Când nebunii ajung regi


SUA: Avorturile ar putea fi platite din fondurile federale

E doar un fetus, acolo..

E doar un fetus, acolo..

Proiectul de reforma a legislatiei privind Sanatatea, aflat in dezbatere in Congres, va permite includerea avorturilor in asigurarile de sanatate suportate de stat, decizie ce ar putea afecta milioane de femei din SUA, transmite AP. In momentul de fata, fondurile federale pentru avorturi pot fi folosite doar in cazuri exceptionale, cum ar fi violurile, incestul sau situatii care pun in pericol sanatatea mamei. Adversarii politicii pro-avort, promovata de administratia Barack Obama, sunt de parere ca aceste restrictii trebuie mentinute. In schimb, cei care sprijina avortul sunt de parare ca, in acest fel, ar fi incalcate drepturile a milioane de femei. Adeptii ambelor tabere se pregatesc din nou de lupta, fapt ce ar putea duce la o noua scadere a popularitatii initiativei legislative a lui Obama, care prevede asigurarea asistentei in domeniul Sanatatii a aproximativ 50 de milioane de americani saraci.

sursa Ziua

În primul rând, fondurile federale, nu sunt altceva decât banii tuturor contribuabililor – de ce să fie forţaţi cei care sunt pentru viaţă, să plătească pentru crimele făcute impotriva copiilor prin avort?

În al doilea rând, într-o ţară în care marea majoritate a avorturilor sunt făcute de femei de aceeaşi rasă cu preşedintele ei, nu pot să nu mă întreb:

Îşi urăşte Obama propria rasă? Din faptul că atât prin familie, prin numirile pe care le-a făcut în avantajul negrilor, cât şi prin politica în general văzută ca fiind împotrivă majorităţii albe, nu s-ar putea spune că da.

Rezultă deci că personajul este atât de spălat la creier cu platitudini liberale ca şi:

avortul e un drept pe când auto-apărarea nu,

guvernul trebuie să se implice în fiecare aspect al vieţii cetăţenilor, căci ei sunt incapabili să gândească pentru sine înşişi,

homosexualii au nu numai dreptul să-şi facă neîngrădiţi perversiunile lor, cât şi să recruteze copii şi să mai fie şi recunoscuţi de către guvern etc.

,încât singura concluzie este că nu gândeşte. E un exemplu edificator care arată cum omul spălat la creier e în stare să susţină teorii care sunt clar împotriva intereselor sale de neam, rasă, familie şi individuale.

Nu-i mare lucru când unul ca asta mătura strada, dar e o pagubă certă pentru ţara care îl alege preşedinte. Acum este mai necesar ca niciodată să dăm şi noi într-un final mare atenţie când îl vom instala pe noul nostru conducător.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: