Medici masoni, cum să îi recunoaştem, de ce să-i evităm:


Taman ca in bancul cu ţiganul şi piranda:

‘-  Fă proastă, ce e sub pat si incepe cu “p” ? …
–  O pereche de papuci, bă boule!
– Ia’ zi , ce e sub pat si incepe cu “h” ?
– ???
– Vezi fă ce proastă esti? “Haialaltă” pereche de papuci…’

şi masoneria are o Mare Lojă Naţională A României despre al cărei “mare maestru” am râs cu lacrimi nu demult, precum mai are şi o “hailaltă” Mare Lojă Naţională din România, care s-a ales astăzi cu un şef nou, în persoana medicului pediatru Radu Bălănescu, director medical al Spitalului de Copii Grigore Alexandescu din Bucureşti.

masonel, doctorel...

 

Nu e de glumă, ăstora chiar li se schimbă faciesul ! Ei părinţi români, aveţi încredere în grija medicală acordată copiilor Dvs. de către unul care a jurat credinţă lui Lucifer ? Cum este compatibilă calitatea de satanist, cu cea de vindecător ? Cum poate unul ca ăsta slujind pe tatăl minciunii, să trateze dezinteresat copilaşi botezaţi întru Domnul Hristos ?

Nu maidegraba îi va înţepa cu toxicele şi debilitantele amestecuri altfel cunoscute ca vaccinuri şi prescrie pilule care fac mai mult rău decât bine, căci iată cine le fabrică la scară planetară cu profituri de miliarde de dolari toate aceastea: vedeţi aici.

Ar fi cazul să învăţam însemnele masonice, apoi să deschidem ochii la ce găsim în jurul nostru: are dl. doctor un astfel de inel pe deget, sau vre-un asemenea obelisc ciudat pe birou ?

Mai e ceva: oferiţi medicilor una dintre strângerile de mână masonice înainte de a vă lăsa trataţi de ei – dacă vi le întorc înapoi, efectuaţi o întoarcere scurtă de 180°, apoi mărşăluiţi afară din cabinet. Departe de a pierde ceva, vă veţi câştiga sănătatea şi poate chiar viaţa!

 

Cum să dai mâna ca un poponar!

About these ads

81 Răspunsuri

 1. Păi dacă dau mîna cu el in stil masonic şi îmi răspunde,înseamnă că mă consideră de-al lui,deci nu îmi va mai face rău…

 2. Cum se face ca astia apar numai sau cu precadere la B1….unde apare si al mai mare dintre cei portocalii

  • Pai e simplu!B1 nu vine de la Bucuresti 1 Tv vine de la BASESCU NUMBER 1 !Hitelr reincarneaza-te si scapa-ne de masoni!(radeti de mine, injurati-ma, asta a incercat “nebunul”!)

 3. Nu ne-ai spus prin ce anume acesti medici “masoni” ar diferi de ceilalti medici. Zici ca ei vor prescrie medicamente care fac mai mult rau si ca vor promova vaccinurile. Medicamente si vaccinuri recomanda toti doctorii, pe asta se bazeaza medicina.
  Crezi in mod real ca doctorul pe care-l prezinti aici (Balanescu) nu-si trateaza pacientii, ci din contra, le face rau si le agraveaza bolile?

  • Cred ca am specificat suficient de clar cui se inchina astia. Acu’ nu-i vina mea ca medici ne-masoni, au cazut la randu-le in plasa lor, promovand distrugerea sanatatii pe scara larga prin vaccinuri, chimio, radiatii, pilule sintetice si daunatoare. Cred ca ar tebui sa pornim de la premiza ca cei care se inchina vrajmasului Lui Hristos, nu ne lucreaza nici noua binele.

   • Eu pe undeva iti inteleg atitudinea anti-masonerie, dar cred ca e gresita respingerea medicinei moderne. Chiar luand in considerarea toate aspectele, dezvoltarea stiintei medicale in ultimele decenii a adus o imbunatatre radicala a sanatatii populatiei si a duratei de viata.
    Daca un doctor sau mai multi au o anumita orientare politica, asta nu trebuie sa duca la condamnarea profesiunii lor. Daca am renunta la medicina de azi, la ce ne-am intoarce? Ai prefera sa incepem din nou sa murim de tot felul de boli care azi sunt banale?

    • Medicina alopata de azi e minunata intr-un singur loc: camera de urgenta. Acolo intr-adevar, te poate aduce din nou in stare de functionare. In rest, recordul ei este abisimal: vaccinuri daunatoare pe post de “preventie”, radiatii si chimio cu titlu “curativ”, pilule sintetice cu mai multe efecte secundare decat sunt articole pe blogul meu.

     • Dupa mine, exagerezi mult. Medicina moderna are multe aspecte foarte pozitive si in afara de cele legate strict de urgente. Pana la urma, urgentele sunt doar o mica parte din toate cazurile rezolvate de doctori. Ca toate stintele in permanenta evolutie, si in acest domeniu se pot face greseli, iar metodele sunt regulat schimbate si imbunatatite. Pe urma, pot interveni si greselile umane, dar mi se pare complet gresit sa pornesti de la aceste imperfectiuni si sa respingi practic intreaga medicina.

      • Decat “rezolvat” de d-alde Pfizer, Merck, Sanofi-Pasteur si altii ca ei, prefer sanatos.

     • Stii bine ca eu prin “rezolvat” ma refeream la vindecare, nu la sensul ironic in care o spui tu.
      Oricum, sunt tare curios sa aflu ce propui tu pentru oamenii cu diverse suferinte care nu sunt urgente medicale imediate. De exemplu, daca am febra, sa nu ma tratez cu nimic? Sau cineva cu o boala cronica, precum diabetul sau vreo boala cardio-vasculara, ce sa faca? Sa nu mai urmeze nici un tratament?

      • De la simpla febra care un rol curativ (da, prin febra organismul indica ca sistemul imunitar ucide activ agresorii microscopici, adica leucocitele sunt active – termina febra, prelungeste infectia! ), pana la diabetul cel rau, pana la cancer, toate sunt tratabile in modd natural, fara pilule de sinteza care-i imbogatesc pe altii, in detrimentul nostru. Nu am timpul necesar ca sa expun tot ceea ce stiu, dar am ajuns la concluzia asta in urma a mii de ore de cercetare.

      • Ba da,draguta,”trateaza-te” cu o pereche de sosete inmuiate in otet si stoarse! Impachetezi apoi fiecare picior intr-o punga de plastic si te pui im pat…Pana dimineata nu mai ai NIMIC! Asta,bine-nteles daca nu este vorba de vre-o infectie…Dar remedii naturale exista pentru foarte multe probleme de sanatate!

 4. eu nu cred ca adevaratii conducatori masoni sunt cei care apar la televozor si ii vede toata lumea. nu spun ca nu ar avea si astia rolul lor destul de important, dar nu atat de important pe cat vor sa ne faca pe noi sa credem. cred ca adevaratii lideri masoni nu sunt cei care pozeaza in ziare, ci cu totul altii.

 5. si nici nu cred in polemici legate de masoni si masonerie. astea sunt discutii asa de amorul artei. adevaratii masoni au condus si vor conduce lumea indiferent daca se agita sau nu unii si altii.

 6. Fraţi, venerabili, maestrii se inghesuie care mai de care la poarta Iadului.
  Fratele Tudorel l-a inlocuit pe fratele Viorel si Gheordunescu s-a inteles cu Balanescu sa ce? S-au inteles sa faca, ce?
  Ce altceva decat sa il incalece pe necuratu in trap saltat ca sa apuce avutii mai mari si galoane mai inzorzonate? Nu le ajung doar şorţurile, vor si afacerile cu petrol, cu eoliene,cu case de toleranţa, cu pamantul insusi in care ii ingroapa de vii pe romani.
  Problema cea mare cu mascaricii astia decurge din faptul ca ei traiesc in anul masonic 6010, in timp ce noi traim in anul 2010 de la nasterea Mantuitorului Iisus Hristos.
  Diferenta este ca de la Cer la Pamant. Ei au ales Pamantul.
  Pe mana lui Balanescu nu asi lasa nici un pui de gaina olog, daramite, un pui de om. In tot cazul, nu trebuie sa ne facem griji ca romanii fara Pasaport Masonic ar putea intra sa se trateze in cabinetul vreunui venerabil.Masonii, asemeni nomenclaturistilor comunisti, a securistilor, isi au propriul sistem de asistenta medicala.Balanescu insusi a elaborat”Proiectul de asistenta medicala pentru Marea Loja Nationala Romana”.Ati citit bine, nu “al MLNR” ci “pentru MNLR”;
  Ce parere are ministrul Czeke despre acest Proiect paralel Proiectului sau de desfiintare a asezamintelor spitalicesti aduse in stare de “neperformanţa”? Nu are rost sa ne intrebam.
  Czeke nu e uman ci dintr-un material sintetic, de plastic adica. Insensibil la privirile batranilor muribunzi, a copiilor obezi dar anemici, la acuzele de ocultare a afacerilor cu “material uman reproductiv”, Czeke stie ca pentru cei asemeni lui, usile Asezamintelor de Sanatate dirijate de doctorii care si-au inlocuit halatul cu şorţul, sunt permanent deschise.
  Ce nu stie vremelnicul ministru este ca aceste cabinete se afla intotdeauna, la subsol.

  • Ce altceva vor mai fii facand ei acolo, in cabinetele acelea de la subsol ? hmmm…niscai ritualuri satanice ? Implica cumva pacienti minori ritualurile lor ?

   • Nu trebuie exagerat avand viziuni vampirice locale.
    Gasec insa foarte interesant urmatorul titlu al lucrarii de cercetare expuse de dr.F Vlatarenau, colaboratoare a Presedintelui onorific al Institutului de Antropologie, neurologul Mare Cavaler al ordinului de la Malta, C Balaceanu-Stolnici.
    Titlul suna asa:EVOLUTIA PARAMETRILOR ANTROPOLOGICI LA PACIENTII CU TALASEMIE AFLATI IN EVIDENTA INSTITUTULUI NATIONAL DE HEMATOLOGIE.
    Interesant, nu? Sa intelegem ca “savantii” nostri studiaza pe cobaii umani modificarile genetice (inclusiv rasiale) care se pot produce prin transfuzii dirijate?
    Iata, fff pe scurt ce zice neurologul,gerontolog, profesor Mare Cavaler despre Antropologie, in general:
    “Antropologia este un rezultat al liberalismului”.
    “La noi se fac cercetari genetice comportamentale”
    “Institutul este o mica Academie inchisa in care se dezvolta o cercetare meticuloasa si precisa si un ANUMIT domeniu de speculatii foarte interesante care deschid orizonturi nebanuite!!!”
    Orizonturi nebanuite se pot deschide facand sistematic transfuzii cu sange de la donatori ţigani, turci, evrei, nemţi, ma rog, de rase diferite in scopul studierii crearii unei noi identitati genetice.
    Interesanta este si preocuparea insistenta a antropologilor romani pentru populatia din regiunea Muscelului, presupusa de origine cumana.Boala Wilson este de natura ereditara, observata in cazuri de consanguinitate (cromozomul 13 este responsabil), prezenta doar in aceasta regiune a tarii.
    Prof. dr.Mare Cavaler se declara adept al antropologiei fizice a lui Claude Levy- Strauss.
    In doua vorbe, CLS a fost licentiat in Drept si filozofie, parintele structuralismului, etnolog,nepotul Marelui Rabin de la Versaille, admirator neconditionat al lui Marx, militant socialist, agent de informatii.Tema obsedanta de studiu a etnologului admirat de doctorul nostru,privea legaturile de rudenie, “de sange” la grupurile etnice stravechi.
    CLS a murit la varsta 101 ani.

 7. cati medici de valoare n-or fi plecat afara fiindca n-au vrut sa fie in cardasie cu sodomizatii insortulati?…

 8. Este ciudat meciul dintre organizatiile oculte. Evreii, prin sionism, dau vina pe iezuiti pt toate si pt tot. De asemeni catolicii, prin iezuiti, dau vina pe sionisti. Si mai ciudfat este ca la masa masoneriei cele doua parti se intalnesc si dicteaza, impart, isi zambesc, se submineaza.. ..Pe mine ma intereseaza cine dicteaza masoneriei romane ?

 9. hai sa fim seriosi toti medicii de valoare sunt masoni…
  in orice domeniu nu doar in medicina elita profesionala apartine masoneriei
  asa ca daca vreti sa va duceti la un doctor bun invariabil va duceti la un mason
  asta e culmea ipocriziei sa spuneti ca in caz de forta majora daca viata voastra ar fi in primejdie ati refuza sa va fie salvata viata doar pt ca medicul este mason
  nu ati faci-o
  coborati cu picioarele pe pamant

 10. De ceva timp mă întreb ce e dincolo de gradul maxim – 33 din masonerie.Pentru că ceva este și pute, ”a pucioasă”.Am dat peste o carte, EXTREM DE INTERESANTĂ – ”EPIPHANIUS – Masoneria și sectele secrete”.În ea, destul de consistentă ca pagini, cam 988 de pagini, apar detalii despre toate ”încrengăturile” de ciudați: Cabala, Rosacroce, Masonerie, Martinism,Paladismul,Golden Dawn cu Bram Stocker și al lui ”Dracula” !!!, Socialismul și societatea Fabian, Revoluția Rusă, ONU, Pornografia-Drogurile și Mondialismul, Lucis Trust care are sediul la Nr.1 pe Rue Varembé, iar la etajul 4 este sediul Congresului Mondial Evreiesc, dar și sediul Ocrotirea Copilului – Sediul Internațional și despre celelalte ”prăjeli-vrăjeli” din bucătăria masonică și strânsele legături dintre ele.

 11. Atata timp cat nu-mi fac praf institutia bisericeasca , nu ma alarmez..Ma gandesc ca, in cel mai nefericit caz, noii masoni pot fi precum pasoptistii.

 12. @Clifford : Este o carte prezentată de Henry Coston, în Franța, la o a 3-a ediție și în Italia la a 4-a ediție ( după cele din 1990,1996 și 2002).Eu am această ultimă ediție, în italiană, iar titlul complet este” EPIPHANIUS – MASONERIA ȘI SECTELE SECRETE. – FAȚA OCULTĂ A ISTORIEI.”, a unei edituri italiene de pe la Napoli.E de dorit să o citească cât mai mulți; nu știu dacă este și în țară, dar am de gând să o traduc și să o ”lansez” în pdf. Ținem legătura prin acest site,deocamdată am ceva în lucru dar sper,cât de curând să fie gata.

 13. @ Mercurie : Dar ce te faci, ce ne facem, dacă sunt și preoți în masonerie ???

  • Este ca si cum ai spune ca are doi dumnezei ! Pacatul lor ! Aici face curatenie Dumnezeu.

  • Armand, ii dibuim si nu ne ducem nici in ruptul capului sa ne spovedim si impartasim, la ei.
   Unde vei observa ca de Boboteaza, popa sfinteste sticle de plastic, iar apa din ele nu a vazut nici Sfanta Cruce, nici busuiocul, du-te iute la un preot de ţara care nu are nici macar televizor.
   Trebuie sa existe un preot fara televizor, in Romania.

 14. Armand,
  trebuie sa ai grija cu copyrightul cartii. Mare grija.

  Spor la lucru!

 15. @ Clifford .Voi avea.Cineva cerea, pe vremea securității, mai multă ”inventivitate și imaginație”. La câte ne fac străinii nouă, și în afară și în țară,cu ”știință și mai ales cu neștiință”-a noastră…

 16. o. k. voi porniti de la premisa ca masonii sunt rai…
  atunci explicati-mi si mie cum se face ca de la Dimitrie Cantemir si Horea(care si-a dat viata pt natiune),de la Avram Iancu si Nicolae Balcescu pana laAl.I.Cuza si Kogalniceanu…pana la Vaida-Voevod,Goga si Titulescu toate personalitatile romane au fost masoni…
  eu am mai scris o data acest lucru dar am fost cenzurat…
  si care n-au fost masoni au fost catolici,gen Inocentiu Micu, Ion Ratiu sau iuliu Maniu…
  si atunci ce le reprosati acestor personalitati fara de care noi vorbeam acum…in ardeal in ungureste iar in moldo-vlahia in ruseste?

  • Lasa basmele – esti sau nu mason ?

  • E ca si cum ai spune ca cercul intelectualilor care frecventau casa Barbu Stefanescu Delavrancea are un echivalent in cercul Adrian Paunescu, sau ca Berindei este egalul lui Iorga sau Parvan.
   Ce au in comun, ca valoare patriotica, intelectuala, de ţinuta umana Goga, Kogalniceanu, cu Alifantis, Viorel, Tudorel sau Nela?
   Doctorul care refuza in urma cu 15 ani sa acorde primul ajutor unui vecin ce facuse infarct, intre timp a pupat tot, s-a “incuscrit” cu lobbyuri farmaceutice, si-a tras cu soaţa inseminţatoare in vitro cabinete si clinici private, s-a facut mason.
   Crezi ca tipul asta va scoate naţia din rahat? Eu nu cred si iti recomand sa nu mergi la el in consultatie daca (mai) ai un acident cardio-vascular.
   Domnii aia şcoliti la Stefan Gheorghiu, care si-au ajustat biografiile, il citesc pe Coruţ, il admira pe Dumitru Mazilu si au viziuni strategice iudeo americane, au ceva in comun cu Titulescu?
   Bagi strambe, pentru ca uitandu-te bine pe lista lui Roncea, se vede cu ochiul liber ca masonii astia nu mananca din palma rusilor.
   Ai o conceptie curioasa despre ce inseamna o mare personalitate.
   Eminescu,Slavici, CorneliuCoposu,Densusianu,Paulescu,pediatrul Capraru, AC Cuza, Nae Ionescu, Maresalul Antonescu,Ion Mihalache, Ileana Cotrubaş,Dragomir Hurmezescu au fost mari personalitati care alcatuiesc corpul spiritual de exceptie al romanilor. Numarul celor care au jucat un rol de seama in afirmarea valorilor nationale ne corupte de interesele organizatiilor oculte este cu mult mai mare decat al masonilor romani.
   Cat despre catolicii ardeleni, hai sa vorbim sa nu adormim.

   • Densusianu a fost catolic…Ion Mihalache ducea palaria marelui catolic Iuliu Maniu artizanul unirii Ardealului cu Romania…etc….
    asa ca dormi in continuare…somn usor

    • Ion Mihalache a fost demisionat din guvernul Vaida Voievod in semn de protest fata de mentinerea in functie a prefectului politiei capitalei si a sefului jandarmeriei de catre Carol, dupa scandalul cu camarila jidoveasca de pe langa rege.Bratianu, vaznad gestul de curaj si moralitate al fondatorului Partidului Taranesc, a purces si el la a-si da demisia de onoare.
     Ordinul de razboi, Mihai Viteazul l-a primit dupa participarea sa la luptele de la Marasesti si Oituz. A organizat referendumul de alipire a Basarabiei si a elaborat Legea invatamanului agricol (legea Mihalache). Spre deosebire de alti politicieni romani, Ion Mihalache a sprijinit modernizarea unor comunitati rurale, construind scoli superioare de sanatate, asezaminte spitalicesti, bai publice, asezaminte culturale.
     Arestat in urma complotului de la Tamadau, pus la cale de catre comunisti, Mihalache a fost condamnat pe viata si inchis la Ramnicu Sarat, temnita de exterminare fizica.
     Cat despre Densusianu, aici era vorba despre Personalitati cu importanta pentru Romania care nu au facut parte din masonerie.
     Care este problema ta cu catolicii? Nu iti este clar ca nu ii putem baga pe toti in aceiasi oala?
     E ca la evrei. Unii se trag din Caiafa, altii din Iosif din Arimateea.

     • “Care este problema ta cu catolicii? Nu iti este clar ca nu ii putem baga pe toti in aceiasi oala?”

      lucru valabil și la masoni … unii erau de nivelul lui alexandru ioan cuza alții au distrus țara ca de exemplu carol II

 17. Bun,bun,dar ceafcem cu gloata din spitale,ca nu or fi toti masoni?Va spun din experienta proprie,acum citeva zile la marele spital ‘Foisorul de foc’ au respins un tinar cu infectie avansata la un picior pe motive ca nu au ce-i face si le infecteaza salonul.Voi bateti campii aici cu cativa cirnati care s-au facut masoni,deci ar trebui sa-i stie orice om cu scaun la cap si in continuare ‘majoritatea’ decide!Decide prin nesimtire si prostie la nivel de etalon.Emisiunile de la teveu de care tot pomeniti nu sint pentru mine ci pentru pulimea care cumpara,alege si voteaza.
  Eufrosine,cind eram copil gaseam la bunici in casa si la rude carti de religie, chiar si pentru copii.era in timpul comunismului si oamenii le aveau inca in case.astazi poate la ‘pocaiti’ sa mai gasesti fituici frumos tiparite.Stii cumva pe unde as putea gasi asa ceva?Nu pdf-uri de pe internet, sint atit de impersonale,carti.

  • E corecta atitudinea de a refuza intrarea unui pacient septic intr-un sector aseptic. Nu stiu cine s-ar simti minunat afland ca tocmai a contractat o infectie de la vecinul de suferinta, ca sa nu spun ca sunt spitale in care bolnavii sunt asezati cate doi intr-un pat sau, trei in doua paturi alaturate. Daca medicul nu a oferit in secunda 2 o alternativa, a gresit. Trebuia sa puna mana pe telefon si sa ii rezerve un loc undeva, la o alta clinica, in sectorul septic, si sa-i dea bilet de trimitere.

 18. Multumesc de raspuns,unde ar fi spitalul asta unde sa ne adune pe toti cei infectati?Nu mai inghit teorii de mult,unde sint eu dreptatea se ‘forteaza’.Daca nu ma insel esti medic,parca ne-ai explicat ce si cum in cazul Madalinei Manole. Ti-am dat drepatate atunci in mare parte.parea totul logic, dar acum nu inteleg cum o infectie la un picior poate decima un spital.Baiatul era grav, si pur si simplu l-au respins.Sau poate era ca in problema cu prioritatea dintre abdomenul acut si fractura deschisa?Sau poate ca parintii nu ‘au sarit la cap’?Chiar nu era un loc pentru doua zile pina se dumireau ce si cum?Sau acum computerele care fac analizele sint mai destepte decit bietii doctori care nu inteleg ce si cum?Ca de plimbat pe la congrese,prima intai!Iar ceva bani in buzunar se aduna,oamenii dau de frica sa nu fie tratati prost.Nu vreau sa ma intelegi gresit,sintem toti oameni,dar ce vad eu astazi in Romania,ce ne facem unii altora este de nedescris.Nu ma mai gindesc la mine,si am prieteni care gindesc la fel,ma gindesc ce facem cu copiii nostri?

  • Am fost 8 ani asistent medical in serviciu de ortopedie, mai exact in sectorul septic. De acolo am invatat mult mai mult decat as afla citind un curs. Da, e o nenorocire sa aduci un pacient cu osteomielita pe asternutul unuia cu soldul sau cu genunchiul operat. E un dezastru sa aduci pe cineva cu piocianic (un microb al carui puroi miroase ca ceaiul de tei si are culoare turquoise) intr-un salon de “curati”. Microbii nu stau cuminti inauntrul bolnavului. Exista flora microbiana pana si in aer, nu mai spun pe obiectele venite in contact cu un pacient SZEPTIK. Exista sectoarele septice, in orcie chirurgie, acolo unde miroase, unde bolnavii se stiu condamnati pe viata ca fiind purtatori cronici ai unei tulpinimai rar, ai mai multora. De regula o tulina se selecteaza si domina restul. Nu ai voie ca medic sa dai afara omul fara a-i pune in mana un bilet de trimitere si eventual numarul de telefon al medicului si asistentei sefe de acolo unde vrei sa il trimiti. Nu il trimiti pe bolnav la plimbare spunand ca la magazin: NU AVEM! Noi ne bucuram cum putem dar pamantul merge catre razboi. Cica, PROVIZII PT 6 LUNI… Doamne apara!

  • Una din primele lectii pe care le preda evreul Mozesz Caroll era aceea a circuitelor intraspitalicesti. Nu spun ca se respecta peste tot, dar, avea dreptate cand spunea ca cei curati la curati, iar cei cu infectii merg la rezerva lor, pe alt coridor, cu alta scara, cu filtre, personal, etc. Stiai ca la IOB, personalul dezvolta cancer intr-un procent alarmant?

 19. Si inca ceva, uitati aici si cateii.Si nu va mai faceti atitea probleme,sint toate rezolvate.Deja au impartit si lumea in judete.

  http://www.rotary2241.org/new/district-2241/contact.html

 20. Io pana nu vad masoni nu cred…s-a mai gandit cineva la propunerea mea cu rugaciunea?

  • Domnule, eu cred ca rugaciunea e bine primita chiar si facuta dintr-o pivnita, numai sa fie curata. Inaltimea la care te afli dpv fizic, nu are numic de-a face cu puterea ei. Altfel de acord, cu cat mai multi, cu-atat mai bine.

   • Am impresia ca vorbim impreuna si ne intelegem separat.
    Cred ca domnul care propune rugaciunea comuna gandeste ca este folositor ca macar noi, disperaţii care discutam pe bloguri despre lucruri asupra carora politicienii, Biserica, presa au consemn sa taca,sa rostim aceiasi rugaciune, la o ora anume, fiecare in locul in care se afla.
    Este o idee foarte buna, pentru ca rugaciunea in comun are mare putere.Uitati, eu propun ca la ora 19 ( ora Romaniei), sa lasam orice treaba de o parte, sa cerem iertare Sfintei Treimi pentru toate ratacirile de peste zi, sa spunem Tatal Nostru si Psalmul 68 si sa incheiem, fiecare dupa putinta gandului si inimii sale,cu o rugaciune pentru mantuirea romanilor, a crestinilor si ocrotirea pruncilor.
    Au mai scris crestini, destul de recent in legatura cu aceasta propunere, dar pare ca doar se bifeaza un subiect.
    Ciprian, are marota cu spovedania, dar cand e sa faca ceva concret, asteapta dezlegare de la superior.
    Am certitudinea ca popii se vor opune, prin blogherii aserviti, caci se tem ca isi pierd enoriasii de la vecernie, asa cum se tem de intrebarile si mustrarile celor pe care ar trebui sa ii pastoreasca cu devotament.
    Am zis ora 19, caci este vremea cand se aduna omul de pe drumuri, si-a tras cat de cat sufletul si sare si nenorocitele de Jurnale TV.
    Eu voi proceda cum am zis, fiecare sa faca cum crede de cuviinta.
    Doamne ,ajuta.

    • Pai de cand e un lucru rau sa te afli in biserica la Sf. Vecernie ? Cei care se duc, sa continue, doar sa se roage si pentru tara, pe langa persoana lor, familie etc. Ceilalti s-o faca acasa, dar sa o faca. Nu cred ca Domnul va considera decalajul de o ora intre rugaciunile unora si-ale altora!

     • Lupta dintre cei care cred si se supun cum pot Lui Dumnezeu e tot mai pe fata. In romania niste barbati s-au filmat in ipostaze indecente, blasfemitoare in Biserica. Habar nu au cat de greu ii va pedepsi Dumnezeu.

     • Stiu si eu, eufrosin… Nu facem aici un studiu de caz, dar poate domnul in chestiune locuieste prin pustiurile australiene si are o biserica la 5 ore de mers cu masina, poate nu are cum prinde Trinitasul pentru a asista la Slujba de Vecernie, poate are un elan sincer si vrea sa stie ca in acelasi timp cu el se roaga si alti romani pentru ţara…
      Oricum, ideea sa imi pare mai putin curioasa decat cea de pe sacciv, de a se aduna internautii pentru a se pregati sa tina piept apocalipsei.
      Din ’89, cand se apropie decembrie, imi vin in minte apelurile lui Caramitru, Rosiianu, Bratescu: “veniti romani sa salvam democratia” care acum stim ca insemna” veniti romani sa muriti pentru jidanii si securistii care se pregatesc sa jupoaie definitiv ţara”.
      Iti amintesti cum stateau romanii ingenunchiati in Piata Universitatii, rostind rugaciunea Tatal Nostru?Daca ar fi stiut Parintele Galeriu cui facea jocul… Crestini -golani au fost fotografiati, fisati dupa toate listele pe care le semnasera pe diverse “Apeluri” pentru ca Marian Munteanu sa poata intra profitabil in afaceri si bietul Dragos Paslaru sa isi piarda nadejdea definitiv in oameni si sa ia calea manastirii, lasandu-si balta si copilul si nevasta.
      D’aia zic ca imi pare inocenta propunerea omului care nu a vazut masoni. Dansul fiind o persoana care nu crede decat in ce poate sa vada si sa atinga personal, rugaciunea colectiva l-ar putea ajuta si i-ar putea deschide ochii, mai cu seama ca Psalmul 68 ii este pe inţeles.

 21. Dupa cat de mult s-au inmultit malpraxurile in ultima vreme, nu mai e un secret ca medicii-masoni lucreaza de zor si cu mult spor la micsorarea populatiei globale, incepand sau terminand cu Romania.

 22. Eufrosin, tu esti cam prostut. Cam incultut si cam frustat. Imi imaginez ce s ar fi intamplat daca lumea era condusa de “abuzati” si “intelectuali” asa ca tine! Auzi, ia zi cat ai salariul lunar? Te mai uiti dupa femei frumoase pe strada si apoi te rezolvi acasa? Dar dupa masini scumpe mai casti gura de ti curge scuipatul pe la coltul buzelor? Pune mana si vezi cine si cati si de ce valoare au facut parte din acest ordin. Maimutoiule!

  • Numele cu care te semnezi, spune tot. Nu-ti spun care e venitul meu lunar ca nu e treaba ta, dar iti garantez ca nu conduci ce conduc eu. Pare-se ca tu esti un frustrat si un impotent daca iti imaginezi despre altii ca “isi rezolva” acasa frustrarile lor sexuale. Homalau mic si masonel imputit ce esti – hai sictir!

   • Mai luciferache(ca sa fiu in spiritul lui Eufrosin),ce cauti tu pe site-ul acesta,ca nu e treaba magarului de unde beau oile apa…La care “ordin” te referi,la ordinul satanistilor si imbecililor,din care,desigur faci parte si tu?!? Lasa-ne…ca nu e carne pentru dintii tai,aici… Retro satana!

 23. Lucifer, cred ca esti un subaltern al Marelui Doctor Maestru, asa cum stim cu totii pupatul in fund ajuta la cresterea in functie. Bine i-ai zis-o eufrosin, caci vad ca nu a mai comentat nimic, l-ai lovit unde-l durea! Eufrosin, nu poti sa-l mai intarati putin poate mai pune fricosul un comment? Lucifer, esti ca o gaina fricoasa in fata lui Eufrosin care are curajul sa spuna pe fata totul.

 24. Si totusi…iata ce ne spune Arhim.Gavriil Georgianul: Tot ceea ce e rău în om e doar accidental. Nu disprețuiți pe nimeni, chiar dacă vedeți oameni agitați, indecenți, beți sau înjurând într-un limbaj murdar. Chipul lui Dumnezeu se păstrează chiar și în ei, însă la un nivel poate prea profund, de care ei înșiși nu sunt conștienți. E normal ca vrajmașul să vrea să pângărească acest chip și să-l acopere cu murdării. Nu e deloc ușor să vezi chipul lui Dumnezeu în cei care te ocărăsc și care se manifestă ca niște fiare. Dar cu atât mai mult trebuie compătimiți, fiindcă sufletul lor este desfigurat, poate fără a mai putea fi refăcut vreodată, sfârșind în chinuri veșnice…Cât de greu e acest lucru: să-și iubească cineva vrajmașii!. (Arhim. Gavriil Georgianul) Am gasit-o in dimineata aceasta…Iertare!

 25. Buna ziua,Eufrosine! Ceva interesant aici: 1.) http://wikileaks.org/ si aici: 2.) http://cablegate.wikileaks.org/static/html/faq.html Ce parere ai? Se pare ca au mandat de arestare international pe numele jurnalistului…Prin…europa se vorbeste la tv si prin toate ziarele…Se distrage atentia de la ceva,se intentioneaza ceva,sau este vorba despre unul care a vorbit prea mult?!? Doamne ajuta!

  • Sarut mana Gabi! Ce i se face lui Assange acum este “payback” pentru faptul ca a expus adevarul. Vor sa-l opreasca cu orice pret si tipul e prea notoriu pentru a a-l “da la porci” sau pentru a-l asasina tocmai acum.

 26. —ROMANILOR — daca nu aveti o “societate secreta “…locala inventati-o !
  Altfel ve-ti pluti intr-o incertitudine permanenta ,exemplu :
  1989 -2012 concludent la prezentul shi viitorul vostru !
  Aveti o ierarhie bisericeasca care v-a dus la faliment
  material shi spiritual !
  Nu-mi cereti exemple …nu vreau s-a scriu romane gen
  Dos Pasos …!
  JD-USA

 27. Joaca te!

 28. Nu vreau sa dau curs unei discutii contradictorie dar vad ca admin-ul acestui blog este foarte partinitor … de ce nu asculti ambele parti???

  • Sigur ca sunt partinitor..Lui Hristos! Masonel, nici nu ai idee ce ti-ai “castigat” aderand la secta celor care il pupa pe Lucifer unde nici un om normal nu s-ar gandi macar.

   Purtatorii luminii sunt crestinii, mai ales cei ortodocsi! Voi? Fiii intunericului.

  • Buey masonel, la primirea luminii, sau cum ii ziceti voi, nu va cere si diploma de bacalaureat? Sau o adeverinta ca n-ati ramas corigenti la gramatica, in clasa a 7-a?

 29. Vesnica amintire celui care a salvat de la moarte milioane de vieti! Nicolae Paulescu. Citeste-i cartea zidar slobod! Se cheama Spitalul….

 30. Orice contradictie de opinii si idei este constructiva.Dumnezeu este lumina noastra.El a creat lumea si Pamantul.Este unicul si Marele Creator.
  Nu cred ca cineva dintre noi,nascut crestin (si nu numai) poate avea in minte ca Lucifer este altul decat Satana.
  Masoni sau nu,fiecare dintre noi purtam toata viata si pana la moarte botezul,adica ziua cand am primit,oficial,apartenenta la crestinism.
  Biblia este Cartea Sfanta,cartea unde atat pildele cat si legile reprezinta drumul nostru in viata sau asa ar trebui sa fie.
  Stau si ma intreb acum…acesti masoni daca sunt crestini,cum se pot inchina ei lui Lucifer?Tare curios si in acelasi timp manios as fi si i-as huli din toata fiinta mea daca ar face asta.
  Din ce am “lecturat” pe internet,acesti masoni jura pe biblii.Ce fel de biblii?
  Imi vine doar o fraza in minte,desigur tot din biblie,adevarata biblie:
  “La inceput,a fost Cuvantul si Cuvantul a fost la Dumnezeu si Dumnezeu era Cuvantul” – Apostolul Ioan
  Orice am spune,orice am face…tot Marele Creator ne va judeca!
  :.

 31. Buna seara, recent am gasit versurile unui colind, uite ca se poate si colind obiectiv , ce mi-a atras atentia:(difuzat pe Tvr 3)
  A nascut un fiu frumos / Anume Iisus Hristos / Toata lumea i se-nchina, / Numai jidovii-l ingana. / Jidovan afuristit / Nu l-ar rabda Domnul sfant / Nici in cer, nici pe pamant.. Numai la corlan [= horn], la fum, / Acolo-i jidovul bun, / Sa iasa sfara [= fum] in drum”. Prezentatoarea TVR din Cluj incheie colinda astfel: “Multumim de colinda, multumim de colinda!” ; felicitari prezentatoarei respective si postului :)

Răspunde!

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 218 other followers

%d bloggers like this: