Feminismul distruge căsniciile


feminism

feminism_sister

La noi încă nu e chiar atât de rău, dar tendinţa e clară. Toate tarele sociale care au devastat societăţile vestice, sunt promovate acum de chiar guvernul care ar trebui să ne reprezinte şi apere. Drepturi speciale pentru minorităţi, drepturile copiilor, drepturile animalelor şi nu în ultimul rând, feminismul. În timp ce legislează şi constrâng firescul (familia), ei relaxează anormalul (prostituţia, incestul, drogurile), lucrând astfel în solda unor forţe străine şi duşmănoase nouă.

Femeile sunt îndemnate să facă munci care aparţin în mod tradiţional bărbaţilor, sunt încurajate să-şi caute împlinirea cocoţandu-se pe treptele ierahiei corporaţiilor, unde munca stresantă şi orele îndelungi petrecute , îşi iau cu siguranţă partea care în mod normal se cuvenea familiei. La 40 de ani, îşi dau seama că ceasul biologic a bătut şi că au fost minţite. Ce era mai important, copiii şi viaţa de familie, au suferit o pagubă ireversibilă de-acum.

O femeie care şi-a identificat viaţa adultă cu cauza feministă, a ajuns la concluzia că a crezut într-o minciună, feminismul nefiind altceva decât un ciocan cu care este ştirbită societatea tradiţională. Să aflăm mai multe.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: