Penuria de cartuşe – un semnal bun ?


Populaţia civilă a SUA, consumă peste 7 miliarde de cartuşe pentru arme de foc anual, mai ales pentru sportul minunat care este trasul cu arma în poligon. În ultimul an însă, nici producţia de 9 miliarde, nu a putut face faţă cererii. Acum, fabricile de muniţie lucrează 3 ture, 7 zile pe săptămâna şi totuşi cartuşele sunt greu de găsit, în special cele pentru pistoale şi revolvere.  Oamenilor le e frică de viitor..
Cartridges
Americanii simt că ceva nu e în regulă cu ţara lor, în ciuda faptului că atât de puţini dintre ei pot să exprime ce, în mod coerent.
Reflexul lor, e să stocheze „Bibles, beans and bullets” şi e unul sănătos.
Ar fi de dorit ca toate acestea să fie şi folosite  pentru primenirea Americii şi scăparea noastră a celor mici, de sub jugul guvernului ei de ocupaţie .

pledege_dees

8 răspunsuri

 1. Nu-i chiar asa de greu de exprimat. Un statist a preluat conducerea si vrea putere, furind drepturile oamenilor.

  Sint curioasa cind lumea va fi sub jugul Chinei sau Rusiei, cum va arata? Oare mai bine ca acum?

  • Lumea n-ar trebui sa fie sub jugul nimanui. E clar ca Rusia nu mai este o amenintare, pe cand China da, dar nici sub papucul american treaba nu e roza. Rusii te „convingeau” cu forta, pe cand astialalti idiotizeaza o lume intreaga cu pandemiile, vaccinurile si cultura lor.

 2. Noi sintem responsabili pentru copierea prostiilor din afara. America nu a obligat Romania sa faca nici un vaccin, oamenii au facut de buna voie. La fel si cu cultura. Free will. Numai ca asa cum ai zis, acest free will nu o sa mai fie respectat de China sau Rusia.

  • In teorie, suna bine. Cand insa guvernul SUA se bazeaza pe lacheii de la Bucuresti ca sa obtina orice vor, ne ramane numai noua sa mai facem ceva, informand populatia.
   Dovada sta vaccinul Gardasil, pe care Madeleine Albright, l-a varat pe gatul uscat si dornic a lui Calin Popescu Tariceanu, prim-ministru la acea vreme. Apoi, doar blogerii si cei informati, a reusit sa arunce in aer campania de vaccinare. Va fi la fel si cu gripa porcina. Banii insa se pierd.
   Din pacate, nu cred ca putem face insa ceva pentru a determina guvernul sa cumpere avioanele potrivite pentru armata, in locul cosciugelor zburatoare F-16, din anii ’70-80.

 3. @eufrosin cred ca in tot ce gandesti si postezi ai un iz urat de comunist,nerealizat in lumea in care traiesti,nu stii sa distingi irealitaea de realitate.Daca mai esti si antisemit inseamna ca chiar esti total redus,facand parte din gunoiele romanesti.Deacea Romania ramane in urma si nu progreseaza mremenescenta”10 cu mapa si unul cu sapa”
  Irationalul si betia stapanesc mintile voastre.
  Treziti-va cat inca nu e prea tarziu!

  • Mai sa fiu, ce m-ai mirosit! Faptul ca adresa ta de e-mail se termina in „.il” , evident nu are nimic de-a face cu asta..

 4. Nu mi-am dezamagit presupunerile la dta.
  Invidia,ura si irationalul caracterizeaza prostia predominanta a individului.
  Eu ca roman ce lucreaza ca inginer in Israel la IBM,sunt uimit de inteligenta si harnicia evreilor,deasemeni si de stima ce ei o poarta fata de Romania si Romani.La tot pasul in Israel ai sa auzi vorbindu-se romaneste.
  La Ziua mi-am dat seama prin aceasta postare idioata……..

  • Lasa vrajile stimabile.. Daca ai fi Roman, nu te-ai eprima astfel: „Nu mi-am dezamagit presupunerile la dta.”
   In plus, in loc de-a ataca cu argumente, doar arunci cu epitete.

   Admir oricum ingeniozitatea teatrului dumitale..

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: