Chestiune de priorităţi


În vreme ce acum în Detroit, Michigan au loc dezbateri iniţiate de cetăţeni în scopul interzicerii anumitor practici precum „lap dancing”, în  barurile de noapte rău famate, proxenetul-şef al României ăă.. preşedintele Băsescu, încearcă la final de mandat,  să legalizeze prostituarea femeilor şi de ce nu şi a bărbaţilor, precum şi consumul de droguri.

Lap dancing constă în aşezarea „dansatoarei” purtând doar un slip, în poala clientului, de regulă în schimbul a cel puţin $10 şi simularea unui act sexual. Onanistul, pardon, clientul, nu are voie să atingă femeia, dar e liber să saliveze şi să dea loc altor reflexe ale organismului, în faţa stimulului prezent în poala sa.

De regulă, zonele în care se pot găsi aceste stabilimente, sunt într-atât de periculoase, încât copiii nu au ce căuta acolo nici în timpul zilei, poliţia e reticentă în a patrula, necum în a descinde, iar mutrele faunei clientelare duc cu gândul la poze de cazier şi de cazuri mentale patologice.

WattsMural1

Trebuie că ne-am pierdut cu totul bunul simţ, dacă vom mai alege canalia pentru încă cinci ani..

Celor care susţin anormalităţile astea, o întrebare:

Cum v-ar plăcea să vină copilul dvs. de 14-18 ani acasă, după o tură pe la bordel, fumând marijuana în casă, sau la şcoală? Credeţi că v-aţi mai înţelege cu el după o priză ? Ar învăţa bine ca să ajungă ceva de capul lui?
Se ştie bine că marijuana duce la impotenţa şi sterilitate. Astfel de bărbat vreţi să creşteţi?

Dacă aveţi şi o fiică, precis că n-aţi avea nimic împotrivă că ea sa se angajeze legal, cu condicuţă şi control medical gratuit într-un bordel, odată cu împlinirea vârstei de 18 ani, nu-i aşa?
Cu câtă mândrie părintească aţi putea spune celor care întreabă: ce ce se ocupă fiică dumitale? „mulţumesc de întrebare, este lucrător sexual al celui mai frecventat bordel din oraş!”

3 răspunsuri

 1. da frate esti prost; eu fumez zilnic si sunt atat de potent inacat fereste curu’….de idiot crretin ce esti…homalau impotent retardat fascist

  • Intr-adevar, dupa cum se vede, esti nu numai extrem de viril, ci si foarte destept! Iarba asta face minuni iar eu nu stiam..

  • Bah ala care-si zice „Prostule”. Nu te lauda cu ce poate vecinu-tu care iti f* nevasta. Tu esti cam la coada pe lista ei… Asa mi-a destainuit sarmana femeie. Spune ca pe vecinu-teu si pe mine ne-a recomandat ma-ta.
   De acolo stie ca-s saritor la nevoie. Ce soacra BUUNA are nevasta-ta ;-)…
   Norocul tau ca nu cerem bani de la tine.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: