A mai rămas vreo fărădelege nefăcută ?


Scrie Ziua:

Bush a vrut să folosească armata impotriva teroriştilor de pe teritoriul SUA

Ce să mai spui la asta? Pe cât de ciudat ne pare nouă care suntem obişnuiţi sa vedem armata scoasă la inundaţii, construcţii de biserici etc., în SUA există o lege veche cât constituţia ţării, numită Posse Comitatus, care interzice expres implicarea armatei în treburile civile ale ţării, chiar razmeriţă de-ar fi. Armata nu are voie să efectueze percheziţii, arestări şi detenţii ale civililor, cu nici un chip.
La ce să te-aştepţi însă de la unul care a spus despre constituţia ţării sale „It’s just a goddam’ piece of paper” ? Ce-i mai grav, e că unul cu o asemenea atitudine, a fost ales preşedinte al SUA, nu odată, ci de două ori, fireşte în condiţii discutabile.
Abuzurile comise împotriva cetăţenilor străini au devenit cunoscute întregii lumi, odată cu numele Abu Ghraib şi Guantanamo. Cele înfăptuite împotriva cetăţenilor americani, sunt însă necunoscute în mare parte, sau pur şi simplu, ignorate.
Pe lângă arestări „preventive”, monitorizări şi intrări ilegale în casele oamenilor, ele implică abuzuri dintre cele mai greu de crezut, comise împotriva unor nevinovaţi, care au îndrăznit să critice politica criminală a administraţiei Bush, să demaşte în mod informat miturile oficiale despre 11 Septembrie, sau să nu creadă în propaganda Fox News.

Astfel, oamenii sunt supuşi unei supravegheri electronice totale, extrem de sofisticată.
Ei sunt urmăriţi oriunde s-ar duce, şi ce-i mai rău, agresaţi de la distanţă prin arme exotice cu microunde, reducânduli-se substanţial calitatea vieţii.
De regulă, familiile celor vizaţi sunt şi ele supuse aceluiaşi tratament: mame, copii şi bunici, sunt chinuiţi îngrozitor, prin dureri de cap atroce şi inexplicabile, tulburări digestive grave, arsuri pe piele şi faţă, stări de iritabilitate şi confuzie şi multe altele.
Ce-i mai „frumos” astăzi, e că aceste abominatii sunt comise de la distanţă, în mod negabil, de către vecini racolaţi în bandele civile sponsorizate de NSA.
Plângerile victimelor, vor fi catalogate drept „deranj mintal”, căci cine a mai auzit să fii urmărit 24/7 şi iradiat peste tot unde te duci?  Trebuie deci să fie paranoia, nu ?
Zeci de mii de americani trăiesc zilnic în chinuri cumplite, fiind torturaţi în mod ritual şi obscen, în libertate, relatările lor fiind un adevărat studiu în suferinţa pe care-o poate îndura omul.
Oamenii aceştia sunt noii prizonieri politici ai democraţiilor moderne, care se pot lăuda cinic cu lipsa închisorilor pentru deţinuţii politici.

Închisoarea lor virtuală, este cât se poate de reală. Casa omului, locul care ar trebui să-i fie refugiu inviolabil, devine o cameră de tortură, în vreme ce vecinii  săi de bună credinţa, nu îşi dau seama de nimic. Ceilalţi, care se prefac a fi normali, sunt în realitate nişte psihopaţi folosiţi de guvern, pentru a lucra răul. (TI=targeted individuals=indivizi ţintă).Cam asta a devenit America contemporană, un imperiu nu numai periculos pentru ţări paşnice de oriunde de pe glob, cât şi o gigantică închisoare poliţieneasco-teroristă, pentru proprii ei cetăţeni.

Binele rezultat din aplicarea promptă a justiei în unele cazuri, e înnecat de răul imens perpetuat asupra celor mai buni cetăţeni ai ei.

 Noua faţă a Americii

Noua faţă a Americii

6 răspunsuri

 1. Mă numesc Cati. Dacă eu sunt sau cunosc pe cineva care este torturat, hărţuit de la distanţă cui pot să îi cer ajutor? Cui a-si putea să îi spun ce se întâmplă cu viaţa unor oameni şi m-ar asculta?

  • Tuturor celor apropiati:.Incercati sa gasiti surse de informare pe net si sa explicati fenomenul ce vi se intampla. Aduceti la cunostinta
   opiniei publice acest fapt. Fiti cat de vocail si expliciti, nu cautati agumente care sa le justifice si sa le apere gestul, pentru ca nu sunt. Acesta e simptomul abuzului zilelor noastre, e epoca care o traim.
   Militia care maltrata pe vremuri si-a schimbat metodele,a trecut la hartuire neuro-electronica si s-a metamorfozat intr-o unitate de veghere si control ce controleaza acum nu doar strazile ci si viata noastra domestica,cariera,viata sentimentala,gandurile, emotiile, crezul, convingerile, preferintele.Te cunosc poate mai bine decat te stiu parintii tai.Pentru ca folosesc psihologi antrenati in uzul armelor psihotronice (unul dintre ei este Dr Cristian Andrei ce se ocupa indeaproape si de mine). Ca au puteri
   aproape nelimitate(oferite de tehnologia retelelor de supraveghere electronica instalate in toate orasele, spatiile publice, birourile, oficiile tarii ),ca le folosesc discretionar,
   ca daca esti agresat de acestia n-ai nici cea mai mica proba
   doveditoare care sa te sprijine in instanta.Iar daca totusi te incumeti sa sustii asta, ti se poate recomanda sufleteste un consult la medicul psihiatru, un concediu de odihna departe de stressul cotidian asa, la mishto.
   Pe mine ma supravegheaza de-o viata, de mic copil, au trecut cu supravegherea de la parintii mei la mine.Si lasa cica referinte
   mass media:prin videoclipuri, stiri media, etc intr-un limbaj si o simbolistica criptica,aluziva si intima mie (referiri de genul „sun
   is up”, „sun is down” etc)
   Fara mandate, fara rapoarte publice sau dari de seama de care sa stim, fara putinta
   de recurs sau contestatie.Cel mult ti se sugereaza in termeni foarte generali ca: „te vom tortura si hartui, electronic,chimic si in grup organizat tot restul vietii tale pe tine si familia ta”
   N-au specificat unde sa semnez de primire iar in caz ca nu sunt de acord la ce ghiseu se depun contestatiile si intre ce ore.
   La mine se folosesc de niste ziariste/ziaristi chipurile pentru deschidere si reprezentare civila in operatiuni. Asta nu schimba cu nimic
   lucrurile.Violenta primeaza,la fel iresponsabilitatea actiunilor
   afectarea grava sanatatii, declinul grav al standardului de viata
   al persoanei tinta, incalcarea drepturilor sale fundamentale,
   incalcarea demnitatii etc.Pe langa faptul ca ascund si nu divulga
   informatii critice de natura celor de mai sus, capata mai nou
   o savoare in a-i sprijini pe cei din bandele de vigilante, participand
   cu multa importanta de sine la activitatile curente
   Pe de alta parte multe violente au fost initiate si comise de acesti vigilante.Nici cea mai mica aluzie la legatura dintre aceasta banda organizata de stat si incidente. Ziaristii erau
   inocenti si nestiutori ca niste copii.
   Proportia mare in care publicul larg este lipsit de informatia pertinenta cu privire la armele si organizarea clandestina a
   bandelor de vigilante, vorbeste despre puterea comparativ mica a presei, lipsa sa de utilitate in a dezvalui fapte grave, anticonstitutionale si in ultimul rand o complicitate tacita la actele
   de abuz.

 2. Urmărirea în bandă este o crimă.
  Viaţa mea a fost hotărâtă de cineva, să ia un drum paradoxal, pentru ani de zile, poate pentru totdeauna de când am fost obligată să trăiesc sub supraveghere constantă. Este criminal să fii expusă într-o afacere a urmăririi în bandă, care este o formă a crimei organizate. Este mai suportabil dacă eşti mereu conştient că eşti urmărit în bandă şi te aştepţi aproape la orice, însă multe victime niciodată nu află cine este la baza acestor lucruri. Aceasta include urmărire insistentă, însoţire constantă oriunde, hărţuire şi discriminare psihologică şi o joacă de copil cu mintea ta, în orice caz, unele victime sunt atacate tehnic, psihic şi fizic cu ceea ce se numeşte tehnologie de hărţuire. Aceasta include lucruri cum sunt armele non-letale.
  DACĂ CUNOŞTI PE CINEVA CARE ESTE VICTIMĂ A URMĂRIRII ÎN BANDĂ, PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU, NU TE PURTA ŞI TU RĂU CU EA. NU ASUMA CĂ PERSOANA ESTE VINOVATĂ SAU ESTE O PERSOANA REA. MULTE PERSOANE NEVINOVATE DEVIN VICTIME IAR OAMENII SPUN MINCIUNI.

 3. Supraveghere non-stop, urmărire în bandă, tortură şi hărţuire cu arme cu energie dirijată, toate astea sunt la nivel de FENOMEN în România. Că va izbucni foarte curând un scandal în România, asta este în mintile tuturor. Dar eu cred că va fi scandal şi atât. Va trece.
  CU VIAŢA VICTIMELOR DE ACEST GEN, DIN ROMÂNIA, CE SE VA ÎNTÂMPLA?

 4. pai daca as prinde un retardat slugarnic serviciilor secrete sincer i as sparge capul.

 5. Astea toate si inca pe deasupra.Hai sa mai mentionez una traita pe pielea mea:
  utilizarea armelor electronice are ca efect secundar
  scaderea in greutate. Pentru a combate astfel de efecte vizibile si a inlatura eventuale suspicini ale membrilor publicului larg se administreaza steroizi se administreaza (pe ascuns si fara cunostinta victimei) pentru contracararea unui astfel de simptom. “Obiectivul”
  isi mentine astfel greutatea si conformatia fizica
  relativ nealterata,si astfel nimic nu tradeaza eventuala cauza medicala ocultata ce il afecteaza.Cat despre dezechilibrele hormonale induse, alea sunt greu de detectat iar odata detectate se pot pune usor pe seama lui cu aluzii si minciuni de genul “era obsedat de sport, abuza de substante interzise, si-a facut-o cu mana lui”
  Cat despre astea din urma, stim ca sunt usor de raspandit de propagandistii raspanditi uniform in
  mediul social

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: