Soluţie pentru ieşirea din criză!


Vaccinul impotriva gripei porcine poate provoca sindromul Guillain-Barre, o boala neurologica rara

massddees

Autoritatile sanitare britanice i-au avertizat pe neurologi sa fie in alerta in momentul declansarii campaniei de vaccinare impotriva gripei porcine. Motivul ar fi faptul ca un vaccin similar este suspectat ca a provocat o boala neurologica rara si decesul a 25 de pacienti in SUA, in 1976, titreaza Newsin, citand „Mail on Sunday”. Avertismentul este continut intr-o scrisoare a Health Protection Agency din Marea Britanie, care in data de 29 iulie a fost trimisa unui numar de 600 de specialisti in neurologie. Scrisoarea avertizeaza ca un vaccin similar impotriva gripei porcine, care a fost testat in 1976 in Statele Unite, era asociat sindromului Guillain-Barre. Aceasta maladie poate fi fatala, atacand nervii periferici, provocand paralizie si incapacitatea de a respira.

Presedintele american de atunci, Gerald Ford, a aprobat vaccinarea in masa pentru ca cercetatorii credeau ca tulpina virusului gripei porcine aflata in circulatie este similara celei a gripei spaniole din 1918-1919. Insa in cateva zile de la administrarea vaccinului, 500 de persoane s-au imbolnavit de sindromul Guillain-Barre, 25 au murit de insuficienta respiratorie cauzata de paralizie severa si numai o persoana a murit de gripa porcina.

El a fost retras dupa zece saptamani, cand a devenit clara legatura cu sindromul neurologic. Guvernul american a fost nevoit sa plateasca milioane de dolari celor afectati. Pana la momentul sistarii vaccinarii, peste 40 de milioane de americani fusesera imunizati.

sursa Ziua

De câte dovezi mai avem nevoie pentru a „ne prinde” că vaccinurile sunt în primul rând, o unealtă de depopulare, precum şi de îmbolnăvire a populaţiei,  în al doilea rând, o sursă extraordinară de venituri pentru industria farmaceutică şi pentru sistemul medical alopat. Întâi, te îmbolnăvesc cronic pe viaţă, ca mai apoi sa iti controleze simptomurile tot ei!

Cineva a spus o vorba mare: „Nu se castiga bani din vindecarea completa a pacientului”.

Comentariul forumistului „Alex Dalaion” a însumat chestiunea splendid:

Eu zic ca……trei „shoturi” administrate functionarilor din guvern si aparatul de stat cu acest vaccin, vor scoate Romania din criza.

3 răspunsuri

 1. <>

  Adica:

  „”Şi totuşi, să ne amintim cuvintele unui laureat al Premiului Nobel pentru Medicină, din anul 1993, Richard J. Roberts: „Medicamentul care vindecă definitiv nu este rentabil”. Cercetătorul explica, într-un interviu, că producţia farmaceutică este mai degrabă interesată nu să-i vindece pe cei bolnavi, ci să le ia mai mulţi bani. Aşa se justifică de ce, dintr-o dată, „cercetarea respectivă este deviată către descoperirea de medicamente care nu vor vindeca întru totul, ci doar vor croniciza boala”. Dramul de însănătoşire temporară dispare însă după întreruperea tratamentului.””

 2. De ce parintii sau bunicii nostrii, mai ales cei de la tara nu au, sau nu au avut nevoie de medicamente si de doctori? Mancarea sanatoasa, munca la camp si mai ales viata traita in credinta, acestea i-au tinut sanatosi.
  Iisus Hristos este vindecatorul trupurilor si sufletelor noastre.
  Omul este inzestrat cu o putere homeostazica de autovindecare. Atunci cind descopera credinta in Iisus Hristos este inzestrat cu puterea nadejdii si practic poate invinge orice boala. Un studiu efectuat intr-o clinica americana, pe un esantion reprezentativ de bolnavi, aplicindu-li-se acelasi tratament, arata ca cei care credeau in puterea divina s-au vindecat mai repede decit cei care aveau o atitudine indiferenta fata de Dumnezeu.
  Primul pas pentru cei care vor urma si aceasta terapie prin post si rugaciune este rostirea, in fiecare zi, a rugaciunii Crezul. Prin marturisirea de credinta, puterile ceresti ne acopera, iar duhurile rautatii se indeparteaza neputincioase. Crezind in atotputernicia Sfintei Treimi, credem in puterea ei atottamaduitoare. Rugaciunea este calea deschisa spre Dumnezeu. Prin rugaciune, omul se poate cunoaste mai bine si poate vedea clar cauzele imbolnavirii. Aceasta ii da omului un sentiment de protectie si de curaj in fata bolii, scapind de suferinta cauzata de sesizarea fara intelepciune a raului in lume. Crestinilor practicanti (atit celor bolnavi, cit si celor sanatosi), nu trebuie sa le lipseasca din casa icoanele, cartile de rugaciune, tamiia, mirul, uleiul si faina de la Sfintul Maslu, florile de la Vinerea Mare (Prohodul Domnului), crengutele de salcie aduse de la biserica in ziua de Florii, frunzele de nuc din Duminica Rusaliilor, candela, anafora, agheasma mare si agheasma mica. Toate acestea au o influenta benefica asupra organismului, dar si asupra casei.

  • Ca bine le spui D-le Haiduc! Dupa explozia reactorului nuclear de la Cernobal, militarii au constatat cu mare surprindere ca in incinta manastirilor ortodoxe, contoarele Geiger tac.
   Mai apoi, s-au facut studii stiintifice serioase de catre rusi, iar concluziile au fost extraordinare: aghiazma inlatura efectele nocive ale radiatiilor! Pana si sunetul clopotelor are un efect benefic pronuntat. Ce sa mai raspunda un ateu la asta?

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: