Nimic nu este indeajuns


Primarul Constantei, Radu Mazare, si-a cerut din nou scuze comunitatii evreiesti pentru faptul ca a defilat in uniforma de general al Wehrmacht-ului, transmite Hotnews. Primarul Constantei a transmis o scrisoare catre toate organizatiile evreiesti care s-au simtit atinse de gestul sau. „Doresc sa imi cer scuze fata de dumneavoastra si de toti cei care s-au simtit vexati sau lezati de aparitia mea la prezentarea de moda din data de 18 iulie, din Mamaia, imbracat in uniforma de ofiter al Wehrmacht-ului. Aceste scuze le-am prezentat si public, ele fiind difuzate pe toate posturile de televiziune si in media romaneasca”, se arata in scrisoarea citata de Hotnews….

„Am precizat atunci ca nu impartasesc ideologia nazista, ci dimpotriva, il apreciez pe cel care a incercat sa-l asasineze pe dictatorul nebun”, a continuat primarul municipiului Constanta. Nici vizitele sale in Israel sau contactele cu cetatenii israelieni care si-au indreptat investitiile in Constanta nu au fost ocolite din scrisoare. Radu Mazare ii anunta, astfel, pe evrei, ca a vizitat Israelul de trei ori, a mers in fostul lagar de concentrare Dachau pentru a cunoaste cat mai bine istoria poporului evreu, potrivit Mediafax.

============================================================

Scuze, peste scuze, peste scuze, se vor dovedi abia suficiente pentru a ostoi frica auto-aleşilor de a fi ignoraţi ca unici monopolizanti ai suferinţei universale şi puşi la locul lor, în rândul oamenilor obişnuiţi.

La orice astfel de exprimare, ei se vor da peste cap, pentru ca „transgresorul” să îşi ceară scuze: acelea îl umilesc pe îndrăzneţ şi le conferă lor falsa superioritate morală, in baza căreia îşi pot continua gheşeftul nerusinat al holocaustului prin extorcarea întregii lumi civilizate.

Unde-i eroul adevărat care să le spună:  Ia’ mai lasati-ne in pace – de fapt voi ne datoraţi nouă nu numai scuze, ci iertare, umilinţă şi pocăinţa, pentru comunismul cu care i-aţi exterminat pe cei mai buni 60 de milioane dintre noi!

Dragi evrei, când va veţi reveni din această periculoasă deluzie că lumea întreagă datorează vouă totul?

Reclame

2 răspunsuri

 1. „Dragi evrei, când va veţi reveni din această periculoasă deluzie că lumea întreagă vă datorează vouă totul?”

  Sunt evrei care protestează împotriva holoca$h-ului, ba chiar au iniţiat protestul. Sionismul naţionalist sau internaţionalist, ăsta-i cancerul omenirii. „Protocoalele înţelepţilor sionului” au fost dezvăluite tot de către un evreu. Faţă de cum arăta lumea în momentul dezvăluirii şi cum arată acum, n-ai cum să nu crezi că ce e scris acolo e adevărat.

  • Aşa este: am citit lucrările Prof. Norman Finkelstein, precum şi ale Profs. Leon Hadar, Henry Makow.
   Din păcate ei sunt ostracizaţi în propria lor comunitate evreiască fiind priviţi ca niste trădători.
   Unitatea în minciuna e de nedorit, pe când dezbinarea întru adevăr, e binevenită.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: