De ce-am avut impresia ca sunt inevitabile acuzele astea?


Tare mi-aş fi dorit să nu o facă, dar iată: când aplicarea legilor ţării îi atinge pe evrei, suntem repede acuzaţi de antisemitism, de către presa israeliană:

Haaretz: „Este scandalul ovulelor din

Romania un caz de antisemitism?”

23 iulie, 12:46
Cotidianul israelian Haaretz
se intreabă dacă
scandalul traficului…

Ce să mai înţeleagă tot omul din treaba asta? Să fie oare că evreii au devenit intangibili în ţările pretins democratice, putând comite orice fărădelege, igorand morala unui neam Creştin şi legile statului, căci vor fi apăraţi atât de către consulii şi ambasadorii statului Israel, cât şi de trusturile mass-media ?
De ce sar atât de repede în apărarea doctorilor criminali? Cumva, vor scăpa basma curată cred, profitând de prostia pe care a făcut-o Radu Mazăre. În fond nu va lăsa statul Român să fie acuzat de anti-semitism, nu ?

Dl. Băsescu ar trebui să ştie mai bine însă, cum el însuşi a fost acuzat a nutri aceleasi sentimente, când a numit Palestina, uitând a menţiona statul Israel.
Ridicolul nu are limite se vede – acuzaţia e
vânturată atât de des, încât a început să îşi piardă din semnificaţie. Semnele se văd deja pentru oricine are ochi să le vadă.
Scărpinându-mă în cap, nu pot să nu mă întreb dacă nu cumva in cautarea celor mai mari duşmani ai lor, evreii nu ar face bine sa se uite atent tocmai in propriile lor randuri?

Reclame

3 răspunsuri

 1. Haaretz, ca si „Realitatea evreiasca” de la noi sunt foarte pe faza la orice se intampla si ccare ar avea vreo tenta (!)…antisemita. Se pare ca numai din astea traiesc. Din ura varsata de 2000 de ani asupra crestinilor. Prea ne lasam calcati in picioare si speriati de orice articol de-al lor. De ce nu putem avea si noi un cuvant de spus la atacurile lor?- pt ca ei detin puterea lumii acesteia.
  Nu va speriati! doar a lumii ACESTEIA, nu si a celei vesnice. Iar tatal lor e satana, zice Mantuitorul la Ioan 8, 44.
  Doar increstinarea ii scoate din blestemul acesta.

  • Unii dintre noi, chiar avem cate ceva de spus!
   Sa le dea Dumnezeu sa se increstineze cat mai repede, atat spre binele lor, cat si al intregii lumi!

 2. Comenteaza Evreu-rus in Ziua:

  Sa nu incepem sa ascundem sub poala antisemitismului practici ilegale si imorale.

  Chiar orice mafiot, hot evreu, orice doctor evreu care i-ar face concurenta serioasa lui Mengele, trebuie aparat de intreg poporul evreu si neaparat prin lozinci de lupta importriva antisemitismului? Chiar evreii nu-si mai cunosc limitele, chiar sufera toti de mania persecutiei, chiar un pungas poate face tot ce-i trece prin minte si sa scape nepedepsit intrucat se bucura de privilegiul de a fi evreu? Cat tupeu pot sa aiba acesti nemernci? Va dati seama cati bani erau invartiti prin aceasta asa-zisa clinica si cat de sus ajungeau „pilele”? Va dati seama ce sume de bani au obtinut acesti gheseftari, sume ptr care nu au fost platite impozitele de rigoare deoarece banii pentru insamintarea artificiala a femeilor israeliene in Romania erau platiti in Israel? Realizati ca femeile romance au fost folosite pe post de cobai iar statul roman a fost numai bun bun de tras in teapa finaciar de cei ce care urla acum antisemitism?

  Si aceasta femeie o fi antisemita, dupa judecata „dreapta” a unora:

  „Depune plangere impotriva „fabricii de copii”
  O romanca, fosta pacienta a clinicii Sabyc, vrea sa depuna o plangere penala impotriva acestei institutii medicale. Ea sustine, citata de Pro TV, ca in timpul unui tratament de fertilizare i s-au recoltat 18 ovocite care au fost folosite ulterior pentru inseminarea unor femei din Israel.”
  http://stiri.kappa.ro/social/crezut-omori/stire_206653.html

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: