Situaţia Americană


Nu suna politia, caci „golanii” care dorm pe sub poduri, sunt chiar foştii tăi vecini si oricand poti ajunge si tu ca si ei!

„NASHVILLE, Tenn. – Last summer, police responding to complaints about campfires under a highway overpass found dozens of homeless people living on public land along the Cumberland River…

Municipal leniency isn’t universal. New York City officials last month shut down a tent city on a vacant lot in East Harlem. It was erected partly as shelter and partly to campaign for more-affordable housing. Seattle authorities have repeatedly booted off public land a tent city that popped up last year.”

Homeless

Asta e ce se întâmplă cu omul şi familia lui, după o viaţă de muncă pe „pământul libertăţii” :

homeless_with_family

Personal, am fost acostat de un bărbat decent îmbrăcat într-o parcare, care mi-a indicat că în urma concedierii lui de la Ford , şi-a pierdut casa şi acum nu au nici ce să mănânce.
Că dovadă, mi-a indicat către un minivan aflat mai încolo în parcare:
Uitându-mă atent, cu groază am recunoscut o femeie şi cei trei copii ai lor înăuntru. Puteau fi lejer ai mei..
I-am dat $20 şi i-am explicat a cui este vina.

3 răspunsuri

  1. E trist ce spui. Totusi, acesti oameni „revolutionari” din fire au de gand sa stea in parcare si sa-si astepte sfarsitul in timp ce administratia tarii lor da banii contribuabililor saraciti la bogatasii bancheri pe degeaba?

    • Asa se vede. Au fost docilizati prin multe mijloace, incepand cu fluorul introdus obligatoriu in apa potabila, vaccinurile datatoare de boli cronice pe viata (se mai rascoala unul care are nevoie de insulina zilnic?), iar pentru minoritati beneficii „gratuite”, adica din banii albilor. Daca majoritarii fac urat, doar ii arata cu degetul.
      Cred ca s-a ajuns prea departe deja. Singura lor sansa, este secesiunea unor state, urmata de mutarea masiva a americanilor iubitori de libertate, in acele state. Ceilalti, se vor scufunda in comunism, apoi in debandada in mod sigur.

      • Se pare ca exista deja cateva curente in acest sens dar destul de firave inca. Totusi, cine stie? Si de la o scanteie se poate aprinde padurea. Depinde unde cade…

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: