Inhalaţi – sunteţi „imunizaţi” !


In curand, pe piata farmaceutica: Vaccinul-pudra impotriva pojarului

Primul vaccin impotriva pojarului, care se va face prin inhalare, fara a mai fi nevoie de injectare, a fost creat de cercetatorii americani, anunta, luni, sciencedaily.com. Vaccinarea consta in inhalarea unei pudre care stopeaza aparitia pojarului, boala care afecteaza anual sute de mii de copii, mai ales din tarile sarace.

sursa Ziua

În curând, vor introduce virusul HPV în îngheţată. Pentru binele copiilor, fireşte..

kids_icecream

Apoi să ne întrebăm de ce suferă copiii noştri astm, autism, paralizie infantilă, lupus, diabet, inteligenţă scăzută şi câte şi mai câte sindromuri..

3 răspunsuri

 1. La nivel european, s-a dat alarma cu privire la prezenta in exces a aluminiului in alimentatie. Acest element e peste tot, in aer, apa, sol, si, in anumite cantitati, nu este daunator organismului. Dar, in ultima vreme, produsele pe care le consumam, de la alimente, la medicamente, apa si chiar obiectele inconjuratoare, ne pun in contact cu o supradoza din acest metal toxic. Efectele sunt dintre cele mai devastatoare: boli ale sistemului nervos, printre care si Alzheimer.
  Cititi continuarea aici:

  http://www.urbaniulian.ro/2008/09/16/aluminiul-criminalul-tacut-din-viata-noastra/

 2. Zaharul folosit ca otrava lenta prin dozare excesiva este deja o practica aplicata pe scara larga in industria bauturilor „racoritoare” si a inghetatei, in combinatie cu alte toxine cu efect mai mult sau mai putin intarziat.
  In privinta vaccinului inhalabil, pe langa problemele de continut…. se ridica probleme destul de serioase de igiena sau de reactii alergice ale organismului uman.

  • Corect – in plus mai e siropul de fructoza din porumb, pentru a carui obtinere se foloseste o baie ce contine un compus al mercurului. Bineinteles, ca o parte din mercur se leaga de sirop, sfarsind in bauturile „racoritoare”.
   Noi facem socata in casa: apa, 5 lamai, flori de soc si putin zahar brun. E o splendoare..

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: