Un pastor acuză: reţea de pedofili, în guvernul României


Pastorul cu ciocanul – de ce am făcut orfelinatul ţăndări

Pastorul unei biserici bine cunoscute din Irlanda de nord, a spus congretatiei sale, de ce a sfaramat cu ciocanul tot ce se putea, intr-un orfelinat nou construit, cu banii si cu ajutorul membrilor congregatiei sale, in Romania.

Pastor McConnell

Pastor McConnell

Pastorul James McConnell a afirmat ca  o retea de pedofili, crede el afiliata cu guvernul Romaniei, avea planuri pentru orfelinat. Suspiciunile sale au fost trezite cand un grup de patru barbati din guvern, l-au vizitat si i-au spus: „orfelinatul e minunat, a-ti avea obiectiuni daca am plasa cate-un copil aici, pentru una, doua, maximum trei luni, din cand in cand ?”

Pastorul McConnell a spus ca atunci cand barbatii i-au oferit $18.000/per copil, a „mirosit sobolanul” si i-a refuzat. „Cred ca ascultam un cerc de pedofili din guvernul Romaniei. Din ziua aceea, guvernul Romaniei a fost impotriva orfelinatului si a tot ceea ce faceam. Ne vroiau afara de-acolo, ca sa ne ia asezamantul”.

Ambasada Romaniei de la Belfast, neaga totul.

„Am luat cinci barbati cu mine si-am distrus totul, inainte de a pleca” a spus pastorul McConnell intr-un interviu acordat emiciunii BBC’, Sunday Sequence.  „Am distrus podeaua, baile, dusurile, podelele, totul, pentru ca era ca un hotel de cinci stele. Era frumoasa si-am distrus-o, am spus ca guvernul asta nu o va lua, iar daca o va lua, cel putin va trebui sa cheltuiasca bani pe ea. De aceea am parasit Romania”.

Congregatia de 1300 de suflete,  l-a ovationat indelung pe pastor, dupa ce-a ascultat relatarea evenimentelor.

Dacă ce spune omul acesta e adevărat,  vă daţi seama cât de adâncă e  corupţia  în guvernul României?  Ce folos i-ar fi adus  să mintă, după ce a depus efortul si cheltuit banii ,  pierzandu-i pe toţi ?

Dacă se pot dovedi afirmaţiile sale, scandalul trebuie să ducă la măsuri extrem de serioase, incluzând puşcărie pentru vinovaţi. Guvernul României  e obligat să pornească imediat o anchetă şi să afle întregul adevăr. Asemenea indivizi nu trebuiesc apăraţi, indiferent cine sunt ei. Nu trebuie muşamalizat nimic, ci expus totul, indiferent de urmări. Numai aşa îşi mai poate redobândi guvernul respectabilitatea şi credibilitatea demult stirbite şi chiar pierdute, în faţa cetăţenilor ţării.

Reclame

6 răspunsuri

 1. Cineva trebuie sa ia urma acestei declaratii. C-o fi adevarat sau nu, ramane de vazut. N-a dat niciun nume.

  • In contextul in care a facut declaratiile, nici nu era nevoie sa dea vre-un nume. Sa vedem daca guvernul se va autosesiza..

   • Salve tuturor! Ma bucur sa constat ca Eufrosin si-a facut propriul blog. L-am intalnit pe diverse forumuri online si i-am apreciat de fiecare data interventiile, pentru ca prezentau idei pline de maturitate, seriozitate, foarte pertinente. Si am mai observat ca nu de putine ori expunerea ideilor sale (din care razbate de obicei bunul simt, patriotismul adevarat, cinstea si integritatea morala) erau „combatute”, contestate, de indivizi care nu aveau nimic de comunicat publicului cititor. Contestatarii doar improscau cu noroiul injuriilor si jignirilor gratuite pe cei care (asemeni lui Eufrosin) indurerati sincer de starea lucrurilor din Romania, lupta pentru raspandirea adevarului despre „binefacerile””democratiei” occidentale si adevarata activitate a guvernantilor lumii si alor nostri (care ar trebui sa ne reprezinte, sa vorbeasca si sa actioneze conform vointei si asteptarilor poporului roman, dar in realitate sub pretextul reprezentarii noastre, reprezinta de fapt interesele unor exponenti obscuri ai unor societati la fel de obscure in detrimentul natiunii romane care i-a investit prin votul sau.
    Argumentele tratate in posturile lui Eufrosin sunt foarte delicate si pentru a scrie despre ele semnifica a avea curaj si tarie de caracter, a fi un om integru, care nu se teme de represaliile exponentilor puterii. Acestea denota ca printre noi exista totusi (lucru imbucurator) Eufrosini carora le sta la suflet problema Romaniei, care spera si incearca sa faca ceva pentru a evita ca puterile sa ne stearga in curand de pe harta geopolitica a lumii, pentru a nu le permite sa ne distruga identitatea si conditia de oameni liberi si independenti transformandu-ne in colonie sclavagista a uneia dintre ele.
    Draga Eufrosin, tare as vrea ca intr-adevar lucrurile sa se petreaca asa cum tu spui (si speri la randul tau), ca guvernul sa se autosesizeze. Dar, am senzatia ca sansele sunt minime, atata timp cat putregaiul cel mare tocmai acolo se afla.
    Despre casa construita de Congregatia Giuseppinilor del Murialdo la Popesti Leordeni nimeni nu sufla o vorba. Si totusi, sub pretextul oferirii unei case cu conditii decente copiilor fara familii, preoti abjecti, libidinosi si onctuosi, desfranati si putrezi moralmente, si-au satisfacut nevoia de desfrau abuzand de copiii lipsiti de o reala si concreta tutela. Nu stiu cum mai stau lucrurile acum, dar in anii de inceput ai acestor „binefacatori”, aceste fiinte fragile si lipsite de aparare, faceau deliciul burtosilor si balosilor popi „mizericordiosi” dedati in ascuns la pedofilie in Romania anilor 1997-1998. Doamne, cand va deveni pe deplin constienta societatea romaneasca de faptul ca nimeni nu da nimic gratis nimanui de dragul ochilor sai frumosi.. Ca in spatele oricarei binefaceri (mica sau mare) exista intotdeauna o alta motivatie si cineva are propriile asteptari nedeclarate) Oameni buni, invatati sa va intrebati cat mai serios posibil de fiecare data cand vi se ofera „daruri” sau „oportunitati” ce leopard va sari de dupa gardul (minciuna) frumos si ademenitor vopsit si sulemenit. Poate ca se va gasi totusi ncineva care sa aiba vointa sa se intereseze de ceea ce s-a intamplat (si posibil ca se mai intampla) in acea casa ca si in cea de la Roman. Poate ca, vreunul dintre (pe-atunci copii), beneficiarii acelor „minuni” oferite cu „generozitate” de italieni, va accepta sa vorbeasca deschis si sincer despre adevarurile din interiorul acelor case.
    Inchei aici, felicitandu-te cu sinceritate pentru munca depusa si urandu-ti din suflet ca aceasta munca sa iti aduca satisfactia de a constata ca intr-adevar ai contribuit la obtinerea schimbarii in mai bine, la curatirea cangrenei din corpul deja debil si vulnerabil al tarii.

 2. Multe multumiri, Terra Mater pentru aprecierile tale – nu le merit, dar ma straduiesc…

 3. ..am lasat si eu niste mesaje la perciuNAZII aia zoofili..etc..ce lepre de oameni !…continua lupta Eufrosine!..DOAMNE AJUTA !

 4. bravo tuturor pt comentarii

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: