Magnitudinea decăderii Americii


General Motors pregateste o masina de 4.000 de dolari

Constructorul american General Motors vrea sa intre pe piata automobilelor low-cost cu un model ce va costa aproximativ 4.000 de dolari, informeaza The Wall Street Journal, potrivit hotnews.ro. Noua masina ar putea fi produsa in Asia si va concura cu Tata Nano, un automobil de numai 2.300 de dolari. La inceputul lunii iulie, General Motors a semnat actele prin care cele mai bune active ale companiei sunt vandute unei noi firme care va fi detinuta in proportie de 60% de statul american. General Motors a iesit astfel de sub protectia legii falimentului dupa 40 de zile. „Noul GM”, o companie de dimensiuni mai mici, care se bazeaza in prezent pe doar patru modele: Chevrolet, Cadillac, Buick si GMC, ar trebui sa fie mai bine adaptata crizei.

sursa Ziua

De la old_cadillac

si  chevrolet-suburban..la

Tata_nano

The new american family car

Naţiunea care îşi făcuse un titlu de laudă din mărimea a tot ceea ce făcea, conducea, construia şi mânca, a ajuns să fie înghesuita acum, în toate cele..
De la casele pentru o familie, ocupate de către 2-3 familii, până la coşciugele pe patru roţi făcute în India şi China, viaţa americanului de rând începe să semene îngrijorător de mult cu cea a cetăţenilor din lumea a II-a şi chiar a III-a.

În prezent, nu mai găseşti automobil american, chiar dacă este ansamblat acolo, să nu conţină aproape 50% din piese provenite din import. Acum urmează întregul automobil, cutii din plastic si carton rulante din care numai printr-o minune mai ieşi viu..

N-au trebuit nici 300 de ani pentru a transforma o ţara harnică, modestă şi bună, într-un imperiu decadent, care îşi tratează cetăţenii cu acelaşi dispreţ pe care îl manifestă faţă de ţările mai slabe din punct de vedere militar. Doar jaful resurselor lor naturale  mai susţine în viaţă colosul a cărui industrie a fost dezmembrată în mod ştiinţific.

Cât de rapidă a fost decăderea fostei invidii a întregii lumi, odată ce în toate poziţiile cheie s-au infiltrat şi proptit alogenii..  Noi dăm oare atenţie cui ne conduce ţara din spatele clasei politice?

bushbombs_dees

Suntem de-ai vostri, chiar suntem!

Suntem de-ai vostri, chiar suntem!

10 răspunsuri

 1. ‘N-au trebuit nici 300 de ani pentru a transforma o ţara harnică, modestă şi bună,…’

  Hai sa fim seriosi Eufrosin… America a fost destinata caderii by design… :(( . A fost infiintata de o mina de masoni care visau sa creeze o societate perfecta. Iar noi stim ca nimeni si nimic care nu are la baza pe Dumnezeu, nu dureaza.
  America impartaseste soarta tuturor imperiilor si nu imi este mila de ea. De ce? Pentru ca s-au crezut deasupra celorlalti, pentru ca in timp ce Europa se zbatea in razboi si mizeria generata de razboi ei au trait cea mai infloritoare perioada economica, plina de lux si cumplita si depravare…. Din mizeria noastra s-au imbogatit ei. Cred ca a sosit timpul socotelilor.

  • America a fost un experiment – masonii care au infiintat-o, nu au vrut ca ea sa mearga din rau in mai rau, insa asta s-a intamplat datorita indepartarii de Dumnezeu, dupa cum bine ai observat.
   Era totusi o cu totul alta tara pana nu s-au cuibarit alogenii acolo..

  • Ca sa poti afirmatii care se vor a fi luate-n serios, mai intai trebuie sa ai grija ca nu pleci de la prezumtii si speculatii. Mai la obiect, ca sa afirmi „ca nimeni si nimic care nu are la baza pe Dumnezeu, nu dureaza” si sa mai fii si luat in serios, trebuie mai intai sa demonstrezi empiric ca exista D-zeu. Pana atunci e doar o speculatie iar afirmatia ta nu tine prea multa apa.
   Uite, sa incerc si eu:

   noi stim ca nimeni si nimic care nu are la baza pe MiculVerdeMancatorDePietre, nu dureaza.

   Faptul ca sunt multi care cred ca exista acel D-zeu, nu valideaza existenta lui.

   • E Dumnezeu, nu cum scrii matale. Martorul nu greseste cu nimic atunci cand spune ca fara Domnul, esti practi nimic. Daca doresti sa demonstrezi in mod stiintific inexistenta Lui Dumnezeu, esti liber sa iti incarci norocul.

    Numai sa nu te plangi de rezultate.

    • Interesant, baietii ti-au luat blogul la puricat, din moment ce raspund acum la postari de acum 4 ani. Stai sa vezi cand vor ajunge mai in zilele noastre!… Le recomand sa-si faca provizii de medicamente anti-dat in benga si muuuuuuuuuult ceai de tei. Dupa care sa stea aproape de toaleta. Oricum, le face bine, spala rinichii.

     • Nu e nici o problema, imi face placere mare sa le dau de lucru – macar ii tin distrasi de la lucrurile cu adevarat importante!

   • „Nu este Dumnezeu, zise nebunul in inima sa !” – Proorocul David
    Acum ca ii bantuie duhurile mai tare, nu mai spun ‘in inima” ci in gura mare.

   • Gringo mcnistor,
    Sa-ti dam (parlim la plural, ca thine ! ) o veste buna si una rea:
    A’ buna e ca te vei vedea cu Cel Vechi de Zile si te poti ciupi de nas in fata Lui; nu cumva sa crezi ca e cosmarul tau cel mai urit !
    A’ rea e ca nu mai poti sa vii sa ne spui despre demonstratia empirica la care tocmai ai luat parte !!!!
    Da’ noi oricum, n-am pierdut nimic, vorba lui Pascal.
    Tu insa, ai pierdut totul !
    Howgh !

 2. Indepartarea de Dumnezeu zici dumneata…. Da, ai dreptate. Dar de ce ai? Oamenii nu au constiinta si nici moralitate. Nu le-au avut si nici nu o sa le aiba. Aici intervine Dumnezeu, indiferent ce nume poarta. In lipsa constiintei si a moralei, oamenii trebuie sa se teama de ceva, pentru a ramane oameni. Frica de Dumnezeu. Da, ai dreptate, s-au indepartat de Dumenzeu in sensul acesta. E nevoie de o constrangere pentru a nu minti si a nu fura. Educatia in societate lipseste si singura speranta ramasese credinta in Dumnezeu.
  Despre caderea Romei/Washington-ului, lucrurile imi par simple. Tot ce se naste trebuie sa si moara. Au fost civilizatii ce au durat mai mult de 2000 de mii de ani dar care au disparut. De ce sa nu dispara si a noastra?? Revenind la caderea noii Rome, as spune ca omul prin dorintele lui -bani si putere, va repeta scenariul cu ajutorul furtului si al minciunii. Din pacate. Diferenta este de timp: astazi totul se face in mare viteza. Cresterea economica rapida si cat mai mare. Dar la fel e si caderea: rapida. Nu sunt economist si nici vizionar. E doar o parere personala, o constatare de bun simt, cred eu.
  Uitasem ceva: globalizarea. Cade unul pica toti. Si nu pot sa nu zambesc: vezi criza actuala.

  • Pascal,
   Eu cred ca te cam grabesti cu aruncatul pietrelor in „coroana creatiei”, printre care te numeri si tu.
   Constiinta exista permanent in om;glasul ei striga mereu dar „zgomotul de fond” al vietii zilnice si mai ales „bruiajul” facut de permanentul inamic al omului, ii pune amortizorsi casti antifonice omului.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: