Din tată-n fiu


Un F-16 israelian s-a prăbuşit la Hebron, iar pilotul, fiul unui celebru astronaut, a murit

Un avion de tip F-16 al Forţelor aeriene israeliene s-a prăbuşit în mod accidental duminică, în apropierea oraşului Hebron, din Cisiordania, iar pilotul, fiul unui cunoscut astronaut, a murit, a anunţat armata.

“Un pilot al Forţelor aeriene a fost ucis într-un accident de avion într-o zonă de dealuri la sud de Hebron”, a declarat o purtătoare de cuvânt a armatei.

Cauza accidentului nu este cunoscută deocamdată, a adăugat ea, precizând că pilotul, locotenentul Assaf Ramon, efectua un zbor de rutină la bordul avionului de vânătoare cu un singur loc, în cadrul unui antrenament.

Assaf Ramon este fiul unui erou naţional din Israel, astronautul Ilan Ramon, primul israelian care a ajuns în spaţiu şi care a avut de asemenea o moarte tragică, în explozia navetei spaţiale Columbia, în 2003.

Tatăl său Ilan, fiul unei supravieţuitoare a Holocaustului, devenise celebru în Israel pentru că a participat, în 1981, la raidul spectaculos al statului evreu asupra reactorului nuclear irakian de la Osirak.

La 7 iunie 1981, opt avioane israeliene F-16 de fabricaţie americană, care survolau teritorii arabe fără a fi detectate, au distrus acest reactor de fabricaţie franceză.

sursa www.mediafax.ro

Când am văzut titlul, am avut presimţirea imediată şi clară ca lumina zilei că era vorba de fiul lui Ilan Ramon. De ce? Nu ştiu.

Ştiu însă că pentru păcatele părinţilor sunt pedepsiţi fii până la a IV-a generaţie.

Numai Bunul Dumnezeu ştie câţi palestinieni şi irakieni nevinovaţi a ucis în bombardamente pilotul militar israelian Ilan Ramon, deasemena pierit într-un accident îngrozitor, împreună cu astronauţii americani care îl însoţeau la bordul navetei spaţiale Columbia. Am fost martorul ocular în direct al acelui eveniment şi nu îl voi uita niciodată.

Dezastrul navetei spatiale Columbia

Dezastrul navetei spatiale Columbia

Palestinian_mother_dead_children

Palestinian_dead


Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: