Legături nesănătoase


Şeful poliţiei din Slobozia, a fost filmat petrecând în casa unui cunoscut interlop, Gigi Piticu’, în compania membrilor bandei.  Relaţia intimă dintre capul autorităţii şi capii infracţionalităţii din acel oraş, e evidentă din acest film:

Din rapoarte aparute in marile orase ale tarii, asta pare sa fie regula, nu exceptia.

În vreme ce poliţistul a fost suficient de neglijent încât să fie filmat, cei din serviciile secrete au mult mai multă grijă..

Acum înţelegem cât de adâncă şi nesănătoasă este relaţia dintre organele legii şi bandele infracţionale civile?

Dacă vre-un cetăţean calcă pe bătătură sistemul ticăloşit, e oare plauzibil să ne gândim că serviciile vor apela la ăştia pentru pedepsirea ilegală a cetăţeanului?

Ce lege, ce dreptate, ce adevăr? Doar dau băieţii cu ochii albaştri consemnul, iar interlopii îl toacă meticulos apoi..

Aveţi deplină încredere că aşa ceva nu vi se poate întâmpla  niciodată dumneavoastră?

6 răspunsuri

 1. Sa fie arestat de urgenta, judecat si condamnat impreuna cu talharii aceia de tigani. Nu vad de ce ar fi o problema in arestarea lui, el fiind filmat mort de beat in casa unui tigan. Iar Ministerul de Interne sa-si ceara public scuze poporului.

  • In cel mai bun caz, va fi demis, iar tiganii lasati in buna pace – doar au nevoie baietii de ei si in viitor, nu?

 2. Politia e corupta in Slobozia. Orasul ala arata ca o mica Sicilie. Pile, pile, pile, pile.Nu poti sa vii sa lucrezi la tine in oras, pt ca nu ai pile. Iti rad in nas copii de colonei, sau fel de fel de oameni de nimic. Daca vrei sa iei permisul auto cinstit, nu poti. si pici. Daca ai condus prost, observi ca unul mai varza decat tine, ia permisul. dar cu observatia sa mai exerseze. Primaria….Un stat in stat. fac ce vor ei. Sanatatea…Care doctor? cine e doctor? Oamenii nu conteaza, conteaza portofelul. Si multe, multe….a mai povesti, dar spatiu nu este. Poate doar file intr-un dosar care nu vor fi citite. Orasul ala are nevie de Tepes, ca sa fie ordine.E gatuit de interlopi si de demnitari famanzi. Intoarce-te in Slobozia, daca vrei sa mori cu zile, sa mori de foame….Sau daca ai bani de dat spaga peste tot. Si la gradinite. Aduceti o mana de fier, un om care sa fie rupt de mizeria de acolo, sa faca curatenie printre corupti. sa mature ce e ptred. E jale mare..

  • da, cam asa e…Politai sa nu te faci

  • Imi pare sincer rau ca e asa cum e, dar cetatenii Sloboziei pot face ceva: umblati inarmati cu aparate de fotografiat si camere video, apoi expuneti orice abuz al autoritatilor pe care il surprindeti. Oferiti-le spaga si inregistrati-i pe ascuns, apoi faceti publice inregistrarile, daca accepta mita.
   Scoateti un ziar alternativ, chiar daca e numai pe net la inceput. Un blog e gratis si doi-trei oameni hotarati pot face o diferenta enorma. Uniti-va frati munteni, e orasul vostru!

 3. betivul asta ar trebuie exclus fara niciun fel de privilegiu. Ar trebuie sa fie judecat la tribunalul Militar. Tiganii fac ce vor ei in Slobozia, de la bisnita la proxenetism. e prea de tot. TE aven bahtale, rromalen! Si tume but love, e singale si tumenca! ne daren, va?

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: