iPads, iTunes, Google, dar nu Ortodoxia


Compania Apple a indepartat pentru a II-a oara aplicatii cu continut crestin Ortodox din al sau iTunes App Store. In ambele instante, Apple a admis indepartarea aplicatiilor deoarece „considera ca punctele de vedere crestin Ortodoxe exprimate, sunt jignitoare”.

Acestea expuneau adevarul Scripturistic conforma caruia casatoria este intre barbat si femeie si condamnau homosexualitatea ca un pacat ce poate fi insa spalat printr-o transformare spirituala centrata in Hristos.

Dintre cele 435.000 de aplicatii disponibile pe Apple iPhone, numai acestea doua au casunat acestor nenorociti. Nici Google nu se afla mai presus, facandu-se vinovati de cenzura anticrestina in numeroase instante:

a refuzat sa accepte reclama pro-viata a unei organizatii crestine fapt pentru care au pierdut in instanta in Marea Britanie (ma mir!), a blocat un web-sait crestin conservator in SUA si pune in mod constant pe lista neagra terminologia religioasa din serviciile sale derulate in China.

sursa

Ce altceva mai face Google? Ne spioneaza pentru CIA!

Diviziile de investitii ale CIA si Google sprijina financiar o comapanie numita Recorded Future (Viitorul inregistrat), care monitorizeaza web-ul in timp real si sustine ca informatia este folosita pentru prezicerea viitorului.
Compania scormoneste zeci de mii de websaits, bloguri si conturi Twitter, pentru a gasi relatii dintre oameni, organizatii, actiuni si incidente – atat la timpul prezent, cat si in viitor.
Intr-un „white paper”, compania isi prezinta motorul sau de cautare (bazat bineinteles pe Google) analitic, care „merge mult in spatele unei simple cautari, privind si analizand legaturile invizibile dintre documente care se refera la acelas sau la entitati si evenimente inrudite”.

Nu vi s-a zbarlit putin parul pe ceafa?

Mie unuia mi-a repugnat de-a dreptul cand aflat la stop in plin centrul Clujului, m-am trezit cu hidosenia asta langa mine:

Am dat talpa cailor mei americani, clatinand din cap: in vreme ce tari cu guvernanti mai reprezentativi au interzis spionajul blatant al „Google street view” aka CIA, ai „nostri” nenorociti se indoaie de mijloc vanzand nu doar imaginile oraselor si a satelor noastre, cele rezervate locuitorilor lor nativi ci insasi comorile pamantului romanesc.

Nu le ajute Dumnezeu bunul…

In alta ordine de idei, celor din jud. Cluj si din imprejurimi li se anunta o mare bucurie:

De Joi incepand, vor fi aduse la Manastirea Floresti moastele Sfantului Ioan Rusul. Va recomand din suflet sa faceti efortul sa veniti si sa va inchinati Sfantului. Mie mi-a ajutat mult in trecut, sunt sigur ca nu va lasa nici o rugaciune sincera neprimita!

18 răspunsuri

  1. @ eufrosin: imi permit sa fac niste adaugiri: spionajul nu este al CIA (as in Central Intelligence Agency) ci al CIA (as in Central Israel Agency of America perhaps, short for AIPAC) o oficina cu conducerea la Hertzliya

    ( de la Theodor Herzl foarte cunoscut in mediile “alese” pentru idei ca acestea: Did you know the founder of Zionism encouraged anti-Semitism as a way to manipulate the goi?
    “It is essential that the sufferings of Jews. . . become worse. . . this will assist in realization of our plans. . . I have an excellent idea. . . I shall induce anti-semites to liquidate Jewish wealth. . . The anti-semites will assist us thereby in that they will strengthen the persecution and oppression of Jews. The anti-semites shall be our best friends”
    – Theodor Herzl, Founder of Zionism in 1897 – speech at the second Congress of Zionism at basel, Switzerland, 1898)

    La Hertzliya este amplasat un birouas guvenamental cu activitati extrapalestiniene sau cum or numi acum locul acela, birouas supradenumit ….. da’ ia mai cautati si voi ca asa m-a invatat musiu “treaz”: el nici macar nu imi da nici un indiciu si ma pune sa incarc site-ul lui GOAGAL cu litere si astfel sa deranjez mai mare frumusetea de operatiune de spionaj, chipurile facuta in numele americanilor, nazbatie, stiti, aia a caror mastodonti de 110 de etaje sunt pulverizati chipurile de arabeti cu bricege si o cisterna de gaz lampant (ia mai verificati si ce este “kerosenul”).

    Pai daca gazul lampant pulverizeaza betonul, atunci din casele noastre de la tara nu mai ramanea nici amintirea. Parerea mea.

    Multumesc.

  2. off topic,

    Un articol ca un dus rece despre industria cancerului din America si modul in care nu permite alegerea unui tratament alternativ. In curand poate nici in Europa nu vom mai putea alege tratamente alternative….

    http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/09/24/jim-navarro-featured-in-cut-poison-burn.aspx?e_cid=20110924_DNL_art_1

  3. De pe iPad nu se poate comenta, ASA ca am trecut pe standard view. Tampenia asta anticrestina, antiortodoxa nu merge fiindcă Internetul este liber si nu canalizat prin Apple APPS.
    Deci știm ce avem de făcut! Continuam cu blogurile!

    • Cu o singura conditie: ca blogurile sa mai apara. Mie unuia mi s-au pus piedici greu de conceput pana acum. Ma astept la stergerea subita a blogului, noroc ca am „back-ups”. In orice caz, jigodiile sunt pornite si intaratate rau de tot impotriva adevarului.

  4. Sugestie pentru cei care inca au un creier functional, neafectat in totalitate de tv, filmulete, jocuri, etc. – cumparati si cititi cartea Zeul Tolerantei.
    Este un material dens, necesita efort insa folosul va fi mare.

  5. Bun găsit,păcat că în așa circumstanțe.Ce ne facem cu cei de pe ”Feisbuc” care de bună-voie și nesiliți de nimeni își fac publice adresa,obiceiuri,își ”dau în gât” prieteni,rude,copii și nu țin cont de folosirea recunoașterii faciale?
    În ceea ce privește ”măgăoaia”,poate păsările cerului își vor ”face de lucru” !!!

    • Am semnalat fenomenul Feisbuc mai demult – acum primesc zeci de vizite zilnic chiar de la utilizatorii platformei! Se mai trezesc si ei.

  6. „Diviziile de investitii ale CIA si Google sprijina financiar o comapanie numita Recorded Future …”
    Pai se stie ca serviciile de informatii folosesc intotdeauna paravane civile cand nu vor sa atraga atentia. Ca si povestea cu satelitul NASA din presa ultimelor zile care chipurile e unul climateric, dar suntem sfatuiti sa nu-l atingem deoarece, citez, „ar putea avea muchii ascuţite”….. 🙂

  7. Doamne ajuta Frate Eufrosin si tin sa te deranjez doua minute venind cu o rugaminte mare la tine.Sunt Placinta Vlad -administratorul blogului Botosaneanul Ortodox si te rog sa scrii un articol umanitar sa ajutam un copil nevinovat de un anisor pentru al ajuta sa se stranga banii necesari pentru a fi recuperat.Eu iti las adresa blogului copilasului unde gasesti mai multe informati http://sansapentrudavid.wordpress.com/ .Te rog frumos sa-mi dai un raspuns daca se poate pe adresa de e-mail ……

    • As fi fericit sa lansez apelul, dar acesta trebuie scris de catre tine, caci tot esti in legatura directa cu copilul. Da-mi de stire cand esti gata la quexos45arondgmail.com
      Sistemul meu se prabuseste cand accesez blogul acela, am probleme de ordin tehnic inca nerezolvate.

      Doamne ajuta!

  8. biblia interzice inchinarea la icoane si morti!

    • Cand o mama saruta fotografia copiilor ei, nu isi saruta ea de fapt chiar copiii si nu hartia ?
      La fel si binecredinciosii ortodocsi, se inchina Sfintei Treimi, Maicii Domnului si Sfintilor inchipuiti in icoane si evident, nu lemnului. „Mortii” carora ne inchinam sunt de fapt Sfinti, care au facut si mai fac minuni, dar am impresia ca imi pierd vremea hranind cu caviar pe cineva care inca papa laptic.

    • Par. Ilie Cleopa catre tremuricii care se dadeau Ortodocsi:
      „Fa-ti Cruce!
      „Spune Crezul!”

      Multe sunt acuzatiile pe care le-a acumulat Satana de-a lungul veacurilor impotriva Bisericii Domnului nostru, Iisus Hristos. Profitand de ignoranta anumitor persoane, i-a convins ca unele obiecte pe care Biserica de obicei le cinsteste, sunt idoli si, prin urmare, toti cei care le cinstesc, sunt idolatri. Intentionam sa dezvaluim aici schiopatarea punctului lor de vedere si a argumentelor la care recurg iconoclastii moderni.

      http://www.oodegr.com/romanian/ekklesia/Icons_idols.htm

      Mai multe, daca vrei sa te pocaiesti si te lasa dracii, aici:
      http://www.google.com/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rlz=1T4ACGW_en___US380&q=Stintele+icoane

  9. Eh, Google Street View mi-a fost util de cateva ori. Ca se vad poze cu toate strazile din Cluj, nu stiu cat m-ar putea afecta negativ.
    Apple au mai dat reject si la aplicatii gen South Park App, deci nu prea sunt prietenosi cu chestiuni legate de homosexualitate, fie ele serioase sau in gluma. Or fi mai multi homosexuali cu iPhone decat ortodocsi, ma gandesc.
    @Eufrosin, ce fel de cai americani folosesti?

Răspunde!