric evreu spune: „holocaustul nu a avut loc.” (alt candidat la inchisoare, conform OUG 31/2002). „Deportarile dincolo de Nistru, efectuate de autoritatile antonesciene, nu au avut drept scop, fie el marturisit sau ascuns, exterminarea celor in cauza. Pieirea unui numar dintre ei are 3 cauze principale: abuzurile comise de anumiti reprezentanti ai autoritatilor care au delapidat fondurile alocate pentru achizitia de alimente; excesele criminale ale unor elemente degenerate din organele de paza si supraveghere; interventia asasinilor nazisti organizati in Einsatzcommando-uri, care, in plina retragere pe frontul de est, au patruns cu forta in lagare, exterminand pe detinuti. Victimele din aceasta categorie reprezinta un multiplu important al totalului celorlalte doua: Rabnita, de pilda, a fost inecata in sange de hitleristi, numai 2 deportati scapand cu viata. Dar si in aceasta privinta, Romania inscria, an 1943 si 1944, un alt fapt unic in analele celui de-al 2-lea razboi mondial: readucerea in tara a tuturor supravietuitorilor, care s-a operat fara a se tine seama de furibunda impotrivire a Wehrmachtului, a SS-ului, a Gestapo-ului, de imensele riscuri implicate de aceasta ancalcare a dispozitiilor naziste. La procesul acestor bande de experti ai asasinatelor an masa, Sturmbannfuhrerul Heinz Ohlendof, care comandase Einsatzcommando D si-a asumat personal raspunderea pentru un total de aproximativ 90000 de victime, printre care si cele de la Iasi, an iunie 1941. La acelasi proces s-a stabilit in mod incontestabil ca incepand din primele zile ale anului 1941, initiativa in actiunile de exterminare a evreilor a apartinut pe de-a intregul emisarilor lui Hitler Richter, Kilinger si altii.”

Nimeni nu este mai patetic decat oportunistul ce face din adevar, miniciuna

Evreu-rus: Re: si inca o intrebare

La 2009-09-25 23:58:58, ra_mmm a scris:

> Mai am inca o nelamurire: de ce germanii nu au inceput sa omoare
> negri? Sau indieni? De ce tocmai evrei? Ma chinuie intrebarea asta de
> multa vreme si nimeni nu mi-a raspuns pana acum.
> „Aud?”

Te lamuresc eu acusica: evreii erau mult mai destepti, frumosi, puternici, cinstiti, potenti si iubiti de Dumnezeu decat nemtii (in plus, aveau chiar si mot in frunte), iar acestia din urma crapau de invidie si au decis numaidecat sa elimine concurenta. Multumit de raspuns?

gili: Camerele de gazare in viziunea unor evrei …

http://video.google.com/videoplay?docid=-9018244396551481095&hl=ro#

http://video.google.com/videoplay?docid=-6194561819065306389&hl=ro#

gili: Postul Discovery …

A transmis acum fro patru cinci ani , un documentar legat de chestiune .
Este de mirare ca au facut-o , dar …
Printre altele un laureat al premiului Nobel pentru chimie , in urma prelevarii de probe din zona lagarelor de concentrare naziste si a analizei acestora , afirma ca „aici niciodata nu au fost folosite substante toxice pentru om” …
A ajuns cersetor la cap de pod .
Personal am avut onoarea sa vorbesc cu un supravietuitor al acestor lagare.
Bietul om facuse dupa razboi si Aiudul .
„La Aiud m-au trimis si m-au pazit conationalii mei . La Auschwitz a fost parfum pe linga Aiud” spunea …

..a se continua

6 răspunsuri

 1. Este imperios necesar ca istoricii sa scoata documentele vremii la iveala pt o contabilitate fireasca a evreilor omorati, supravietuitori, plecati in patria mama, ramasi pe aci..,adica „discutii” pe dovezi …Sa nu se uite ca 10% din populatia Israelului este plecata din Romania, adica aceia ce-au scapat de „holocaustul” din Romania….

  • Fireste ca avem nevoie de o discutie deschisa, bazata pe argumente istorice, dar cu lacheii astia la putere, cine sa o faca?
   Prea putine figuri publice inafara Prof. Ion Coja au curajul sa discute faptele. E mai rau ca pe vremea comunismului frate Mercurie, caci teroarea asta noua are grija sa se ascunda parsiv, in spatele mass-media si a politicienilor verosi.

 2. Corect, dar la arhivele cu pricina am avea acces si noi, ca simpli cetateni sau reprezentanti ai unui ONG, etc. Mi-e teama ca-i si multa indolenta de partea noastra..

 3. ..sunt curios ce se va intimpla cu acela care va sustine ca n-au fost 6 milioane victime ci..7 milioane!…oare sa aiba si el un procentaj din ghe$eft?…cit la suta va primii din banii luati cu japca si degeaba de la lume?..VAE VICTIS !

  • Trucul a fost incercat deja, dar abandonat. In urma eforturilor revizionistilor, estimarile oficiale au scazut la 4 milioane.

 4. eu l-aş călca în picioare pe acest nemernic de arwil care este chintesenţa ipocriziei şi a josniciei jidăneşti.
  1) legionarii nu au ucis evrei.Idiotul nu are absolut nici o dovadă dar repetă prostii auzite de el de cîncd era mic.
  2)Jidanii după ce au încasat sute de miliarde de mărci de la nemţi pt fapte care nu au fost comise de înaintaşii lor (de ex gazări de evrei,ucidere intenţionată pe criteriu etnic a milioane de evrei) au început atacul împotriva statelor recent ieşite din comunism.Le-a reuşit doar în România unde ei au sprijinit în prealabil venirea la putere a unui preşedinte de origine evreiască,Băsescu (arwile…..să faceţi cancer amîndoi !!), care sprijină ilegal demersurile statelor străine şi a organizaţiilor străine.
  Români !! Pecinginea jidovească se răspîndeşte în România.Vom fi afectaţi cu toţii ; români dar şi alte minorităţi afară de jidani. În faţa celui mai mare flagel din perioada modernă,cancerul jidovesc, trebuie să facem front comun.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: